2015 Şubat Anneleri

sebamed eskiden iyi imiş ama artık diğer ürünlerden farkı kalmamış fiyatı hariç. bende sebamed düşünüyordum ama market ürünü olmadığı zamanlarla şimdiki zamanlar arasında çok fark varmış.
mustela hiç araştırmadım çok fazla araştıran bir tip değilim hoşuma gideni alırım zaten sadece şampuanını kullanıcam chicconun. zeytinyağı süreceğim için diğer ürünleri görsellik olarak kalacak D:
Ben de bu konuda uzun araştırmalar yaptık :) gerek internetten gerek kullanan annelerden.. sonuç olarak mustela şampuan süpermiş herkes çok memnun, ürün içeriği de gayet iyi ,doğal. pişik kremi olarak herkesin tek önerdiği sudokrem. ben de yağ olarak saf zeytinyağı kullanacağım. mustela ve sudakremi netten takip edip sipariş etmek en iyisi çünkü indirime giriyor ara sıra takip etmek lazım çok ucuz ürünler değil bunlar çünkü

off pofff çalışmaktan çok sıkılıyorum artık :( 37. haftaya kadar çalışma planlarım vardı ama işe gelmek eziyet gibi geliyo nasıl dayanıcam :(

Ben de bu konuda uzun araştırmalar yaptık :) gerek internetten gerek kullanan annelerden.. sonuç olarak mustela şampuan süpermiş herkes çok memnun, ürün içeriği de gayet iyi ,doğal. pişik kremi olarak herkesin tek önerdiği sudokrem. ben de yağ olarak saf zeytinyağı kullanacağım. mustela ve sudakremi netten takip edip sipariş etmek en iyisi çünkü indirime giriyor ara sıra takip etmek lazım çok ucuz ürünler değil bunlar çünkü

Ben de mustela istiyorum. İndirim görürsek bi yerde haber versek ya birbirimize :)

henüz pişik kremi almadım bebeğin vücudu pişik olur mu olmaz mı bilemedim. ama market ürünü olan ürünler artık doğal değil imiş onu biliyorum sadece. mustela dediğin gibi olabilir, sudocrem zaten çok pahalı bir ürün değil. doğduktan sonra eğer pişik olursa doktorun önereceği krem kullanmayı düşünüyorum. ama dediğim gibi en doğalı zeytinyağı o yüzden yağ olarak başka birşey düşünmüyorum. ben sırf çantası için chiccoyu tercih ettim birde yazılan yorumlarda kötü denmemiş. aldıktan sonra araştıran bir tipim :D

çok zor oluyor işyerinde tuvaletim gelmeden yarım saatte bir gidiyorum kaçırmamak için
günlük ped taraftarı değilim zamanında çok çektim ondan
eve gidince sabaha kadar 4 çamaşır değiştirdiğim oluyor

bekliyorum

benimkide çok düşüncelidir maşallah
ilk alışverişimizi o yaptı
güvenirimde zevkine
öyle ucuz yada kötü bişey almaz
ama alışveriş yaparken battaniye alacaktık bitanegösterdiler bunu beğenmedim diğeri olsun dedi
bende hayır ben onu beğendim o olsun dedim
biraz kızdım açıkçası
sonuçta benim bebeğim ben doğuracağım onu :KK47:
http://www.lohusasepeti.com/urun/yeni-inci-103-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/206#

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 79
yok hiç gerilmedi denedik olmadı yani çok fazla küçük geldi çok da güzeldi dokusu yumuşaktı falan
ozaman sizin kuvet mi buyuk. Esimle baya mucadrle etmistik file takicaz diye bir ucuni taksak biri cikiyordu ama sonunda takmistik ondan dedim. Sonralari file kullanmadim zaten.

Herkese merhaba :KK54:
Nasılsınız inşallah herşey yolundadır.
Bir haftadır yatıyorum sancılarım çok fazlaydı burda da bir çoğunuz önerilerde bulundunuz Allah hepinizden razı olsun
Hastaneye gitmedim evdeydim hep
Dinlenince daha iyi hissetmeye başladım kendimi
Bebeğim hareket ettiği sürece doktora gitmeeye gerek yok diye düşündüm ve o yüzden günlerimi hep evde geçirdim
Şimdi daha iyiyim ama hala kasılmalar yaşıyorum
Bir iki gün içinde randevu almayı düşünüyorum son gittiğimden beri 20 gün geçmiş zaten

