2015 Şubat Anneleri

valla bende aynı şekilde sırf birisi gelir aniden diye süpürüyorum belli mi olur yemek dünden vardı yanına bir makarna yapıcam. şu hamilelikte beni en çok yoran yemek işi oluyor.
Eslaa gidince sorucam ama sanci kasilma kast ettigin nasil bise?mesela kasilip agri mi yapiyo bebek mi gelip bi yere dayaniyo agri olmadan?bi yerde rahminiz avcunuzun icine toplaniyosa sanci diyo.bebek toplanmasi ile rahim toplanmasi ayni sey mi bilmiyorum

Silme canım yaa, mahfolursun. Kolların belin çok ağırır. bir de benim arkadaşıma normal doğuma hazırlanması için vücudu,dr halı sil demiş. Allah muhafaza kasılmalarını başlatır bir de.. pişman olursun sonra. benim de halılar pis :) ocakta yıkamaya verecem. şimdi çok lekeli olan yerleri ver eşin silsin ben öyle yapacam :) erkek kuvveti bişey olmaz onlara siliversinler. anne olmak ne kadar zorsa baba olmak da zor. destek olmaları lazım.

Tek parça kıyafet yerine iki parça giyilebilir belki. Üzerine bol bişey giyersin altına da karnını sıkmıycak bişey.

Canım kendi eteklerimden giyebiliyordum ama artık içlerinde rahat değilim eteklerimin bir tanede hamile eteğim vardı oda spor bişi o yüzden nişana gitmez die düşündüm boydan elbise almayı zaten istiyordum nişana kadar bulabilirsem bakalım alırım yoksada artık hamiş eteğimi giyip üstüne gömlek giyerim napalım :)

Ya Allah aşkına rahat durun ne işiniz var lekeyle falan. Alan adama burası lekeli leke çıksın diyin onlar çıkarır zaten.
İhtimal bile olsa niye tehlikeye atıyorsunuz
Kendinizi

temızlık demısken kızlar.. bız 2 gun once nerdeyse dıp kose temızlık yaptık..hususı esımden randevu aldım evde olup benımle temızlık yapacağına soz verdıgı gun bıtırdık ıslerı...o halıları çırptı toz aldı ben sıl supur yaptım balkon yıkadım camasır yıka as yaptım.. 6 m2lık kapalı bır balkonum var onun pımapenlerını sıldım..he bıde soğuklar gelınce oturma odasının halıfleksını serdırdım esıme kan ter ıcınde kaldı esyları ındır kaldır.. bı tullerım var yıkanacak..onlar ıcınde ocak bası gıbı düşünüyorum..camları esıme sıldırırım bende yıkarım yıne ona taktırırm...

artık yaslanıyorum halı falan yıkayamıyorum gecen ay tumkoltuk takımlarını yıkamıştık esımle yıne çocuk 1 hafta kıpırdamamıştı artık yapmıyorum anacım.. yüzünden sıl supur.kalanıda boyfrendıme havale edıyorum tez canlılığımı cok ıyı bıldıgınden cok söylememe fırsat vermeden yapıyo saolsun..gelsın camasır katlatacam

Ammann kızlar ısbıtermı hıc..cok pısletıp uzun sure temızlenmezse sonra ıcınden çıkılmıyor o yüzden sık ama az az yapmakta fayda var derım..

sabaha kadar midem yandı uyuyamadım süt bile fayda etmedi
ne illet bişeymiş şimdi bile kahvaltı yapmaya korkuyorum inş geçici bir durumdur yoksa dayanılacakgibi değil
CAnım rennie adlı bir ilaç veriyor dr.lar bende senin gibi 16. haftadan 24 e kadar çektim böle ama snra dr.a söyledim ilaç verdi mucize gibi bişi ilaç benmki çiğneme tableti az yanıyorsa yatarken 1 tane çiğniyorum eğer ki çok aşırı yanıyorsa duramıyorsam 2 taneyi birden çiğniyorum dr.um öle söylemişti 2 tane birden çiğne hemen keser dedi. Tavsiye ederim sende söyle dr.una.

