2015 Şubat Anneleri

Sozum ona dinlenmek gevsemek icin rapor aldik aksam akşam cinlerim tepeme cikti okulda yine ders programı degsmsler ve hamile halimle benim programi her gune saçma sapan dagtmslar. dalga gecer gibi birinci ders var sonra kocaman boşluk ogleye kadar sonra bi ders sonra yine boşluk sonra te aksam cikisi.ayip valla ya ben olur da bigun bari erken cikmam icin sans verrler mi diye incelik beklerken bes gunumu kilitlemsler okula. Yetmio bi de iki gun erken saate ders vermsler kızımı okuluna brakabldgm en erken saat sekiz bizim okuldaysa ders sekiz onda.okula varmam yarim saat mazeretimi diyip asla yetsemiycemi bildrmeme ragmen dalga gecer gibi yazmışlar. Cocugu zaten bir buçuk saat erken birakiyom arkdsarina gore okula. Nobetci ogretmen sekizde geliyor ilk giren okula benim kizim.daha bekciye sokağa mi brakcam bu cocugu ben allah askina.boyle vicdanszlik olmaz ya.o kadar gerildim uzuldum ki sinirden biturlu sakinlesemiyorum kac saattir

plates yapmak lazım da geç kaldık herhalde, ben sırt hareketleri yapmaya başladım. az bir şey yapıyorum bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.

Geceler uzun artik vakitte geçmiyor. Kitap felan okuyuver canim. Yalnizken zaman geçirmek de zor bilirim.
Ya bana hamilelikte bir şey oldu ne tv den ne kitaptan, ne arkadaştan bir şeyden zevk almaz oldum.sadece bebek eşyası alınca mutlu oluyorum.
Kapı süsü yapıyordum onuda bıraktım kenara

Gerçekten sinir bozucu seni resmen çıkmaza sokmuşlar.eşinde yok destek olsun değil mi?
Konuşsan değişmez mi?
Biz öğretmen olmak kolay bilirdik.senin derdinde çok

merhaba canım, ben hacı şakirin granül matik deterjanını aldım, onunla yıkayacağım. yumuşatıcı kullansam mı diye de düşünüyorum.
granül sabun ıyı tercıh ama sakın ola yumuşatıcı kullanma canım..kendı camasırlarınız ıcın bılekullanma..bebekte astım bronsıt solunum yolu enf. ve daha bır suru seye sebep oluyor...
aynı seyı gecen sene esıme yaptılar.sabah dersı var ogleyekadar yok bıde aksam dersı var.. zehır olmuştu koca 1 sene bu sene kavga dövüş yapıldı resmen ders prog.

Gerçekten sinir bozucu seni resmen çıkmaza sokmuşlar.eşinde yok destek olsun değil mi?
Konuşsan değişmez mi?
Öğretmenlik kolay mı? Bişey söliyim mi arkadaşlar hamikeyken yapılacak en zor meslek! Bugün bunu tekrar düşündüm çocuklar deli gibi hiç şuur yok her an onların arasında kendini korumak zorundasın dua ede ede geziniyoruz aralarında sonra stresi bi yana zaten bağırmaya halin olmuyo baxen susturmak için, ortalık mikrop kaynıyor kendini korumak zorundasın, uzayıp giden törenler bu törenlerde ayakta kalmak zorundasın, nöbetleri se saymıyorum artık! Keşke masa başı az insanla muhatap olunacak bi işim olsa bide daha hijyenik.

yok canım karnında sertleşme oluyor ağrı acı filan olmuyor hafif bir rahatsızlık hissi oluyor. bebeğin bir yere toplanması ayrı karnın komple sertleşmesi ayrı.

Neden yapmislar boyle birseyi. Rapor aliyorsun diye mi gicik oldular ki. Yani ne mantigi var. Sakince konussan duzelir mi ki.
En buyuk stres bu ders programi. Insan 10 yil yaslaniyor cocugu nasil birakicam napicam derken.

