Kusarken olmus sanirim cok mu zorlandim ki. Sol yanagim benek benek kirmizi kan oturmuspff
Bana da olmuştu gözlerimin altı benek benekti. Zorlamışsın sanırım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusarken olmus sanirim cok mu zorlandim ki. Sol yanagim benek benek kirmizi kan oturmuspff
Aynen hic degmez o kadar masrafa gecici sure giyilcek zaten
Hem bacak arama hem sirtima koyuyorum ben donerken bi de yastiklari ayarlmk zulum valla
Canim.bir dra danissaydn devamli oluyorsa
Aslinda ill oralara baktim iki haftadr gidip duruyorum lcwe hirka cok var da ya gogusten olmuyor ya kalcayi cok sariyor salas tarz sarmayan kalin bisey goremedim.goguslerm cok buyudu o yuzden pancolarla da cok tipitip oluyom heryerde de sisme mont var mubarek zaten sismisiz sisecegmz kadar :)
Benm kalca agrim yurudukce oluyor gece daha cok bel agrisi ve omuz uyusmasi oluyor.yan yatiyoruz ya yatggm taraf omzum uyusuyor cok fena
Benimde ayni iste ne yapsakki acaba kalsiyum alsak iyi gelirmikiIki gundur disetlerim ağrıyor dis diplerinden ama yedgim seyler ne olursa olsun acitiyor. Sanki baharatli yersn ya da sert cevz vb gibi bisey yersn de hassaslasr zonklar yanar ya bazen komple oyle oldu aciyor![]()
dün akşam gittim bu sabah randevum vardı canım :) evet şimdi sırada hastane seçmek var doktorun muayenehanesi var çünkü..rahatladım valla çok şükür.
hepimiz Sağlıkla vaktinde kucağımiza alırız insallah kuzulari
Oturarak calisiyosun sen de ondan oluyo maleseff benimde haftaici aksam nine modu geciyorBel,kol,bacak her yerim ağrıyor.
Gündüz sanki çok iş yapmış yorulmuş gibi
Kesinlikle katiliyorum.gece sirt ustu uyanirsam bi panik yana donmeye calisiyorum sagda bile tedirginimBir de sürekli yan yatma düşüncesi var ya ondan da gece tedirgin yatıyoruz bence.
Temmuzz sen nerden yapcaksin o tarz alisverisleri?malum avm fln olmaynca sikinti bayaa.ben bugu bi ciktim kalabaliktan girilmiyo magazalarapijama gecelik işinide bu ay halledelim diyoruz
iki pijama bir gecelik yeterlimidir arkadaşlar..
?
Temmuzz sen nerden yapcaksin o tarz alisverisleri?malum avm fln olmaynca sikinti bayaa.ben bugu bi ciktim kalabaliktan girilmiyo magazalara
Doktordan Geliyorum Kızlar 5 Haftadır Gitmemişdim Büyük Heycanla Gittim Gittiğimede Pişman Oldum. İlk Defa Cumartesi Gittim Hep Hafta İçi Giderdim Ama Birdaha Hafta Sonu Gitmeyi Düşünmüyorum. Hiç İlgilenmedi Benimle Kızımı Ultrasonda Taş Çatlasın 2 Dk Gördüm. Şikayetlerimi Hızlı Hızlı Söledim. Bu Arada 25 Haftalık Olduk Kızım 719 Gr Olmuş. İdrar Kaçırma İçin Tahlil İstedi, Basur İçin Krem verdi, Hafta İçi Şeker Yüklemesi Yaptır Dedi.