Dün istanbula gitttik
Kızımızın odasını , arabasını ve diğerrr tüüüm eksikleri tamamladık çok şükür
Diğer sayfaya atıyorum fotoğraflarımızı bakmak isteyenleri beklerizz :)

ozaman sizin kuvet mi buyuk. Esimle baya mucadrle etmistik file takicaz diye bir ucuni taksak biri cikiyordu ama sonunda takmistik ondan dedim. Sonralari file kullanmadim zaten.

bizim küvet büyüklerden , yani e bebekte bakmıştım bizim aldığımız büyük olanlardandı bu a101 e gelmişti ya ordan almıştık

Bir haftadır yatıyorum sancılarım çok fazlaydı burda da bir çoğunuz önerilerde bulundunuz Allah hepinizden razı olsun
Bebeğim hareket ettiği sürece doktora gitmeeye gerek yok diye düşündüm ve o yüzden günlerimi hep evde geçirdim
Bir iki gün içinde randevu almayı düşünüyorum son gittiğimden beri 20 gün geçmiş zaten

Dün istanbula gitttik

canım hepimiz çok merak ettik seni , iyi haberlerini almak çok güzel geçmiş olsun diyelim doktora git yine de ihmal etme sen ,
aldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullansın kızcen

canım hepimiz çok merak ettik seni , iyi haberlerini almak çok güzel geçmiş olsun diyelim doktora git yine de ihmal etme sen ,
aldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullansın kızcen

Buraya girmeyi çok istedim
Ama o kadar berbat haldeydimki mümkün olmadı
Annem geldi her işime o yardım etti
Çok teşekkür ederim amin inşallah

Dün istanbula gitttik
gecmıs olsun cnm yaa ıyı olmana sevındım ama ıhmal etme sen yınede bı gotsen ıyı olur..

SIRAsı gelmısken bende çekiştireyim. benimkide düğünde biri bebeğin adını sordu EMEK dedim. k.v. de ıkımızın arasında oturuyordu. ah yavrum nerdeyse ağzımdan ayşe çıkacaktı dedı.
astı sonra suratını.
bende kulağına ayşe okunur dedım.
sanki üstünde emeği varda birde adını koyacak.
Aradan çıkma deseydin

Bi süpürge çektim eve belim sırtım kasığım iflas etti. Zor attım kendimi koltuğa. Koltukların örtülerini nevresimleri çırptım kollarım iliklerime kadar sızlıyo sanki :( ne zormuş anne olmak. Hareket kabiliyetimi kaybettim nerdeyse. Ev alma şansımız olursa ilerde dubleks almıycam asla yada iki ayrı kat olsun. Dubleks ev mahvetti beni bi yukarı bi aşağı süpürgeyi indir çıkar çok yoruldum :(

Bu haftalarda halı silen varmı aramızda ? Ben yıkamaya yollayacağım ocağın başında ama lekeler var biraz eşim çay döktü onları sileyim diyorum ama cesaret edemedim. Yapan varsa bende yapcam. Cahil cesareti yapıp atlamıyım işe. Yavruma bişey olmasın

Dün istanbula gitttik
seni çokkk merak ettik. iyi olmana da çok sevindim. bence ihmal etme bi an evvel al rahdevunu hepimizin içi rahatlasın:)

Bu haftalarda halı silen varmı aramızda ? Ben yıkamaya yollayacağım ocağın başında ama lekeler var biraz eşim çay döktü onları sileyim diyorum ama cesaret edemedim. Yapan varsa bende yapcam. Cahil cesareti yapıp atlamıyım işe. Yavruma bişey olmasın
ben yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum.seni de şiddetle soğutmak isterim

Bi süpürge çektim eve belim sırtım kasığım iflas etti. Zor attım kendimi koltuğa. Koltukların örtülerini nevresimleri çırptım kollarım iliklerime kadar sızlıyo sanki :KK43: ne zormuş anne olmak. Hareket kabiliyetimi kaybettim nerdeyse. Ev alma şansımız olursa ilerde dubleks almıycam asla yada iki ayrı kat olsun. Dubleks ev mahvetti beni bi yukarı bi aşağı süpürgeyi indir çıkar çok yoruldum :KK43:

öyle deme ya :S
bizde ev aldık , dubleks az kaldı bir ay sonra taşınıcazz :S
ayrıca katılıyorum sana çok zorrrrrr

Back
X