2015 Şubat Anneleri

Canım benimki öyle değil üst katta yatak odası banyo tuvalet oturma odası ve ütü odası balkon var. Alt katta mutfak salon tuvalet balkon var. Mutfak için aşağıyı yatmak için yukarıyı kullanmak zorundayım. Kullanışsız yani. Her iki kat da kullanım alanım olmak zorunda. Kullanmadığım bi oda var sadece. Keşke seninki gbi olsa. Hiç açmam üst katı. Misafire temiz kalır

ben 9 aylık hamıleyken butun evın halılarını yıkamıştım..esımıde bır bahane uydurup bırsey almasııcın dışarı gondermıstım tepemde vırvır etmesın dıye...halıları yıkadım bıraz kasık sancım oldu.. amadogum falan yapmadım ama lekelı yerı silmeden de bısey olcagını sanmıyorum..koltuk kanepe yıkıyorum sık sık ben dıkkat et yeter kacdklık ışkı halıdaki lekelı yerı sılmek

ay kızlar okudumda aman halı silmek falan dikkat edin kendinize. Hemşire özellikle tembihledi, halı silmeyin diye, koltuklarım silinecek tüllerim yıkanacak doğuma yakın kadın tutup temizlettireceğim ve halılarımı temizlemeye vereceğim. aman ha dikkat edin kendinize.

tabiki lekeli yerler silinebilir lekeli halı yı silmeye gelene kadar daha ağırını yapıyoruız bazenben kendimdenn örnek verdimm lekeden zşyade silmek istiyorum ama karşımda olumsuz bşr örnek olunca korkuyorum tedbirli olmakta fayda var diyorum

Oh çok şükür iyi haberini aldık. Nasıl meraktaydık bir bilsen. Yine de Dr dan sonra yazar mısın? Allahım korusun inşallah bebişleri de bizi de.

Yapma bişey. Zaten yıkamaya vericekmişsin. Süpürgeyi de kaldırma bir gün yukarıyı süpürüyosan aşam eşine söyle o indirsin ertesi gün aşağıyı süpürürsün.

valla bende aynı şekilde sırf birisi gelir aniden diye süpürüyorum belli mi olur yemek dünden vardı yanına bir makarna yapıcam. şu hamilelikte beni en çok yoran yemek işi oluyor.

bu durumda doktorunu değiştireceksin canım başka çaresi yok. bunlar hafife alınacak sebepler değil çünkü. zaten normal bir kadın doğum hastanesine gidersen aciline hemen nstye sokuyorlar bekletmiyorlar. o yüzden bir daha olursa acile gitmeni öneririm doktoruna değil.

Bugün de dışardan söyleyin yemeği. Az önce geldim okuldan çok yorgun hissediyorum. Yemeği sanırım dışardan söyliycem ben de.

Regli olacakmış gibi ağrın oldu mu hiç?

Gaza getirmeyelim lütfen :)

Yapma bişey. Zaten yıkamaya vericekmişsin. Süpürgeyi de kaldırma bir gün yukarıyı süpürüyosan aşam eşine söyle o indirsin ertesi gün aşağıyı süpürürsün.
Öyle yapıyordum da 3 kere söylüyorum öyle yapıyo minnet etmekten sıkıldım. Ama el mahkum bu ağrılar bendeyken o yapacak. Hafta sonu balkonu yıkayıp kapatcaktık da karışıklığa getirdi. Kendini kılıbık gbi hissediyo iş yapınca. Ne çok özeniyorum kocası yardım edenlere.

valla bende aynı şekilde sırf birisi gelir aniden diye süpürüyorum belli mi olur yemek dünden vardı yanına bir makarna yapıcam. şu hamilelikte beni en çok yoran yemek işi oluyor.
Bide bizim yememiz lazım ya :) mecbur kalıyorum sağlıklı yemek pişirmeye bazen de kaçamak yapıyoz tabi dışardan :)

Bunu duydum ya tövbe kimse sildiremez bana. Zaten ocakta yıkamaya vercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…