2015 Şubat Anneleri

litchi benim şekerim yüksek çıkmıştı doktor diyet vermişti ya, babamın şeker makinasıyla açlığı ölçtük 82,2 saat sonra tokluğu ölçtük 92 düşük bile çıkıyor,ben şekerimin olduğuna inanmıyorum ne bileyim,cumartesi tekrar açlık,tokluk bakacak doktor inşallah bişey çıkmaz da yinede dikkat ederim....

Ben de inanmıyorum da tedbiri de elden bırakmayalım istiyorum. Daha makine almAdım bu hafta içinde alayım ben de. Dr elli altmış lira bişey dedi ya bilmiyorum bakalım.

BENde uykusuz kalınca ,yorgun olunca cok düşüyor. o sırada zaten sureklı uyuklamak ıstıyorum ayağa zor kalkıyorum.
genelde 10-7 civarında seyrediyor. Aman tansiyon çıkmasın zaten zararlıymış bir de kiloluyum bırde tansıyonla ugrasmıyım.
çocuklar ne cok sevınmıstır hamılesın dıye. :)

Biz hocaların yerine derse girdiğimiz için hocalar hiç sevinmiyor bu durumumuza. Izin bile vermiyorlar. Dersin parasını onlar alıyor. Hakkımı helal etmemeyi düşünüyorum :)

Ana sen hamile gibi değilsin,maşallah size :)

Ya işte o yüzden her sırada bekliyorum :) geçen biri avm lerde tuvaletlerde karnını tutunca sıra veriyorlar demişti. Tuvalette sıra yoktu Allah tan ama çıkınca acelesi olan birkaç gençle karşı karşıya kaldım. Karnımı tuttum ama anlamadılar son anda çekilmesem içimden geçeceklerdi ;)

Biz hocaların yerine derse girdiğimiz için hocalar hiç sevinmiyor bu durumumuza. Izin bile vermiyorlar. Dersin parasını onlar alıyor. Hakkımı helal etmemeyi düşünüyorum :)
NASIL yani derse siz giriyorsunuz parayı onlar mı alıyorlar. sonra siz derse girmezseniz onların parası mı kesilıyor. öyle olunca da sızı sevmıyorlardır.
nasıl bir adaletmiş o anlamadım.

Ya işte o yüzden her sırada bekliyorum :) geçen biri avm lerde tuvaletlerde karnını tutunca sıra veriyorlar demişti. Tuvalette sıra yoktu Allah tan ama çıkınca acelesi olan birkaç gençle karşı karşıya kaldım. Karnımı tuttum ama anlamadılar son anda çekilmesem içimden geçeceklerdi :KK66:
ben her türlü bol kıyafetı denedım yine de bellı oluyor.

6 kilo ne yaa ben yatıp öleyim :KK43: tam 19 kilo aldım o gün doktorda bana kaç kilo aldın diye sordu duran kadınlar ben söyleyince aman 18 kilo ne ben ilk bebeğimde 25 kilo aldım filan dediler :D kendimi avuttum durdum D: 6 kilo devede kulak aldırış etme D:

Aman Aynen Canım Ya Eşime Anlattım Kafayı Yemiş O Doktor Diyo :D Ben Tahliller İçin Devlet Hastanesine Gittim Ordaki Dr Söledi Bunları. Hayır Doğumdan Sonra Manken Falan da Olmıcam Ne Bu Herkesdeki Zayıflık Merakı :D

Deli mi ne, 6 kg ne ya Benm doktorum 12 kilo sınır dedi süt üretecek bu vücut yağ da lazım su tutması da lazım sen üzülme 12 yi aşmamaya çalış bence

Yok Canım Ya Öle Aman Aman Bi İştahım Yok Bide Üstüne Ben Hala Günde 2-3 Defa Kusuyorum. Kusmalarım Hiç Kesilmedi Doğuma Kadarda Böle Devam Eder Herhalde.

NASIL yani derse siz giriyorsunuz parayı onlar mı alıyorlar. sonra siz derse girmezseniz onların parası mı kesilıyor. öyle olunca da sızı sevmıyorlardır.

Evet derse biz giriyoruz parasını onlar alıyor. Ben kadrom dolayısıyla girdiğim dersin parasını alamıyorum. Okulda görevlendirme olarak geçiyor. Bişey söylesen gelecek için hazırlık oluyor size diyorlar.

Allah Allah ne kadar lakayıt bir tavır bu. Onu niye oraya sekreter diye oturtmuşlar madem. Bişeyden haberi yok sormaya aciz. Canım yaa uzak yerden gideceksin bir de. İmşallah işlerin çabucak hallolur fetal eko da inşallah çok iyi çıkar.

valla artık alıştım çok fazla umursamıyorum giderim zaten sıradaki diye çağırıyorlar girerim hemen öğlen 2ye kadar beklenir mi hiç. inşallah ama inşallah o darlık ya kaybolmuştur yada artmamıştır. tekrar girmemin nedeni ufacık bir darlık idi umarım düzelmiştir. çok sağol canım umarım hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim :)

Ben derse girmezsem yine derslerine girecek başka birini buluyorlar. Ama sıkıntı şu ki benim bölümümde sadece ben varım henüz hoca olmamış. O yüzden dersine girdiğim kişi pek sıcak bakmıyor izinlerime.

Ben de inanmıyorum da tedbiri de elden bırakmayalım istiyorum. Daha makine almAdım bu hafta içinde alayım ben de. Dr elli altmış lira bişey dedi ya bilmiyorum bakalım.

Dayıyorlar glikozu sonra şekerin var diyorlar,bi de stres yapınca oda yüksek çıkıyor,kazasız atlatalım inşallah şu günleri...

walla banada erkenden tee 20. haftada yaptılar seker yuklemeyı aıledekı rıskten dolayı fosss hıc bıse cıkmadı ama carsamba kontrolum var yıne ıster emınım. kızımdada oyle olmustu..

Ya işte o yüzden her sırada bekliyorum :) geçen biri avm lerde tuvaletlerde karnını tutunca sıra veriyorlar demişti. Tuvalette sıra yoktu Allah tan ama çıkınca acelesi olan birkaç gençle karşı karşıya kaldım. Karnımı tuttum ama anlamadılar son anda çekilmesem içimden geçeceklerdi :KK66:

Bide ilk hamileliğimiz olunca azcık kendimizi korumayıda bilmiyoruz,geçen gün davet vardı bizim koltukta oturuyorum yanımada küçük kuzenler geldi boğuşuyorlar dedim yapmayın bak,yengem diyor sen kendini korumayı bilmiyorsun,şöyle karnını korumaya alacaksın diyor...Alışıcaz bakalım :D

Ne hatunlar var ellerde yaw cetvelle örgü örüyorlar çok etkilendim bende yapacam çok basitmiş ama ele bi almak lazım : ))

Back
X