yok guzelım,ben gecelıkle hıcmı hıc rahat edemem..hem üşürüm hem toplanır .. ılk doğumumda 2 pıjama almıştım cok rahat ettım hem muayeneler esnasında hem doğum sonrasında sanıldığı kadar sorun yaratmıyor yanı... osebepten pıjama tercıhımdır
bu arada yarın benim kan uyuşmazlığı iğnem vurulacak. acısı aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor.bir penisilin birde bu iğnede bacağım 10 gün falan ağrıyor
[TE="mattika, post: 37701823, member: 223491"]ben de bunlari aldim kizima. Oglum bu pembisleri ben giycem dedi :)
Kolsuz pek kullanisli olmaz ama hosuma gitti. Gerisi de gelir ins artik Eki Görüntüle 1297808
[/QUOTE]
Cok ciciler... 3-6 aylik olduklarindan kullanisli olur. Temmuz ogustos gibi giydirirsin prensese.
Kızlar Bende Dün 2 Tane Pijama Takımı Aldım. Ama Hamile ve Lohusa Diyince Fiyat 2 Katına Çıkıyo Bende Önü Full Düğmeli XL Beden Aldım. İnş. Beden Olarak Olur :)
Kızlar Bende Dün 2 Tane Pijama Takımı Aldım. Ama Hamile ve Lohusa Diyince Fiyat 2 Katına Çıkıyo Bende Önü Full Düğmeli XL Beden Aldım. İnş. Beden Olarak Olur :)
Biz daha karnimizdaki cocukla yorgunluk krizlerine giriyoruz masallah valla sana.doktora yorgun hissediyorumnihtiyacim var dense vermezler mi bi kac gun raopr?
Geldim canım evime:) balık tutmaya gittik bugün çok güzel geçti. Yarında inşaAllah arkadaşımın doğumu işin bebeğine şeker hamurlu kurabiye ve hediyeliklerini yapıcaz. Salı günü başka arkadaşım bebeğinin kırkını çıkarmaya bize gelcek:) valla aktifmişim:))
henüz kimseyi çağırmadı doktorlar sanırım. ama o gün doktora gittiğimde bir bayan bu kontrolden sonra 2 haftada bire düşersin dedi. yani 32. haftadan sonraya denk geliyor benim.
Slm kizlar @Litchi cok tatli gorunuyosun cnm hic hamis gibi degilsin belkide bol giyundiginden bende hep salas seyleri sevmisimdir@cherish cnm sanada masallah ne guzel sende zayif annislerdensin
Bugun dis agrisindan agzimi acamadim resmen kahvalti etmeden agri kesiciye sarildim resmen umarim olumsuz bi durum olmaz ama dayanilcak bisey busey degil su lanet dis agrisi gozun bisey gormuyoki