- 12 Ocak 2014
- 3.887
- 2.284
- 448
- 35
Canım benimki öyle değil üst katta yatak odası banyo tuvalet oturma odası ve ütü odası balkon var. Alt katta mutfak salon tuvalet balkon var. Mutfak için aşağıyı yatmak için yukarıyı kullanmak zorundayım. Kullanışsız yani. Her iki kat da kullanım alanım olmak zorunda. Kullanmadığım bi oda var sadece. Keşke seninki gbi olsa. Hiç açmam üst katı. Misafire temiz kalıryukarı çıkmaycaksın en ıyısı. bızım evde dıblex ama merdıvenın basında kapı var. orayı kilitliyorum hıc yukarı çıkmıyorum. dun çiçeklere su dökmek ıcın çıktım hepsı perısan olmuş. bir baktım 1,5 aydır yukarı cıkmamısım. temızlık yaptırmıştım kadın geldı gıttı yukarı çıkıp bakmadım bıle ne yapmış dıye.
gereksız yere duruyor orda. sadece yazın mangal yapıyorum terasta.
ben 9 aylık hamıleyken butun evın halılarını yıkamıştım..esımıde bır bahane uydurup bırsey almasııcın dışarı gondermıstım tepemde vırvır etmesın dıyebenim aklım hep halılarda ama yapmıyorum ablam halı sildi 7 aylık suyu geldi erken dogum yaptı annem her telefonda onu söyleyip duruyor sakın halı silme diye bende korkuyorum açıkcası dikkat etmekte fayda var keşke dememek için
ben ocak gibi yıkamaya göndereceğim en kolayı
olsun ev hanımı da olsan artık kendini yormaman lazımEv hanımıyım ya canım hiç düşünmedim onun için. Ama büyük temizlikte yardımcı alacağım sanırım yavaş yavaş bile yapamam onu.
ben 9 aylık hamıleyken butun evın halılarını yıkamıştım..esımıde bır bahane uydurup bırsey almasııcın dışarı gondermıstım tepemde vırvır etmesın dıye...halıları yıkadım bıraz kasık sancım oldu.. amadogum falan yapmadım ama lekelı yerı silmeden de bısey olcagını sanmıyorum..koltuk kanepe yıkıyorum sık sık ben dıkkat et yeter kacdklık ışkı halıdaki lekelı yerı sılmek
Herkese merhaba
Nasılsınız inşallah herşey yolundadır.
Bir haftadır yatıyorum sancılarım çok fazlaydı burda da bir çoğunuz önerilerde bulundunuz Allah hepinizden razı olsun
Hastaneye gitmedim evdeydim hep
Dinlenince daha iyi hissetmeye başladım kendimi
Bebeğim hareket ettiği sürece doktora gitmeeye gerek yok diye düşündüm ve o yüzden günlerimi hep evde geçirdim
Şimdi daha iyiyim ama hala kasılmalar yaşıyorum
Bir iki gün içinde randevu almayı düşünüyorum son gittiğimden beri 20 gün geçmiş zaten
Dün istanbula gitttik
Kızımızın odasını , arabasını ve diğerrr tüüüm eksikleri tamamladık çok şükür
Diğer sayfaya atıyorum fotoğraflarımızı bakmak isteyenleri beklerizz :)
Bu haftalarda halı silen varmı aramızda ? Ben yıkamaya yollayacağım ocağın başında ama lekeler var biraz eşim çay döktü onları sileyim diyorum ama cesaret edemedim. Yapan varsa bende yapcam. Cahil cesareti yapıp atlamıyım işe. Yavruma bişey olmasın
Sağol canım 1 ay daha beklesin perdeler halılar o zaman. Eşimin alerjisi olmasa her gün süpürmem bende. Haftada 2 yeter ama eşimin alerjisi var o gelmeden süpürüp toz alıyorum. Bazen 2 günde bi yapıyorum yoruluyorum çünkü. Şu saatlerde yerlerde sürünüyorum bide yemek yapcam dahaoooofff her yerim ağrıyo. İsyanlardayım bugün.
