2015 Şubat Anneleri

Normalde de kisin cok hasta olduguma dort gozle bekliyolar rapor almami zaten ya kiz ya ben hasta olunca illa arada almamız gerekiyor ama hamilelik onlara yaradi tabi oh oh diyolarr iclernden kesin:)
Yuksek tansiyon kimsede olmasn zor bisey o rabbim korusun

en korktuğum şey tansiyon benim. ikinci gebeliğimde acile gitmiştim midem ağrıyor diye. doktor tansiyonumu ölçtü 17/10 gibi bir rakam çıkmıştı beni hemen soru yağmuruna tuttular tansiyon hastasımısın falan diye ailede varmı diye annemde hipertansiyon var ananemde de aynı şekilde. var dedim ailede ama heyecandan olmuştur filan dedim ikna olmadılar 1 hafta düzenli ölçümler le normal seyretti allahtan. o yüzden benim şuan düşük çıkıyor ki düşük çıksın çünkü ırsi bir hastalık tansiyon.en son ölçtürdüğümde 9 4 çıkmıştı baya düşüktü.

zaten öyle olur eminim fazla bekleyen olmuyor fetal ekoda. genelde öğle sonrası kalabalık oluyor ben girerim hemen gidince beklesem beklesem 1 saat beklerim en fazla. kendi doktoruma kesinlikle randevu saatimde giremiyorum illa 1 saat bekliyorum mutlaka başka bir işi oluyor en son gittiğimde tüp bebeğede bakıyormuş onun doktorları toplantıdaymış. baya karışıktı o gün.

cimcimesultan ah relaksliktam değil benmki vakitszlikten valla bi aydir hurc indirip bakcam neyimiz var diye ablamzdan temiz yepyeni bisuru giyim kaldrmstim ins hala iyi durumdalardir. Yüksek diye esimi bekliyorum. Indrip bakmaya onu da bulan beri gelsin ufak tefek alincaklar var illa da zaman dar olunca cikilmiyor kiz zaten bi agiztadiyla alisvers yaptrmiyor birakcak kimsem de yok elbet basarcaz bigun bakalm. Bu hafta iyi hissetgm.bigunu degerlndreym diyorum hazr raporluyken ama cabuk yoruluyorum da nsl basarrm bilmem

aşağı gelince bende koşarak wc deyim. henüz kaçırmıyorum ama yakında başlar sanırım:)

çok zor oluyor işyerinde tuvaletim gelmeden yarım saatte bir gidiyorum kaçırmamak için
günlük ped taraftarı değilim zamanında çok çektim ondan
eve gidince sabaha kadar 4 çamaşır değiştirdiğim oluyor

Yeni inciden aldı kayınvalidem bana. Netten bulursam atayım resmini
bekliyorum

ne düşünceli kv ler var maaşallah benimki hiç öyle şeylerin lafını etmedi

benimkide çok düşüncelidir maşallah
ilk alışverişimizi o yaptı
güvenirimde zevkine
öyle ucuz yada kötü bişey almaz
ama alışveriş yaparken battaniye alacaktık bitanegösterdiler bunu beğenmedim diğeri olsun dedi
bende hayır ben onu beğendim o olsun dedim
biraz kızdım açıkçası
sonuçta benim bebeğim ben doğuracağım onu

ne kadar aldınız anne yanı beşiği ve daha sonrası için ne düşündünüz
bende park yatak alacağım diyorum ama anne yanı beşiğe kafam takılıyor

150 ye aldık canım 6 ay falan idare eder dediler , sonrası içinde kp alacak mobilya beşik biz bazaya korkuluk yaptırmayı düşünüyorduk ama kp gerek yok ben alacam beşiğini dedi , ben hep park yatak alırım diyodum ama park yatakları gördükten sonra vazgeçtim beğenmedim sallanma şekillerini böyle yapmaya karar verdik

fyz35 tatlım salgın var hatırlarsanız geçen hafta bende oldum iki kere serum taktılar sana tavsiyem doktorun uygun görürse sıvı takviye için taktır sende. Bol su iç ishalin kesilmesi için patates muz ye ishalininuzun zaman sürmesi seni bitkin kılar

bende üşengeçlikten hala dolabı yerleştiremedim
hurçtan çıkarılacaklar var yeni dolaba yerleştirilecekler var ama yapmaya vakit yok

Duzelirsin bir an önce inşallah canim. Olumlu düşün bol bol sivi tuket faydasi olur sanirim. 2 gündür bizdede hareket kesildi uykularim gitti.

oo 1
150 iyiymiş yine benim baktıklarım nette hep 350-400 lira
park beşik konusuna gelince 4-5 yaşına kadar kullanımı bakımından tercih edeyim diyorum
ama bir bakıma dediğin gibi geçen gün baktım pek içime sinmedi
eşimde bunlar hiç sağlam durmuyor dedi o da beğenmedi ama bakalım mobilya düşünmüyorum ne yaparım bilmiyorum

evet uygundu yani anne yatağına bitişenlerden değil ama öyle hafif ki her yere götür arkandan : )) sallanma şeklide mobilya beşiklerdeki gibi git gel yapıyo park yatak komple sallanıyor hiç güven vermedi ne biliyim ama çoğu kişi de onu öneriyor, aslında biz mobilya da düşünmüyoduk ev kira şimdi kendi evimize oda yaparız diyoduk şimdilik kp alacak bakalım o çıktı bizden ,

Kizlar merhaba bi sorum olacak hep kafami kurcaliyor doktora da zaten bisey sormaya korkuyorum azarliyo herşeye.ben ikilitest falan yaptirmadim tevekkül dedim yani sanki özürlü olsa aldircakmiydim hayir...oyuzden gerek duymadim.sorum su özürlü olan bebekler anne karninda dahami az hareket ederler yada ne biliyim bi fark oluyormu normal bebeklerle ? Etraf iniz da varmi hic risk olan gebeler

benim kız şimdiden uymak istemiyor kurallara sola yatmak iyi diyolar ben sola yatınca tekmeliyo hep sağa dönünce çok rahatlıyor 2 kere hapşurunca kaçırdım altıma : ))

Canım benim bende dün gece tam bu konuyu araştırdım ama net bi cvp bulamadım. Ben yaptırdım ikili test, riskli gruptaydım. Başka bi bölüme yönlendirdi gitmedim. Benim bebeğimin Allahın izniyle hiçbişeyi yok düşğncesindeyim. Rabbim sağlık versin. Ama öyle bişey olsa da ultrasonda bile görülebiliyormuş. En azında down sendromlu bebeklerde burun kemiği olmazmış. Doktora gittiğinde sor, burun kemiği görünüyormu diye. Ama Allahın izniyle hepimiz sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Böyle bi bagimlilik yok özürlü olup olmadgni otestler de blemiyor ihtimal veriyo sadece.fiziksel iÖzür varsa onu girdgmz usgler de gorurdu zaten rabbim korusun. Ben de bu tarz testleri yaptrmadm ilkinde de simdi de. Ilk kizim gayet saglikli dogdu ama hic hareket etmezdi nerdeyse yani hareketle ozurlulugu sagligi bu sekilde bagdastrmak dogru olmaz. Her bebegn karakteri hareketi farkli bu bebegm daha hareketli mesela ama herseyiyle saglikli.mi.onu rabbim.bilir

Amin ya insallah ben hic sormadim ama eğergorseydi ssöylerdi doktor i herhalde dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…