Canım yaaa benide götürün bende geleyim sizle bende bu haftasonu gelicem annemlere ve oradan almak istiyorum gecelik pijema işlerini siz önümüzdeki hafta içinde gidermisiniz bende geleyim sizle :)

Yok Canım Ya Öle Aman Aman Bi İştahım Yok Bide Üstüne Ben Hala Günde 2-3 Defa Kusuyorum. Kusmalarım Hiç Kesilmedi Doğuma Kadarda Böle Devam Eder Herhalde.

Dünürüm dikkat et kendine kusma kötü oluyor yaa dr.unda takma kilo dediğine yav her dr. ayrı bişiler diyor yav bnmki çok kiloma takmıyor geçen ay hatta o tartmadı bni ben çıktım tam aklıma geldi geri girdim hemşiresine söyledim girdim o diğer hast. bakarken tartıldım kendim :) 4 kilo almıştım toplamda bakalım bu ay ne çıkacak.

Sağol canım. İçimde rahat etmiyo aslında ama hiç mecalim yok. Kendimi zorlasam yaparımda bebeğime kıyamıyorum onu bu yorgunluğa mecbur bırakmak istemedim.

Vallahi aynen bnm halılarda da çay lekeleri var süt lekeleri var koltuklarda flnda ama işte silmeye cesaret edemiyorum senin dediğin gibi snra kötü bir sonuçla karşılaşmktn korkuyorum bebişim için değmez riske girmeye die düşündüm. Halıları aralık sonu ocak başı gibi yıkamaya vercem bnde o yüzden öle lekeli takılıyoruz :)

pkasss şükür yazmissin korkmaya baslamstm haberler iyi degil diye yalniz bu ne rahatlik kuzum bu kadar yatrcak kadar sancin kasılman oluyor ve dra gitmiyorsun bunca gün. Gözünü seveyim ihmale gelmez baska dr bul git en azından acilde bi nst muayene falan gorup emin olaydin bilemezsin ki icerde durum ne.iyi oldum diyip salma bak mutlka git dra emin ol canm. Tekrar geçmiş olsun

Ya Allah aşkına rahat durun ne işiniz var lekeyle falan. Alan adama burası lekeli leke çıksın diyin onlar çıkarır zaten.
İhtimal bile olsa niye tehlikeye atıyorsunuz
Kendinizi

ben silmiyorum canım bebeğimden kıymetli mi ben halı silen varmı diyen arkadaşa yazmıştım ocakta yıkamaya verecekmiş leke kısımlar varmış onu yazmıştı
...
ben kendimden değil ama bebeğe bişey olmasından korkuyorum evi ne götürürse götürsün sonrasında keşke dememek istiyorsak tedbirli olmakta fayda var

kontrolum haftaya dayanabilirsem beklerim yoksa aile hekimine gideyim o yazsın
sağol canım

Yok Canım İlkten Çok Bozulmuştum Sonra Umursamadım Meyve Bile Yeme Dedi Canan Karatay Erkek Versyonuydu Resmen

kızlar sırt ağrılarınız var mı? benim sırtım ağrımaya başladı.
Olmaz mıııııı gece uykularım azalmaya başladı gün boyu esniyorum uykusuzluktan. Bide ben uyanınca uyuyamam bi daha hele gündüz uykum çok çok nadir. Adet sancımdan kıvrana kıvrana uyurdum ağrı kesicinin etkisiyle. Şimdi ne gündüz uykum var ne gece uykum. Ağrı uyutmuyo bazen

Bu saatte gözlerim açılmıyor uykudan.şimdi uyusam gece zaten uyuyamıyorum daha beter olur diye korkuyorum.
Tvde bir şey yok. Koca da gelmedi.
Ne yapsam ne etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…