2015 Şubat Anneleri

henüz kimseyi çağırmadı doktorlar sanırım. ama o gün doktora gittiğimde bir bayan bu kontrolden sonra 2 haftada bire düşersin dedi. yani 32. haftadan sonraya denk geliyor benim.

anladım cnm internette de 30. haftadan sonra diyodu demek farklılık gösterebiliyo

Selam kızlar dün fena halde kasıklarım ağrıdı,aşağı tarafta baskı var gibiydi,aklım çıktı ,sizde de oluyor mu?

Selam kızlar dün fena halde kasıklarım ağrıdı,aşağı tarafta baskı var gibiydi,aklım çıktı ,sizde de oluyor mu?
Doktorum bu ağrının normal olduğunu ve bebek büyüdükçe baskının artabileceğini söyledi.son kontrolümde bu ağrı şikayeti bende de vardı.

evet cnm bende de oluyo.dr bana da aynı şeyi söyledi bebek büyüdükçe ağrın olur normal dedi

kızlar aranızda artık doktoru 2 haftada bi kontrole çağıran var mı?

Gecen haftaki kontrolümde 2 hafta somra gel dedi ama benim suyum fazlaymıs onu kontrol için öyle çağırdı dıye düşünüyorum. Bakalım sonrasında nasıl olcak ?

Kizlar bebek arabasi isini ne yaptiniz.ben bugun baktim biraz her keseye ve ihtiyaca göre bircok marka var.bi karar veremedim.oto koltugu da olan ana kucakli modeller var.diger bi aparati da hem portbebe gibi oluyo yatak gibi hem de daha buyuyunce oturma pozisyonunda.sanirim oyle bisey alicam.arastirmaya devam.karar veren arkadaslar varsa marka model paylaşın lutfen

Oyle diyip sansimi deniycem gercekten cok yorgunum cunku

Ay cok geçmiş olsun onun acisi cok fena insallah bi care olur gecer benm de kirik disim agriyor biraz duymazdan gelmye calisiyorum şimdilik
Aagol cnm allah kimseye dis agrisi vermesin hele bole bi dobemde agri kesiici ictimnyine 2 tane minoset aldim bugun tuzlu suyla gargara yaptim suan iyi bakalim baslamaz ins

Geçmiş olsun canım, ilk hamileliğimin son aylarında Siyatik olmuştum ben.. Oda öyle tek Taraflı yatarsın kalkamazsın ooo Herşeyden muaf olurdum :)

Kızlar bugün hellobaby mağazasınada uğradık. Bebeğine yanında yatması için beşik arayan anneler bi kaç resim ekliycem. Sonra o kadr pişman oldumki keşke ordayken çekseydim diye. Çok güzel ufak beşikler var. Renkleri falanda çok güzel. Nette buldum bikaçtanesi ekliyorum. Ama ordakilr daha güzeldi, renkleride daha güzel:)

Quinny zapp3 araba anakucağı da maxi cossi aldım canm hafif olması birinci önceliğimdi

kiz o nasil oluyorki
renkden mi miden bulaniyor, ilk defa duydum valla
ogrenmenin zamani yok demi : )
Valla kuzenim 7-8 haftalık hamile iken kızına d.günü yaptı. Konsept sarı imiş.
Bende tam o hamileliğin derin depresyon dönemi, sigarayı da yenibırakmıştım. Ağla ağla d.gününe gittim o günden sonra ne demek.gününün resimlerine bakabiliyorum ne de sarı rengine.
Hatta internette bu partiler için hazır ıvır zıvırlar satılıyorya onlardan bile nefret ediyorum

Henuz almadım ama bi arkadaşım tfk bugguster s+maxicosi ana kucağını çok övdü. Bi bakicam ona..

Canım biz nuna pepp bebek arabasında karar kıldık ana kucağı olarak da cybex ana kucağı alcaz 50 lirayada ikisinin arasına gereken aparat. Ana kucağı ona uyumlu her hangi bi marka olabilir maxi cosi de uyumluymuş. Şimdilik indirim gözeticez kampanya yakalarsak alıcaz olmadı ocaktaki fuara bakcaz ordada uygun olmazsa elmahkum vercez parayı alcaz. Ama nuna pepp olacak araba o kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…