- 3 Kasım 2014
- 67
- 26
- 18
melikecaglar bunlara takilip evham yapma dr suphelndgi bisey olsa ayrintili tetkik isterdi ayrintiliyi yapan görse raporlardi kurt dusurup icine kendini de bebeği de uzme canm
![]()
Tamam deniycem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melikecaglar bunlara takilip evham yapma dr suphelndgi bisey olsa ayrintili tetkik isterdi ayrintiliyi yapan görse raporlardi kurt dusurup icine kendini de bebeği de uzme canm
![]()
litchi benim şekerim yüksek çıkmıştı doktor diyet vermişti ya, babamın şeker makinasıyla açlığı ölçtük 82,2 saat sonra tokluğu ölçtük 92 düşük bile çıkıyor,ben şekerimin olduğuna inanmıyorum ne bileyim,cumartesi tekrar açlık,tokluk bakacak doktor inşallah bişey çıkmaz da yinede dikkat ederim....
BENde uykusuz kalınca ,yorgun olunca cok düşüyor. o sırada zaten sureklı uyuklamak ıstıyorum ayağa zor kalkıyorum.
genelde 10-7 civarında seyrediyor. Aman tansiyon çıkmasın zaten zararlıymış bir de kiloluyum bırde tansıyonla ugrasmıyım.
çocuklar ne cok sevınmıstır hamılesın dıye. :)
Ana sen hamile gibi değilsin,maşallah size :)
NASIL yani derse siz giriyorsunuz parayı onlar mı alıyorlar. sonra siz derse girmezseniz onların parası mı kesilıyor. öyle olunca da sızı sevmıyorlardır.Biz hocaların yerine derse girdiğimiz için hocalar hiç sevinmiyor bu durumumuza. Izin bile vermiyorlar. Dersin parasını onlar alıyor. Hakkımı helal etmemeyi düşünüyorum :)
ben her türlü bol kıyafetı denedım yine de bellı oluyor.Ya işte o yüzden her sırada bekliyorum :) geçen biri avm lerde tuvaletlerde karnını tutunca sıra veriyorlar demişti. Tuvalette sıra yoktu Allah tan ama çıkınca acelesi olan birkaç gençle karşı karşıya kaldım. Karnımı tuttum ama anlamadılar son anda çekilmesem içimden geçeceklerdi![]()
fileler zor takilir zaten. Kucuk dgildir o gerdir cekistirince olur. Gergin olsn diye
6 kilo ne yaa ben yatıp öleyimtam 19 kilo aldım o gün doktorda bana kaç kilo aldın diye sordu duran kadınlar ben söyleyince aman 18 kilo ne ben ilk bebeğimde 25 kilo aldım filan dediler
kendimi avuttum durdum D: 6 kilo devede kulak aldırış etme D:
Deli mi ne, 6 kg ne ya Benm doktorum 12 kilo sınır dedi süt üretecek bu vücut yağ da lazım su tutması da lazım sen üzülme 12 yi aşmamaya çalış bence
NASIL yani derse siz giriyorsunuz parayı onlar mı alıyorlar. sonra siz derse girmezseniz onların parası mı kesilıyor. öyle olunca da sızı sevmıyorlardır.
nasıl bir adaletmiş o anlamadım.
Allah Allah ne kadar lakayıt bir tavır bu. Onu niye oraya sekreter diye oturtmuşlar madem. Bişeyden haberi yok sormaya aciz. Canım yaa uzak yerden gideceksin bir de. İmşallah işlerin çabucak hallolur fetal eko da inşallah çok iyi çıkar.
Canım Sana Özelden Mesaj Atmışdım İlaç Adı Geldimi Telefondan Gönderdim Emin Olamadım Gittimi Gitmedimi.ben bir yerde okudum az hareket olabilir diye ama bu tek başına ebep değil diyordu
NASIL yani derse siz giriyorsunuz parayı onlar mı alıyorlar. sonra siz derse girmezseniz onların parası mı kesilıyor. öyle olunca da sızı sevmıyorlardır.
nasıl bir adaletmiş o anlamadım.
YÜRÜSÜN gitsin.Ben derse girmezsem yine derslerine girecek başka birini buluyorlar. Ama sıkıntı şu ki benim bölümümde sadece ben varım henüz hoca olmamış. O yüzden dersine girdiğim kişi pek sıcak bakmıyor izinlerime.
Ben de inanmıyorum da tedbiri de elden bırakmayalım istiyorum. Daha makine almAdım bu hafta içinde alayım ben de. Dr elli altmış lira bişey dedi ya bilmiyorum bakalım.
Ya işte o yüzden her sırada bekliyorum :) geçen biri avm lerde tuvaletlerde karnını tutunca sıra veriyorlar demişti. Tuvalette sıra yoktu Allah tan ama çıkınca acelesi olan birkaç gençle karşı karşıya kaldım. Karnımı tuttum ama anlamadılar son anda çekilmesem içimden geçeceklerdi![]()