2015 Şubat Anneleri

Aynen hic degmez o kadar masrafa gecici sure giyilcek zaten

Hem bacak arama hem sirtima koyuyorum ben donerken bi de yastiklari ayarlmk zulum valla

Canim.bir dra danissaydn devamli oluyorsa

Aslinda ill oralara baktim iki haftadr gidip duruyorum lcwe hirka cok var da ya gogusten olmuyor ya kalcayi cok sariyor salas tarz sarmayan kalin bisey goremedim.goguslerm cok buyudu o yuzden pancolarla da cok tipitip oluyom heryerde de sisme mont var mubarek zaten sismisiz sisecegmz kadar :)

Benm kalca agrim yurudukce oluyor gece daha cok bel agrisi ve omuz uyusmasi oluyor.yan yatiyoruz ya yatggm taraf omzum uyusuyor cok fena

Lcw den boğazlı lacivert bir hırka aldım bugün. Oldukça sıcak tutacağa benziyor. Pelerin gibi.

Iki gundur disetlerim ağrıyor dis diplerinden ama yedgim seyler ne olursa olsun acitiyor. Sanki baharatli yersn ya da sert cevz vb gibi bisey yersn de hassaslasr zonklar yanar ya bazen komple oyle oldu aciyor:KK43:
Benimde ayni iste ne yapsakki acaba kalsiyum alsak iyi gelirmiki

dün akşam gittim bu sabah randevum vardı canım :) evet şimdi sırada hastane seçmek var doktorun muayenehanesi var çünkü..rahatladım valla çok şükür.
hepimiz Sağlıkla vaktinde kucağımiza alırız insallah kuzulari

Canım hoşgeldin :) bebişine de maşallah :nazar: hangi Dr a gidiyorsun?

pijama gecelik işinide bu ay halledelim diyoruz
iki pijama bir gecelik yeterlimidir arkadaşlar..
?
Temmuzz sen nerden yapcaksin o tarz alisverisleri?malum avm fln olmaynca sikinti bayaa.ben bugu bi ciktim kalabaliktan girilmiyo magazalara

Doktordan Geliyorum Kızlar 5 Haftadır Gitmemişdim Büyük Heycanla Gittim Gittiğimede Pişman Oldum. İlk Defa Cumartesi Gittim Hep Hafta İçi Giderdim Ama Birdaha Hafta Sonu Gitmeyi Düşünmüyorum. Hiç İlgilenmedi Benimle Kızımı Ultrasonda Taş Çatlasın 2 Dk Gördüm. Şikayetlerimi Hızlı Hızlı Söledim. Bu Arada 25 Haftalık Olduk Kızım 719 Gr Olmuş. İdrar Kaçırma İçin Tahlil İstedi, Basur İçin Krem verdi, Hafta İçi Şeker Yüklemesi Yaptır Dedi.

Temmuzz sen nerden yapcaksin o tarz alisverisleri?malum avm fln olmaynca sikinti bayaa.ben bugu bi ciktim kalabaliktan girilmiyo magazalara

canım kompedana bakacağım birde domino mu doremi mi yanlış yazmayım oraya bakıyım diyorum beğenmezsem netten sipariş vereceğim

Doktordan Geliyorum Kızlar 5 Haftadır Gitmemişdim Büyük Heycanla Gittim Gittiğimede Pişman Oldum. İlk Defa Cumartesi Gittim Hep Hafta İçi Giderdim Ama Birdaha Hafta Sonu Gitmeyi Düşünmüyorum. Hiç İlgilenmedi Benimle Kızımı Ultrasonda Taş Çatlasın 2 Dk Gördüm. Şikayetlerimi Hızlı Hızlı Söledim. Bu Arada 25 Haftalık Olduk Kızım 719 Gr Olmuş. İdrar Kaçırma İçin Tahlil İstedi, Basur İçin Krem verdi, Hafta İçi Şeker Yüklemesi Yaptır Dedi.

canım basur için verdiği kremin adı ne?