oyy ne 5-6sı en az on kere oluyordu
ama benim doktorum hiç önemsemiyor böyle şeyleri
geçen ay gittiğimde sertleşme oluyor dediğimde usg ile rahim de bir yere baktı erken doğum olsa burası inceliyor mu açılıyor mu öyle birşey söyledi
üstün körü konuşup kapadı yani konuyu
o yüzden bende doktora gitmek istemiyorum
biliyorum normal boşver dicek
nst ye falan sokacağını hiç sanmıyorum
boşuna gidicem yani :/
ayrıca teşekkür ederim çok saoll
Sağol canım 1 ay daha beklesin perdeler halılar o zaman. Eşimin alerjisi olmasa her gün süpürmem bende. Haftada 2 yeter ama eşimin alerjisi var o gelmeden süpürüp toz alıyorum. Bazen 2 günde bi yapıyorum yoruluyorum çünkü. Şu saatlerde yerlerde sürünüyorum bide yemek yapcam dahaoooofff her yerim ağrıyo. İsyanlardayım bugün.
Bende uzun zamandır var hala da devamKızlar meme uclarım sızlıyor, sizde de var mı?
oyy ne 5-6sı en az on kere oluyordu
ama benim doktorum hiç önemsemiyor böyle şeyleri
geçen ay gittiğimde sertleşme oluyor dediğimde usg ile rahim de bir yere baktı erken doğum olsa burası inceliyor mu açılıyor mu öyle birşey söyledi
üstün körü konuşup kapadı yani konuyu
o yüzden bende doktora gitmek istemiyorum
biliyorum normal boşver dicek
nst ye falan sokacağını hiç sanmıyorum
boşuna gidicem yani :/
ayrıca teşekkür ederim çok saoll
ben 9 aylık hamıleyken butun evın halılarını yıkamıştım..esımıde bır bahane uydurup bırsey almasııcın dışarı gondermıstım tepemde vırvır etmesın dıye...halıları yıkadım bıraz kasık sancım oldu.. amadogum falan yapmadım ama lekelı yerı silmeden de bısey olcagını sanmıyorum..koltuk kanepe yıkıyorum sık sık ben dıkkat et yeter kacdklık ışkı halıdaki lekelı yerı sılmek
Teşekkür ederim canım. Daha şıkları sizlerin olsun :) başka model beğenmiştim ama çirkin bi pembeydi başka rengi yoktu. Bunda karar kıldım bende.Ne kadar şıkmış. Güle güle kullan canım. Ben penye bişey alayım diyodum
Öyle yapıyordum da 3 kere söylüyorum öyle yapıyo minnet etmekten sıkıldım. Ama el mahkum bu ağrılar bendeyken o yapacak. Hafta sonu balkonu yıkayıp kapatcaktık da karışıklığa getirdi. Kendini kılıbık gbi hissediyo iş yapınca. Ne çok özeniyorum kocası yardım edenlere.Yapma bişey. Zaten yıkamaya vericekmişsin. Süpürgeyi de kaldırma bir gün yukarıyı süpürüyosan aşam eşine söyle o indirsin ertesi gün aşağıyı süpürürsün.
Bide bizim yememiz lazım ya :) mecbur kalıyorum sağlıklı yemek pişirmeye bazen de kaçamak yapıyoz tabi dışardan :)valla bende aynı şekilde sırf birisi gelir aniden diye süpürüyorum belli mi oluryemek dünden vardı yanına bir makarna yapıcam. şu hamilelikte beni en çok yoran yemek işi oluyor.
Bunu duydum ya tövbe kimse sildiremez bana. Zaten ocakta yıkamaya vercem.benim aklım hep halılarda ama yapmıyorum ablam halı sildi 7 aylık suyu geldi erken dogum yaptı annem her telefonda onu söyleyip duruyor sakın halı silme diye bende korkuyorum açıkcası dikkat etmekte fayda var keşke dememek için
ben ocak gibi yıkamaya göndereceğim en kolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?