Ben kadin dogumcularla henuz konusmadim ama norologum sezeyan yap kafan rahat olur demisti o yuzden zihnimi ona odakladim.seninde yasadiklarin zor tabi cok zor eger asamiuosan zihninde sezaryanda yapilabilir tabikikendi adıma yazayım yanlış anlamadım ben burdaki bayanların normal dogum isteğine hayranım belki garip gelecek ama ben normal doğumdan korkuyorum öncesinde yaşadıgım düşük, sonrasında kürtaj o çatala yatmak oranın sürekli kurcalanması bende acayip psikolojik travma yaşattı.. her gece rüyamda çatalda yatmış vaziyette gördüm kendimi sabahında dişlerimi sıkarak uyandıgımı zor günlerdi geçti gitti..Henüz dogum şeklini konuşmadım doktorumla iğne kullandıgım için sezryan olabilir deniliyor normalde yapan var ama nadir...hayati risk olması doğum esnasında oluşabilecek bir olumsuzluk bunlar aklıma geldikçe daha cok korkuyorum..Birde basur sorunum varki doğum esnasında fazlalaşmasından korkuyorum..Benimki belkide sebeplere sığınmak belkide kolaya kaçmak yada bebeğim ve benim için en doğrusu ne ise onun olması ...adına ne koyarsak işte...
bana normalde sezeryanda zor geliyor birinin önce diğerininde sonradan cıkıyor sıkıntısı bana göre zorluk açısından farkı yok...ama bu zorluk sonnunda birde güzellik var..
o yüzden rabbim bizim v bbeğiimiz için en sağlıklıı hangisi olacaksa onu nasip etsin
bildiklerimizi tabiki paylaşmalıyız bunda yanlış anlaşılma olmamalı
Masallah cnm prensesine okdr bekleyip bide bole ilgisizlik gorunce insan hayal kirikligina ugruyo bi heyecanla gidiyosun cunjuDoktordan Geliyorum Kızlar 5 Haftadır Gitmemişdim Büyük Heycanla Gittim Gittiğimede Pişman Oldum. İlk Defa Cumartesi Gittim Hep Hafta İçi Giderdim Ama Birdaha Hafta Sonu Gitmeyi Düşünmüyorum. Hiç İlgilenmedi Benimle Kızımı Ultrasonda Taş Çatlasın 2 Dk Gördüm. Şikayetlerimi Hızlı Hızlı Söledim. Bu Arada 25 Haftalık Olduk Kızım 719 Gr Olmuş. İdrar Kaçırma İçin Tahlil İstedi, Basur İçin Krem verdi, Hafta İçi Şeker Yüklemesi Yaptır Dedi.
Benimde oldu sonra geçti.Iki gundur disetlerim ağrıyor dis diplerinden ama yedgim seyler ne olursa olsun acitiyor. Sanki baharatli yersn ya da sert cevz vb gibi bisey yersn de hassaslasr zonklar yanar ya bazen komple oyle oldu aciyor![]()
Himm kompedan hic aklima gelmedi ben de bi bakiyimbi aksam flnn.doremi biraz fiyat olarak yuksek bi de orda bi kiz var herseyi satmaya calismisti arkadasima bebek anne katiyla ilgileniyo dikkat et ona yalniz gitme:)canım kompedana bakacağım birde domino mu doremi mi yanlış yazmayım oraya bakıyım diyorum beğenmezsem netten sipariş vereceğim
Ben kadin dogumcularla henuz konusmadim ama norologum sezeyan yap kafan rahat olur demisti o yuzden zihnimi ona odakladim.seninde yasadiklarin zor tabi cok zor eger asamiuosan zihninde sezaryanda yapilabilir tabiki
Himm kompedan hic aklima gelmedi ben de bi bakiyimbi aksam flnn.doremi biraz fiyat olarak yuksek bi de orda bi kiz var herseyi satmaya calismisti arkadasima bebek anne katiyla ilgileniyo dikkat et ona yalniz gitme:)
Bitmedi cidden hepsi beni beklemiş sanki.hoş özel bir çabam yok ama yinede kalkıp gitmekte zor geliyor.ay bi de dugun mu var bitmiyor sizin dugunlernz hay maşallah; )
O bende de varbakalım zaman ne gösterecek erken diye sormadım doğum şeklini şimdiden stree girmektense her iki durumada hazır olmakta fayda var
şuan bile normal ultrasyona girerken bile kalbim fırlayacak gibi oluyor heyecanlanıyorum garip bir duygu