2015 Şubat Anneleri

Hastane terliğini de madame coco dan aldım ucuzdu 12 lira mı neydi, havlu terlik ama Tabanı kalın tavsiye ederim baktım loğusa terliği die onun üstüne tül takmışlar o kdr

ucuzmuş canım
bir yerde gördüm 45 lira terlik hiçbir özelliğide yok adı lohusa olunca fiyat uçmuş

Kokulu sabun & taş &avanta kesesi bunlardan karışık yaptırmayı düşünüyorum bakalm gönlüme göre yapan yer bulabilirsem

Buldugunuz yerleri buraya da yazin olur mu;)

cherish .!.:
Annem almış hastane için 2 tane geceliğimi biri takım üstünde kürlü gibi beyaz bi sabahlığı var :p , penyeleri cok kaliteli ama kızlar Anadolu Yakasında olanlar için, bahariyede boğadan çıkınca Sağdaki Pasajda bulabilirler

Biliyorum orayi guzel seyler olurdu uygundu da simdi nsl bbilmiyorum da gule gule kullanirsn insallah

Hastane terliğini de madame coco dan aldım ucuzdu 12 lira mı neydi, havlu terlik ama Tabanı kalın tavsiye ederim baktım loğusa terliği die onun üstüne tül takmışlar o kdr

evde iyi oluyor da hastane icin sert tabanli normal bi terlik gerekiyor illa

fetal eko için aradığımda sekreterin verdiği cevap çok hoştu :) 8:30 da gel eğer 2 de gelirsen saati geçmiş olabilir. garanti olsun diyor yani beklersin bir şey olmaz diyor :D neyse kendi doktorumada test sonucunu göstericem en azından oraya git gel kahvaltı et derken saat geçer belki :D

Bu kadar zor muymus net saati bilmeleri illa bekltcekler yani hayret bisey

Yarin tetanoz asim var çok tirsiyorumm

kucucuk bi sinek isirigi korkcak bisey yok;)

eskiden üst kat komşum abartmıyorum sabah 7 gece 2 makine açardı. psikolojik sorunları olduğunu ve zor bi hayatı olduğunu öğrendim sonradan ya sabır diyip Allah yardım etsin diyip ses çıkarmadım artık
Bnm kadın da sürekli ergen kızı ile kavga halinde fln ben de üzüldüm bi de Aşure getir bana iyice vicdan yaptım sesimi çıkarmıyorum inş makine bozulur da diyorum :))))

Esobacım seker için makina alıcam ben de. Tok karnına ölçüp Bakıcam arkadaşın gibi yiyebilirim belki tatlı ben de :KK66:

litchi benim şekerim yüksek çıkmıştı doktor diyet vermişti ya, babamın şeker makinasıyla açlığı ölçtük 82,2 saat sonra tokluğu ölçtük 92 düşük bile çıkıyor,ben şekerimin olduğuna inanmıyorum ne bileyim,cumartesi tekrar açlık,tokluk bakacak doktor inşallah bişey çıkmaz da yinede dikkat ederim....

Benimki bi hayırlı olsun demedi yahu :) aklıma geldikçe valla gülüyorum :) doğunca da utanmadan gelir kesin

benimki dedi çokta sevindi ama öyle şunu alayım bunuda ben yapayim demedi belki aynı şehirde değiliz ondan uzak bu şeylere ama eltim var aynı şehirde beraberler çocuguna ucuz bi penye alıp gitmiş babaanne olarak daha özenli olması gerekirdi diye eltim pek çok lafını etmişti

ne düşünceli kv ler var maaşallah benimki hiç öyle şeylerin lafını etmedi
Alır herşeyimi sağolsun hakkını yiyemem ama herşeyin en iyisini bildiğimi zanneder o biraz canımı sıkıyo. Herşey onun gözetimi altında olsun istiyo. Yime saolsun hakkını ödeyemeyiz eşimle

ya burada bi arkadaş, mevlidde dağıtılacak hediyelik yasin kitabı paylaşmıştı ama nerde yaptıracağımızı söylemedi sanırım. ya da ben görmedim. var mı fikri olan? ya da bebek şekeri yerine daha kullanışlı ne dağıtabiliriz?

yasin kitabı iyiymiş ben görmedim ama düşünebilirim
ben bebek şekeri yerine kokulu sabun yaptıracağım
mevlüt için yasin kitabı olabilir ama o zamanda şeker lokum düşünmüyorum onun yerine kalıcı bişeyler düşüneceğim

anladım canım doğru ben de cumartesi bitirdim alışverişi. civilden aldım herşeyi çarşıdaki kumaşlarla civildeki penye arasında çok fark vardı. bitirdim sayılır bir tek kendim kaldım birde ufak tefek şeyler kaldı. bu arada ben hastane çıkışı için 2 çanta yapacağım sakın tek çantaya koymayın bulması zor oluyor.bu arada benim hep içime ocak 15 ten sonra doğuracakmışım gibi geliyor. benim içime doğan genelde başıma geliyor o yüzden hazır etmekte fayda var :D

bende panik oldum doktor aşağıda deyince
bide annemler falan sen 19 şubatı beklemeyeceksin galiba ocakta olur falan dedi
hazırlıyorum işte yavaş yavaş
sağlıkla gelsinlerde hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler

