Yeni dr.um Ben soylemezsem farkinda bile degildi kilomun iyisin masallah dedi. :)Sorma Ya Herkes Takmış zayıflığa Dedim Benim Kusmalarım kesilmedi hala kusuyorum kus bişey olmaz dedi piskopat ya
BENde uykusuz kalınca ,yorgun olunca cok düşüyor. o sırada zaten sureklı uyuklamak ıstıyorum ayağa zor kalkıyorum.
genelde 10-7 civarında seyrediyor. Aman tansiyon çıkmasın zaten zararlıymış bir de kiloluyum bırde tansıyonla ugrasmıyım.
çocuklar ne cok sevınmıstır hamılesın dıye. :)
Eki Görüntüle 1297601 Bir de ben foto koyayım. Herkes şişman sanıyor hatta sırada falan beklerken o daha çok beklesin de zayıflasın diye bekletiyolar sanırım :)
BENde uykusuz kalınca ,yorgun olunca cok düşüyor. o sırada zaten sureklı uyuklamak ıstıyorum ayağa zor kalkıyorum.
genelde 10-7 civarında seyrediyor. Aman tansiyon çıkmasın zaten zararlıymış bir de kiloluyum bırde tansıyonla ugrasmıyım.
çocuklar ne cok sevınmıstır hamılesın dıye. :)
bencede erken gıt 2 ye bakar beklemezsın bence sıra gelır gırersın. sıra numaradan var sankı zaten. yanı bızım burda da randevu alıyorsun ama erken gıdersende sıra gelınce gırıyorsun.
bende 11-12 randevu alıyordum 9:30 da gırıyordum.
aşağı gelince bende koşarak wc deyim. henüz kaçırmıyorum ama yakında başlar sanırım:)
bekliyorumYeni inciden aldı kayınvalidem bana. Netten bulursam atayım resmini
ne düşünceli kv ler var maaşallah benimki hiç öyle şeylerin lafını etmedi
ne kadar aldınız anne yanı beşiği ve daha sonrası için ne düşündünüz
bende park yatak alacağım diyorum ama anne yanı beşiğe kafam takılıyor
cimcimesultan ah relaksliktam değil benmki vakitszlikten valla bi aydir hurc indirip bakcam neyimiz var diye ablamzdan temiz yepyeni bisuru giyim kaldrmstim ins hala iyi durumdalardir. Yüksek diye esimi bekliyorum. Indrip bakmaya onu da bulan beri gelsin ufak tefek alincaklar var illa da zaman dar olunca cikilmiyor kiz zaten bi agiztadiyla alisvers yaptrmiyor birakcak kimsem de yok elbet basarcaz bigun bakalm. Bu hafta iyi hissetgm.bigunu degerlndreym diyorum hazr raporluyken ama cabuk yoruluyorum da nsl basarrm bilmem
Kızlar merhaba
Iki günden beri hastanelerde boğuşuyoruz Cumartesi bebeğim hiç hareket etmedi gittik herşey normal dedi dün akşam 5 ten beride kusma ishal felaket şekildeyim sabah hastaneye gittik vücut sıvısı düşmeye Başlamış dün kahvaltıdan beri bişey yiyemiyorum doktor geçmezse yarın gel tekrar dedi Doğumu tetikleyebilir miş Bebeğin suyu gidebilir dedi dua edin bana şuan yatıyorum Allah yardımcımız olsun ishal deyip geçmeyin ilaç verdiler Salgın varmış inşallah atlatmaz bebişim zamanını beklicek
esoba seni rüyamda gördüm : ))) emek için patik örüyordun bana da model gösteriyodun
150 iyiymiş yine benim baktıklarım nette hep 350-400 lira150 ye aldık canım 6 ay falan idare eder dediler , sonrası içinde kp alacak mobilya beşik biz bazaya korkuluk yaptırmayı düşünüyorduk ama kp gerek yok ben alacam beşiğini dedi , ben hep park yatak alırım diyodum ama park yatakları gördükten sonra vazgeçtim beğenmedim sallanma şekillerini böyle yapmaya karar verdik
kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum nivea unibaby ve sebamed arasında kararsız kaldım
oo 1
150 iyiymiş yine benim baktıklarım nette hep 350-400 lira
park beşik konusuna gelince 4-5 yaşına kadar kullanımı bakımından tercih edeyim diyorum
ama bir bakıma dediğin gibi geçen gün baktım pek içime sinmedi
eşimde bunlar hiç sağlam durmuyor dedi o da beğenmedi ama bakalım mobilya düşünmüyorum ne yaparım bilmiyorum
kafasına göre dolaşıyor içerde
genelde sağda ve alt tarafta takılıyor
sağıma yatınca hemen tekmeyi basıyor dön sola der gibi
solda yatınca çok rahatız
bazen aşağı bir vuruyor tuvaletimi getiriyor
kaçırmaya da başladım zaten
Canım benim bende dün gece tam bu konuyu araştırdım ama net bi cvp bulamadım. Ben yaptırdım ikili test, riskli gruptaydım. Başka bi bölüme yönlendirdi gitmedim. Benim bebeğimin Allahın izniyle hiçbişeyi yok düşğncesindeyim. Rabbim sağlık versin. Ama öyle bişey olsa da ultrasonda bile görülebiliyormuş. En azında down sendromlu bebeklerde burun kemiği olmazmış. Doktora gittiğinde sor, burun kemiği görünüyormu diye. Ama Allahın izniyle hepimiz sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.Kizlar merhaba bi sorum olacak hep kafami kurcaliyor doktora da zaten bisey sormaya korkuyorum azarliyo herşeye.ben ikilitest falan yaptirmadim tevekkül dedim yani sanki özürlü olsa aldircakmiydim hayir...oyuzden gerek duymadim.sorum su özürlü olan bebekler anne karninda dahami az hareket ederler yada ne biliyim bi fark oluyormu normal bebeklerle ? Etraf iniz da varmi hic risk olan gebeler
Tamam canım inşaAllah:)canım ben de az önce senden bahsettim : )
fiyat belli olunca bana da yazar mısın? elimden geldiğince takip edicem yazdıklarını : )
Kizlar merhaba bi sorum olacak hep kafami kurcaliyor doktora da zaten bisey sormaya korkuyorum azarliyo herşeye.ben ikilitest falan yaptirmadim tevekkül dedim yani sanki özürlü olsa aldircakmiydim hayir...oyuzden gerek duymadim.sorum su özürlü olan bebekler anne karninda dahami az hareket ederler yada ne biliyim bi fark oluyormu normal bebeklerle ? Etraf iniz da varmi hic risk olan gebeler
Amin ya insallah ben hic sormadim ama eğergorseydi ssöylerdi doktor i herhalde dimi.post: 37711916 .!.:Canım benim bende dün gece tam bu konuyu araştırdım ama net bi cvp bulamadım. Ben yaptırdım ikili test, riskli gruptaydım. Başka bi bölüme yönlendirdi gitmedim. Benim bebeğimin Allahın izniyle hiçbişeyi yok düşğncesindeyim. Rabbim sağlık versin. Ama öyle bişey olsa da ultrasonda bile görülebiliyormuş. En azında down sendromlu bebeklerde burun kemiği olmazmış. Doktora gittiğinde sor, burun kemiği görünüyormu diye. Ama Allahın izniyle hepimiz sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?