Ya bende gecelik pijema vs 7. Ayda alip hastane cantami hazir tutmak istiyorum ama malum hrr ay hizli kilo aldigim icin ya olmazsa 2 ay sinra dogumda falan diye dusunuyorum bu sefer acaba 2 beden buyukmu alsam oda cokmu buyuk olurki nasil olcak bilemedim

kendi adıma yazayım yanlış anlamadım ben burdaki bayanların normal dogum isteğine hayranım belki garip gelecek ama ben normal doğumdan korkuyorum öncesinde yaşadıgım düşük, sonrasında kürtaj o çatala yatmak oranın sürekli kurcalanması bende acayip psikolojik travma yaşattı.. her gece rüyamda çatalda yatmış vaziyette gördüm kendimi sabahında dişlerimi sıkarak uyandıgımı zor günlerdi geçti gitti..Henüz dogum şeklini konuşmadım doktorumla iğne kullandıgım için sezryan olabilir deniliyor normalde yapan var ama nadir...hayati risk olması doğum esnasında oluşabilecek bir olumsuzluk bunlar aklıma geldikçe daha cok korkuyorum..Birde basur sorunum varki doğum esnasında fazlalaşmasından korkuyorum..Benimki belkide sebeplere sığınmak belkide kolaya kaçmak yada bebeğim ve benim için en doğrusu ne ise onun olması ...adına ne koyarsak işte...
bana normalde sezeryanda zor geliyor birinin önce diğerininde sonradan cıkıyor sıkıntısı bana göre zorluk açısından farkı yok...ama bu zorluk sonnunda birde güzellik var..
o yüzden rabbim bizim v bbeğiimiz için en sağlıklıı hangisi olacaksa onu nasip etsin
bildiklerimizi tabiki paylaşmalıyız bunda yanlış anlaşılma olmamalı
Ben kadin dogumcularla henuz konusmadim ama norologum sezeyan yap kafan rahat olur demisti o yuzden zihnimi ona odakladim.seninde yasadiklarin zor tabi cok zor eger asamiuosan zihninde sezaryanda yapilabilir tabiki

Masallah cnm prensesine okdr bekleyip bide bole ilgisizlik gorunce insan hayal kirikligina ugruyo bi heyecanla gidiyosun cunju

Iki gundur disetlerim ağrıyor dis diplerinden ama yedgim seyler ne olursa olsun acitiyor. Sanki baharatli yersn ya da sert cevz vb gibi bisey yersn de hassaslasr zonklar yanar ya bazen komple oyle oldu aciyor:KK43:
Benimde oldu sonra geçti.

canım kompedana bakacağım birde domino mu doremi mi yanlış yazmayım oraya bakıyım diyorum beğenmezsem netten sipariş vereceğim
Himm kompedan hic aklima gelmedi ben de bi bakiyimbi aksam flnn.doremi biraz fiyat olarak yuksek bi de orda bi kiz var herseyi satmaya calismisti arkadasima bebek anne katiyla ilgileniyo dikkat et ona yalniz gitme:)

Ben kadin dogumcularla henuz konusmadim ama norologum sezeyan yap kafan rahat olur demisti o yuzden zihnimi ona odakladim.seninde yasadiklarin zor tabi cok zor eger asamiuosan zihninde sezaryanda yapilabilir tabiki

bakalım zaman ne gösterecek erken diye sormadım doğum şeklini şimdiden stree girmektense her iki durumada hazır olmakta fayda var
şuan bile normal ultrasyona girerken bile kalbim fırlayacak gibi oluyor heyecanlanıyorum garip bir duygu

Himm kompedan hic aklima gelmedi ben de bi bakiyimbi aksam flnn.doremi biraz fiyat olarak yuksek bi de orda bi kiz var herseyi satmaya calismisti arkadasima bebek anne katiyla ilgileniyo dikkat et ona yalniz gitme:)

öyle satıcılardan nefret ederim iyi oldu öğrendiğim eşimle giderim tek çıkmam bu hafta kaldı gibi

bakalım zaman ne gösterecek erken diye sormadım doğum şeklini şimdiden stree girmektense her iki durumada hazır olmakta fayda var
şuan bile normal ultrasyona girerken bile kalbim fırlayacak gibi oluyor heyecanlanıyorum garip bir duygu
O bende de var
.kalp atislari diyene kadar nefesimi tutuorum resmen.ama sonrasi cok keyifli

Back
X