Daha hicbisey almadim artik totoyu kaldrsam iyi olcak:KK43:

bende senin gibiydim relax takılıyordum ama artık biyerlerden başlamak lazım

Ruya27 arkadasim hangi hast. Te gidiyorsun bilmem ama şiddetle sana OZEL İPEK YOLU hast . sini oneririrm hatta diyorum ki keşke bir sansim daha olsaydida bu cocugumuda orda dogursaydim.. İlk kizimi orda dogurdum şiddetle normal doğumudestekleyen bir hhastane. Hatta ssdv hakkaindada çok iddialilar.. Çok merhametliler çok ilgililer.. Doktorundan ebesine özel odasina bakimina hemsiresine... A dan z ye mükemmel bir hastane. Ve düşün ki normal doğum yaptim1 gün kaldim çocuk Dr muayenesi de dahil 80 lira para verdim. Doğum sonrasi ebeler bile odama gelip kizimla ve benle ilgilendiler Drlari ssöylemiyorum bile... Ahhh bir sansim daha olsa ah... Kiziltepedeysen ayaginin dibi zaten hastane
Canım sen ne zaman doğum yaptın orda bilmiyorum ama ben bi kere gittim bi sürü problem yaşadım. Bi kere hastaneye girer girmez kanalizasyon kokusuyla karşılaşilastim, randevuyu saat olarak değilde sıra numarası olarak verdikleri için 1 saat kapı önünde bekledim, ardindan içeri çağırdılar benim dışımda 2 kadın daha vardı oda da bana neyim olduğunu sorarken diğer kadına da reçete yazıyordu, kontrolden sonra idrar testi istedi tuvalete gittim les gibiydi sifonu çekeyim önce bi temizlensin diye wc(alaturka wc) tikaliymis su bastı ortalığı. Neyse ben doktora mardin merkezden geldiğimi sonuçlar için bekleyemeyecegimi tlfnla ogrenmem mümkün mu diye sordum ve sonuçlarimi ancak 4 gün sonra hastane müdürüne tlfnda bağıra çağıra ancak öğrenebildim çünkü doktor odasındakiler tlfnu açıp cevap vermeden geri kapatıyorlardi. Yani bence o hastane beş para etmeZ ne kendimi ne de bebeğimi o insanlara asla emanet etmem. Mardin merkezde de mardinpark diye bir hastane var orası ipekyolunda da beter, kadın doğum hastanesinin rezaletini hiç söylemiyorum bile. Diyarbakırda arkadaşlarim var ayda bir gidiyorum hem onlari da görüp dönüyorum evime kafam rahat. Yinede sağol canım ;)

Iki haftadr bu dusuk tansiyon durumu var bas donmem de iki haftadr cikti.kadin digumcu da sorun değil yuksek olmasn yeter dedi. Ben lisedeyim butun gun ayni sinifa dersm yok ikiser ders seklinde derslerim o yuzden girmedgm iki ders bos geciyor bahcede falan takiliyolar çocukların en sevdigi sey zaten habire hasta goruncr rapor alin bizi dusunmeyn diyolar beni dysunduklerne değil ders olmasn yeterki:) tabi aldigim raporlar ucret kesintisi oluyor canimin iyiliginden muhim degl tabi
BENde uykusuz kalınca ,yorgun olunca cok düşüyor. o sırada zaten sureklı uyuklamak ıstıyorum ayağa zor kalkıyorum.
genelde 10-7 civarında seyrediyor. Aman tansiyon çıkmasın zaten zararlıymış bir de kiloluyum bırde tansıyonla ugrasmıyım.
çocuklar ne cok sevınmıstır hamılesın dıye. :)

fetal eko için aradığımda sekreterin verdiği cevap çok hoştu :) 8:30 da gel eğer 2 de gelirsen saati geçmiş olabilir. garanti olsun diyor yani beklersin bir şey olmaz diyor :D neyse kendi doktorumada test sonucunu göstericem en azından oraya git gel kahvaltı et derken saat geçer belki :D
bencede erken gıt 2 ye bakar beklemezsın bence sıra gelır gırersın. sıra numaradan var sankı zaten. yanı bızım burda da randevu alıyorsun ama erken gıdersende sıra gelınce gırıyorsun.
bende 11-12 randevu alıyordum 9:30 da gırıyordum.

Back
X