2015 Şubat Anneleri

Canım hoşgeldin :) bebişine de maşallah :nazar: hangi Dr a gidiyorsun?
hosbulduk Canım sevgi ateş doktorum. .çok ilgiliydi çok hoşuma gitti memorial medicana güven tobb Akay acibademle anlaşması varmış bi de yakinda Liv açılıyorMuş orayla da calisacakmis şimdi sırada hastane seçmek var :)

image.webp
Kıızlaar biir saat uğraştıktan sonra oğluşumun ayrıntılıda verdiği pozz

hosbulduk Canım sevgi ateş doktorum. .çok ilgiliydi çok hoşuma gitti memorial medicana güven tobb Akay acibademle anlaşması varmış bi de yakinda Liv açılıyorMuş orayla da calisacakmis şimdi sırada hastane seçmek var :)

Sanki duydum ismini ama tam emin değişim. Hayırlısı olsun canım senin içini ferahlatması iyi bişey. Tobb ve Bayındır'ın ücretlerini kk da biri yazmış çok geldi bana ama bütün tetkiklerim de tobb da yapıldığı için orayı düşünüyorum bakalım.

Esobacım seker için makina alıcam ben de. Tok karnına ölçüp Bakıcam arkadaşın gibi yiyebilirim belki tatlı ben de ;)

Ben de doktorumla acık acık konuştum , açılmam olur her sey yolunda giderse , son anda bi şekilde beni punduna getirip sezeryana almayın rica ediyorum batın açıldığında gereksiz yere, sağlık sorunu yaşamak istemiyorum dedim . Sen bilirsin Ama bunlar bunlar olacak diyerek beni ürkütmeye çalıştı , sonra ben şansımızı deneyelim diince modu Değişti sanki biraz vicdana geldi gibi bakalım
Yani kendi esine normal dogum yaptirmis. Ama baska normal doguma girmemistir ancaj ilk uzmanlik yillarinda.
Bir de okulda normal dogutan bir ben varim. Herkesin mi buyuk riski vardi sezeryan oldu. Bana uzayli muamelesi yapiyorlar. Yahu allah yaratmis dogurcak organlari vermis bunun nesi garip. Benim garipsedigim sezeryanin bu denli siradanlasmasi. Bilmem belki ikinci sezrryan olur basa ne gelecek bilinmez oyle olmazsa olmaz degil benim icin de normal dogurnak ama denememek olmaz. Malesef ulkemizde mucadele gerekiyor siradan bir normal dogum icin

Tombul yanak olacak maşallah.erkek olduğu hemen belli oluyor
Yüzünü rahim duvarına yaslamış dedi dktor o yuzden tuhaf çktı biraz korktum normaalmi dyorum adam gülüyo tombiş gözüküyo yanklar ama bakalım olacakmı gerckte

Sanki duydum ismini ama tam emin değişim. Hayırlısı olsun canım senin içini ferahlatması iyi bişey. Tobb ve Bayındır'ın ücretlerini kk da biri yazmış çok geldi bana ama bütün tetkiklerim de tobb da yapıldığı için orayı düşünüyorum bakalım.
hepimiz için hayırlısı olsun canım tobb da yeni doğan yogun bakim ünitesi var mı bilgin var mı

Kızlar Bişey Sorucam Şeker Yüklemesi ve Muayene İçin Tuzla Devlet Hastanesine Randevu Aldım. Daha Önce Hiç Gitmedim Devlet Hastanesine Özeldeki Gibi Ultrasonla Bakarlarmı ve Şeker Yüklemesi Yapılırmı ???

Kızlar Bişey Sorucam Şeker Yüklemesi ve Muayene İçin Tuzla Devlet Hastanesine Randevu Aldım. Daha Önce Hiç Gitmedim Devlet Hastanesine Özeldeki Gibi Ultrasonla Bakarlarmı ve Şeker Yüklemesi Yapılırmı ???
goztepe eğitim araştırmada yapiyorlardi canım şeker yüklemesi Tuzlada da yapılır heralde

İnternette hamile reyonunda gösteriyordu burda bulamadım ama kalmamış da olabilir.
sagol canim. Burda sadeve bir subede hamile reyonu var. Digerlerinde de var ama tum urunler gelmiyor.

Ben de doktorumla acık acık konuştum , açılmam olur her sey yolunda giderse , son anda bi şekilde beni punduna getirip sezeryana almayın rica ediyorum batın açıldığında gereksiz yere, sağlık sorunu yaşamak istemiyorum dedim . Sen bilirsin Ama bunlar bunlar olacak diyerek beni ürkütmeye çalıştı , sonra ben şansımızı deneyelim diince modu Değişti sanki biraz vicdana geldi gibi bakalım
en azindn konusmak lazim. Dr hastanin ne istedigini bilirse ona gore davraniyor bilincli hasta olmak en iyisi. Iyi yapmissin sen de. Yani sonucta dr degiliz son anda illa diye diretemeyiz. Bi noktadan sonrasi nasip ve dr.un vicdani..

Back
X