Sağol canım. Bende manyaklık macera çok ama yazmakla anlatılmıyor pek.
Sakarlıklarımı yazsam yeter. rabbim koruyor bebeğimi valla.
Is yok ama kizi sabah 7.30 da okula goturucem geldikten sonrada tekrar yatilmiyokiKızanlar Siz sabah işe gitmeyecek misiniz?
Neden uyumuyorsunuz?
Ben gündüz sıkıntıdan uyudum şimdi bön bön bakıyorum
Ya ben eskiden 30-40 kişinin vergi.numarasını ezbere bilirdim. Şimdi hafıza diye bir şey kalmadı, bütün geçmişim silindi.evlendiğim zamanları bile hatırlamıyorum.mattika ilacın adı osteocare canım şimdi içerken yazmak aklıma geldi, aşırı unutkanlık var da bu ara :)
Sağol canım. Bende manyaklık macera çok ama yazmakla anlatılmıyor pek.
ben korkuyorum sürekli ajanda elimde yazıyorum S Sond yazmazsam inan artık işimi yapamaz durumdayım , telefonumy artık peşimden getirmeye alıştı eşim anahtar cabası :/ balık bağı kullanıyordum iyiydim, doktor 8. Ayda al onu dedi bıraktımYa ben eskiden 30-40 kişinin vergi.numarasını ezbere bilirdim. Şimdi hafıza diye bir şey kalmadı, bütün geçmişim silindi.evlendiğim zamanları bile hatırlamıyorum.
Çok üzücü bir durum. Umarım hamilelikten sonra geçer. Unutkanlık cabası
Evrak dosya var bir tane ne banka kaldı unutmadığım ne vergi dairesi.
Geçen defacto da unutmuşum içinden evrakları çıkarmış mükellefi aramişlar neyseki kapalıymış teli rezil olacaktım.
Sizde de var mı böyle aşırı unutkanlık ve hafıza kaybı
bu arada yarın benim kan uyuşmazlığı iğnem vurulacak. acısı aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor.bir penisilin birde bu iğnede bacağım 10 gün falan ağrıyor
Ya ben eskiden 30-40 kişinin vergi.numarasını ezbere bilirdim. Şimdi hafıza diye bir şey kalmadı, bütün geçmişim silindi.evlendiğim zamanları bile hatırlamıyorum.
Geçen defacto da unutmuşum içinden evrakları çıkarmış mükellefi aramişlar neyseki kapalıymış teli rezil olacaktım.
iyi geceler gece kuşları bnde geldim öle bir bakayım dedim annemler bizde o yüzden pek giremiyorum nete kızlar :)
Unutkanlık bende de var artık kızlar ya eşime önceden herşeyi ben hatırlatırdım şimdi kendim unutkan oldum.
Elimden geldikçe herhafta 1 gün balık yiyorum daha fazlasını yiyemiyorum bazen haftada 2 olabiliyor ama sanırım şu balık haplarına bnmde ihtiyacım var konsantrasyon eksikliği de oluyor bende :)
Annemler bursaya dönerken bende gitmeyi düşünüyorum onlarla, onlar bu haftasonuna kalmadan gidecek sanırım çünkü haftaya pazar akrabanın kızı nişanlanıyor ona gidecekler hemde üni.den kardeşim gelecek. Bende gitmek istiyorum bursaya nişana flnda ama hiç kıyafetim yok nişana giderken giyecek. Eski kıyafetlerime giriyorum ama karın kısmı acayıp sıkıyor top gibi karnım çıkıyor iyice belirginleşiyor popom çok meydana çıkıyor, kendime boydan da güzel bir elbise bulamadım buralarda napsam bilemedim :)
Vee bursaya gidersem die yarın sabah sağlıkocağına gidicem izlenime gel demişti 17 sınde ama ben 17 sınde bursada olabilirim die yarın gitmeyi planlıyorum cumaya kadar bir günde kendi dr.uma gitmeyi düşünüyorum bursaya gitmeden yaniiiii oğluşumu görcem
Benm de tüm kreasyonum tayt üstü tunik şeklinde :) iyi ki onlar varTek parça kıyafet yerine iki parça giyilebilir belki. Üzerine bol bişey giyersin altına da karnını sıkmıycak bişey.
Canım bizde geçen eve girdik on dk.geçti bi gaz kokusu sardı salonu koştum mutfağa meğerse ben çaydanlığın altını açık unutmuşum çıkarkende eşim dışardan mutlaka kapatır vanayı. İyikide kapatmış yoksa yangın bile çıkabilirmiş. Eşim artık her gece yatmadan kontrol ediyo dışarı çıkarken kontrol ediyo. Habirede soruyo gaz kapalımı diye.Ya ben eskiden 30-40 kişinin vergi.numarasını ezbere bilirdim. Şimdi hafıza diye bir şey kalmadı, bütün geçmişim silindi.evlendiğim zamanları bile hatırlamıyorum.
Gece rüyamda sarı kıyafetler gördüm :) okuyup yatınca bilinçaltıma yerleşti herhalde.Sağol canım. Bende manyaklık macera çok ama yazmakla anlatılmıyor pek.
Yalnız değilim demek. Ben bir aydır balık yağı kullanıyorum. Bunların hepsi kilo tabii aynı zamanda.Canım bizde geçen eve girdik on dk.geçti bi gaz kokusu sardı salonu koştum mutfağa meğerse ben çaydanlığın altını açık unutmuşum çıkarkende eşim dışardan mutlaka kapatır vanayı. İyikide kapatmış yoksa yangın bile çıkabilirmiş. Eşim artık her gece yatmadan kontrol ediyo dışarı çıkarken kontrol ediyo. Habirede soruyo gaz kapalımı diye.
Balık yağı vermedi bana. Alsammı acaba bende ? Her hafta balık tüketirim mutlaka ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri. Dr.mu verdi canım senmi temin ettin ?Yalnız değilim demek. Ben bir aydır balık yağı kullanıyorum. Bunların hepsi kilo tabii aynı zamanda.
dr.dan isteyim onu da. Ilac doldu ev. Ictigim kar napalimmattika ilacın adı osteocare canım şimdi içerken yazmak aklıma geldi, aşırı unutkanlık var da bu ara :)
Vitamin eksikligi fln degil de odaklanma bence. Bebek dogunca gorceksin onun hangi saatte ne renk kaka yaptigini unutmicaksin beslenmesi vs. Takip etceksin. Is ikinci planda artik icgudusel olarak. Hersey bebek oldu..Ya ben eskiden 30-40 kişinin vergi.numarasını ezbere bilirdim. Şimdi hafıza diye bir şey kalmadı, bütün geçmişim silindi.evlendiğim zamanları bile hatırlamıyorum.
Gunaydin.. Malesef pazartesi geldi yineGünaydın.Bugün pazartesi mi?:-S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?