2015 Şubat Anneleri

Ben de 2 pijema bi gecelik almistim ilk kizimda geceligi hic kullanmadim pijrma daha rahat oluyo hastanedende onlarla cikmistim

bu arada yarın benim kan uyuşmazlığı iğnem vurulacak. acısı aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor.bir penisilin birde bu iğnede bacağım 10 gün falan ağrıyor

[TE="mattika, post: 37701823, member: 223491"]ben de bunlari aldim kizima. Oglum bu pembisleri ben giycem dedi :)
Kolsuz pek kullanisli olmaz ama hosuma gitti. Gerisi de gelir ins artik
Eki Görüntüle 1297808 [/QUOTE]

Cok ciciler... 3-6 aylik olduklarindan kullanisli olur. Temmuz ogustos gibi giydirirsin prensese.

[ slaa, post: 37702983, member: 325041"]bu arada yarın benim kan uyuşmazlığı iğnem vurulacak. acısı aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor.bir penisilin birde bu iğnede bacağım 10 gün falan ağrıyor [/QUOTE]

Simdiden gecmis olsun insallah cok canin yanmaz.

Kızlar Bende Dün 2 Tane Pijama Takımı Aldım. Ama Hamile ve Lohusa Diyince Fiyat 2 Katına Çıkıyo Bende Önü Full Düğmeli XL Beden Aldım. İnş. Beden Olarak Olur :)

Biz daha karnimizdaki cocukla yorgunluk krizlerine giriyoruz masallah valla sana.doktora yorgun hissediyorumnihtiyacim var dense vermezler mi bi kac gun raopr?​

Oyle diyip sansimi deniycem gercekten cok yorgunum cunku

Karanfil yok evde cnm esime soledim isten gelince alicak ama o gelene kadr dayanamicam bugunu bi atlatsam yarina solugu discide alicam

Ay cok geçmiş olsun onun acisi cok fena insallah bi care olur gecer benm de kirik disim agriyor biraz duymazdan gelmye calisiyorum şimdilik

Ntv de demin bir hbr gecti dogum izinleri 2015te artiriliyor diye. Internette detayli hbr bulamadım ama.

Hanım yine gezmede. İnşallah Gerzerek tamamlayacak. İkinci çocuğu olanlar bizim iki katımız aktifler. Biz tembel teneke ve
Geldim canım evime:) balık tutmaya gittik bugün çok güzel geçti. Yarında inşaAllah arkadaşımın doğumu işin bebeğine şeker hamurlu kurabiye ve hediyeliklerini yapıcaz. Salı günü başka arkadaşım bebeğinin kırkını çıkarmaya bize gelcek:) valla aktifmişim:))

Benim hamileliğin başında sarıdan midem bulandı şimdi bakamıyorum adını diyince bile midem kalkıyor.umarım bebek doğunca geçer
kiz o nasil oluyorki
renkden mi miden bulaniyor, ilk defa duydum valla
ogrenmenin zamani yok demi : )

kızlar aranızda artık doktoru 2 haftada bi kontrole çağıran var mı?

henüz kimseyi çağırmadı doktorlar sanırım. ama o gün doktora gittiğimde bir bayan bu kontrolden sonra 2 haftada bire düşersin dedi. yani 32. haftadan sonraya denk geliyor benim.

Cnm dogal cozumunu buldum dis agrisinin ben:) istersen dene..1 cay bardagi sirkenin icine 1 dis sarimsak koy ve kaynat 3 -4 dk o iliyinca onla agzini agriyan tarafi calkala grcekten ise yariyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…