Evet kalabalık ve kafa kalmaz.insanda hamilelikte zordur elbet ama dışardan insanlara öyle görünüyor. Yarım.gün çalışanlar var mesela ondan belkide.
Ben günlerce kimseyi görmüyorum iki kez üst üste biri gelse sinirlerim bozuluyor.
Şu durumda kalabalığa tahammül sıfır

Dalin in bebekler için toz sabunuyla yıkadım mis gibi de oldu yumuşak da :) reklam misali bi giriş yaptım ama öneririm fiyatı da bişe değil

Sen ozelde misin canim? Mebteysen bransin ne? Her turlu zor is

Ben yarim gun calisiyorum ama ya aksam gec cikarim ya sabah 7 de derste olmak laim. Sabahci ogleci var bizde. Lise olunca rahat bazi yonlerden kosturmuyorlar en azindan. Ama insan gormek sayilmiyor derse girmek cok kotu yeni nesil.
Bir de eskiden bayan igretmene program ayarlanirmis da simdi idareciler kadina negatif ayrimcilik yapiyorlar. Begenmiyorsan calisma diyen var.
Yani calisma saati az belki ama degisken ders saatleri stres kaynagi.
Aman bu ulkede sorsan dert yanmayacak meslek mi var

Ya bana hamilelikte bir şey oldu ne tv den ne kitaptan, ne arkadaştan bir şeyden zevk almaz oldum.sadece bebek eşyası alınca mutlu oluyorum.
Kapı süsü yapıyordum onuda bıraktım kenara
Bence izle dizi fln seviyorsan. Sonra hic izlenmiyor. Herkes game of thrones izledi ben hamilelik dogum pskoilojim kaldirmadi tabi vaktim olmadi asil. Simdi iki cocukla napicam diye bunalirken dedim bari su diziye baslayayim. Cocuj uyusa da bir bolum islesem diye bekliyorum.

Dalin in bebekler için toz sabunuyla yıkadım mis gibi de oldu yumuşak da :) reklam misali bi giriş yaptım ama öneririm fiyatı da bişe değil
Oh mis gibi kokmustur ortalik

Kim yazmisti bugun kiz yukarida durur diye. Sag kaburgama dayandi dik bile duramiyorum ancak arkaya yaslanirsam rahat

Bu saatte gözlerim açılmıyor uykudan.şimdi uyusam gece zaten uyuyamıyorum daha beter olur diye korkuyorum.
Tvde bir şey yok. Koca da gelmedi.
Ne yapsam ne etsem.

World of tanks blitz diye bir oyun oynuyorum ben. Tank la savaşıyorsun. 7 şer kişilik tank grupları oluyor takım halinde savaşıyorsun.

Yok valla meslek lisesindeyim hic de rahat degilim he ilkogretm kadar evrak isimiz yok belki de terbiye gormemis saygisiz arsiz ne kadar ergen cilesi varsa cekiyoruz meslek lisesi daha vasat bir de cekilmiyor

Konuşsan değişmez mi?

Yok aradim acmiyolar hakkimi arayaym en olmadi gidip itiraz etcem kusura bakmasnlar yani olcak isi bozup en olmycak hale getrmsler garezi var gibi bir de

Ben korkarım pilates tada yoga yapmaya. Ters hareket falan yaparım mazallah.

Aman egitimsiz falan yapmayn sakin ha

Ya zaten dort gun nerdeyse full dersim bitek gune az ders dusuyordu onu da boyle yapmislar kizdigm o da degl benden cok dersi olanlarin erken ciktigi iki uc gunu varken hamile oldugumu bilmelerne ragmen bunu yapnalari cok ayip

Neden yapmislar boyle birseyi. Rapor aliyorsun diye mi gicik oldular ki. Yani ne mantigi var. Sakince konussan duzelir mi ki.
En buyuk stres bu ders programi. Insan 10 yil yaslaniyor cocugu nasil birakicam napicam derken.

rapordan degil okul meslek lisesi ve malumundur meslekciler pasazade torunu ya çifte standart hakim.adamlar kendi gonullerne göre olsun istiyor herseyi ya idareyi sindrio onlar da kimi bulursa ona bindriyor. Isin gicigi uctur program degsiyor uctur belirtmeme ragmen kazigi bana atiyolar hele bu sonuncusu tam kazik oldu. Ders nornlde 8bucuktan 4e kadar bizim ben zaten bucukta zor yetsiodum.ders saatini one cektiler o kadar dedik ki coluk cocuk var okula birakiyoruz baska emanet etcek kimsemz yok ve sehr merkezinde geliyoruz ilceye diye.ik mik dediler ilk saati vermeyiz biz de size dedkm versen de gelemem yani mumkunati yok napiim cocugu sokga mi ataym. Bunu biliyor olmalrna ragmen gidip 8.10 dersni vermsler yetmems bi basa bi sona koyup dersi olablcek tek gun dinlnme payimi da yemişler. Ve sozum ona benm durumumu goz onune alacaklarni soylmslerdi iyi ki almışlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…