henüz kimseyi çağırmadı doktorlar sanırım. ama o gün doktora gittiğimde bir bayan bu kontrolden sonra 2 haftada bire düşersin dedi. yani 32. haftadan sonraya denk geliyor benim.
Benim aralik 6 da randevum var sonra 15 te bir gidecekmisimanladım cnm internette de 30. haftadan sonra diyodu demek farklılık gösterebiliyo
Doktorum bu ağrının normal olduğunu ve bebek büyüdükçe baskının artabileceğini söyledi.son kontrolümde bu ağrı şikayeti bende de vardı.Selam kızlar dün fena halde kasıklarım ağrıdı,aşağı tarafta baskı var gibiydi,aklım çıktı ,sizde de oluyor mu?
Benim aralik 6 da randevum var sonra 15 te bir gidecekmisim
evet cnm bende de oluyo.dr bana da aynı şeyi söyledi bebek büyüdükçe ağrın olur normal dediSelam kızlar dün fena halde kasıklarım ağrıdı,aşağı tarafta baskı var gibiydi,aklım çıktı ,sizde de oluyor mu?
güzelmiş. gecelik ben de pek giyemem hele kış günü. hastanede önlük giyiliyor zaten bol bol pijama lazım. ya da eşofman vs.
beni 3 haftada çağırdı. ama suyu daha çok olmalıydı dediği için.kızlar aranızda artık doktoru 2 haftada bi kontrole çağıran var mı?
kızlar aranızda artık doktoru 2 haftada bi kontrole çağıran var mı?
Aagol cnm allah kimseye dis agrisi vermesin hele bole bi dobemde agri kesiici ictimnyine 2 tane minoset aldim bugun tuzlu suyla gargara yaptim suan iyi bakalim baslamaz insOyle diyip sansimi deniycem gercekten cok yorgunum cunku
Ay cok geçmiş olsun onun acisi cok fena insallah bi care olur gecer benm de kirik disim agriyor biraz duymazdan gelmye calisiyorum şimdilik
Ben Varımkızlar aranızda artık doktoru 2 haftada bi kontrole çağıran var mı?
Cok sagol cnm devam ederse mutlaka denicemCnm dogal cozumunu buldum dis agrisinin ben:) istersen dene..1 cay bardagi sirkenin icine 1 dis sarimsak koy ve kaynat 3 -4 dk o iliyinca onla agzini agriyan tarafi calkala grcekten ise yariyo :)
Geçmiş olsun canım, ilk hamileliğimin son aylarında Siyatik olmuştum ben.. Oda öyle tek Taraflı yatarsın kalkamazsın ooo Herşeyden muaf olurdum :)Off kıZlar yaa sıkıntılar bitmiyor sabah sağ kalçamdan başlayıp sağ bacağıma kadar inen ağrıyla uyandım bişey eksikliği olabilirmiki sadece kan hapı kullanıyorum bu arada bu sıkıntıyı yaşayan varmıki aramızda
Kendimi yorunca oluyorSelam kızlar dün fena halde kasıklarım ağrıdı,aşağı tarafta baskı var gibiydi,aklım çıktı ,sizde de oluyor mu?
Quinny zapp3 araba anakucağı da maxi cossi aldım canm hafif olması birinci önceliğimdiKizlar bebek arabasi isini ne yaptiniz.ben bugun baktim biraz her keseye ve ihtiyaca göre bircok marka var.bi karar veremedim.oto koltugu da olan ana kucakli modeller var.diger bi aparati da hem portbebe gibi oluyo yatak gibi hem de daha buyuyunce oturma pozisyonunda.sanirim oyle bisey alicam.arastirmaya devam.karar veren arkadaslar varsa marka model paylaşın lutfen
Valla kuzenim 7-8 haftalık hamile iken kızına d.günü yaptı. Konsept sarı imiş.kiz o nasil oluyorki
renkden mi miden bulaniyor, ilk defa duydum valla
ogrenmenin zamani yok demi : )
Yok sanırım. Bana 7 aydan sonra dedikızlar aranızda artık doktoru 2 haftada bi kontrole çağıran var mı?
Kizlar bebek arabasi isini ne yaptiniz.ben bugun baktim biraz her keseye ve ihtiyaca göre bircok marka var.bi karar veremedim.oto koltugu da olan ana kucakli modeller var.diger bi aparati da hem portbebe gibi oluyo yatak gibi hem de daha buyuyunce oturma pozisyonunda.sanirim oyle bisey alicam.arastirmaya devam.karar veren arkadaslar varsa marka model paylaşın lutfen
Canım biz nuna pepp bebek arabasında karar kıldık ana kucağı olarak da cybex ana kucağı alcaz 50 lirayada ikisinin arasına gereken aparat. Ana kucağı ona uyumlu her hangi bi marka olabilir maxi cosi de uyumluymuş. Şimdilik indirim gözeticez kampanya yakalarsak alıcaz olmadı ocaktaki fuara bakcaz ordada uygun olmazsa elmahkum vercez parayı alcaz. Ama nuna pepp olacak araba o kesin.Kizlar bebek arabasi isini ne yaptiniz.ben bugun baktim biraz her keseye ve ihtiyaca göre bircok marka var.bi karar veremedim.oto koltugu da olan ana kucakli modeller var.diger bi aparati da hem portbebe gibi oluyo yatak gibi hem de daha buyuyunce oturma pozisyonunda.sanirim oyle bisey alicam.arastirmaya devam.karar veren arkadaslar varsa marka model paylaşın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?