Bu saatte gözlerim açılmıyor uykudan.şimdi uyusam gece zaten uyuyamıyorum daha beter olur diye korkuyorum.
Tvde bir şey yok. Koca da gelmedi.
Ne yapsam ne etsem.
Olmaz mıııııı gece uykularım azalmaya başladı gün boyu esniyorum uykusuzluktan. Bide ben uyanınca uyuyamam bi daha hele gündüz uykum çok çok nadir. Adet sancımdan kıvrana kıvrana uyurdum ağrı kesicinin etkisiyle. Şimdi ne gündüz uykum var ne gece uykum. Ağrı uyutmuyo bazen
Ya bana hamilelikte bir şey oldu ne tv den ne kitaptan, ne arkadaştan bir şeyden zevk almaz oldum.sadece bebek eşyası alınca mutlu oluyorum.Geceler uzun artik vakitte geçmiyor. Kitap felan okuyuver canim. Yalnizken zaman geçirmek de zor bilirim.
Gerçekten sinir bozucu seni resmen çıkmaza sokmuşlar.eşinde yok destek olsun değil mi?Sozum ona dinlenmek gevsemek icin rapor aldik aksam akşam cinlerim tepeme cikti okulda yine ders programı degsmsler ve hamile halimle benim programi her gune saçma sapan dagtmslar. dalga gecer gibi birinci ders var sonra kocaman boşluk ogleye kadar sonra bi ders sonra yine boşluk sonra te aksam cikisi.ayip valla ya ben olur da bigun bari erken cikmam icin sans verrler mi diye incelik beklerken bes gunumu kilitlemsler okula. Yetmio bi de iki gun erken saate ders vermsler kızımı okuluna brakabldgm en erken saat sekiz bizim okuldaysa ders sekiz onda.okula varmam yarim saat mazeretimi diyip asla yetsemiycemi bildrmeme ragmen dalga gecer gibi yazmışlar. Cocugu zaten bir buçuk saat erken birakiyom arkdsarina gore okula. Nobetci ogretmen sekizde geliyor ilk giren okula benim kizim.daha bekciye sokağa mi brakcam bu cocugu ben allah askina.boyle vicdanszlik olmaz ya.o kadar gerildim uzuldum ki sinirden biturlu sakinlesemiyorum kac saattir
Ben korkarım pilates tada yoga yapmaya. Ters hareket falan yaparım mazallah.plates yapmak lazım da geç kaldık herhalde, ben sırt hareketleri yapmaya başladım. az bir şey yapıyorum bebeğime bir şey olmasından korkuyorum.
granül sabun ıyı tercıh ama sakın ola yumuşatıcı kullanma canım..kendı camasırlarınız ıcın bılekullanma..bebekte astım bronsıt solunum yolu enf. ve daha bır suru seye sebep oluyor...merhaba canım, ben hacı şakirin granül matik deterjanını aldım, onunla yıkayacağım. yumuşatıcı kullansam mı diye de düşünüyorum.
aynı seyı gecen sene esıme yaptılar.sabah dersı var ogleyekadar yok bıde aksam dersı var.. zehır olmuştu koca 1 sene bu sene kavga dövüş yapıldı resmen ders prog.Sozum ona dinlenmek gevsemek icin rapor aldik aksam akşam cinlerim tepeme cikti okulda yine ders programı degsmsler ve hamile halimle benim programi her gune saçma sapan dagtmslar. dalga gecer gibi birinci ders var sonra kocaman boşluk ogleye kadar sonra bi ders sonra yine boşluk sonra te aksam cikisi.ayip valla ya ben olur da bigun bari erken cikmam icin sans verrler mi diye incelik beklerken bes gunumu kilitlemsler okula. Yetmio bi de iki gun erken saate ders vermsler kızımı okuluna brakabldgm en erken saat sekiz bizim okuldaysa ders sekiz onda.okula varmam yarim saat mazeretimi diyip asla yetsemiycemi bildrmeme ragmen dalga gecer gibi yazmışlar. Cocugu zaten bir buçuk saat erken birakiyom arkdsarina gore okula. Nobetci ogretmen sekizde geliyor ilk giren okula benim kizim.daha bekciye sokağa mi brakcam bu cocugu ben allah askina.boyle vicdanszlik olmaz ya.o kadar gerildim uzuldum ki sinirden biturlu sakinlesemiyorum kac saattir
Öğretmenlik kolay mı? Bişey söliyim mi arkadaşlar hamikeyken yapılacak en zor meslek! Bugün bunu tekrar düşündüm çocuklar deli gibi hiç şuur yok her an onların arasında kendini korumak zorundasın dua ede ede geziniyoruz aralarında sonra stresi bi yana zaten bağırmaya halin olmuyo baxen susturmak için, ortalık mikrop kaynıyor kendini korumak zorundasın, uzayıp giden törenler bu törenlerde ayakta kalmak zorundasın, nöbetleri se saymıyorum artık! Keşke masa başı az insanla muhatap olunacak bi işim olsa bide daha hijyenik.Gerçekten sinir bozucu seni resmen çıkmaza sokmuşlar.eşinde yok destek olsun değil mi?
Konuşsan değişmez mi?
Biz öğretmen olmak kolay bilirdik.senin derdinde çok
Eslaa gidince sorucam ama sanci kasilma kast ettigin nasil bise?mesela kasilip agri mi yapiyo bebek mi gelip bi yere dayaniyo agri olmadan?bi yerde rahminiz avcunuzun icine toplaniyosa sanci diyo.bebek toplanmasi ile rahim toplanmasi ayni sey mi bilmiyorum
Neden yapmislar boyle birseyi. Rapor aliyorsun diye mi gicik oldular ki. Yani ne mantigi var. Sakince konussan duzelir mi ki.Sozum ona dinlenmek gevsemek icin rapor aldik aksam akşam cinlerim tepeme cikti okulda yine ders programı degsmsler ve hamile halimle benim programi her gune saçma sapan dagtmslar. dalga gecer gibi birinci ders var sonra kocaman boşluk ogleye kadar sonra bi ders sonra yine boşluk sonra te aksam cikisi.ayip valla ya ben olur da bigun bari erken cikmam icin sans verrler mi diye incelik beklerken bes gunumu kilitlemsler okula. Yetmio bi de iki gun erken saate ders vermsler kızımı okuluna brakabldgm en erken saat sekiz bizim okuldaysa ders sekiz onda.okula varmam yarim saat mazeretimi diyip asla yetsemiycemi bildrmeme ragmen dalga gecer gibi yazmışlar. Cocugu zaten bir buçuk saat erken birakiyom arkdsarina gore okula. Nobetci ogretmen sekizde geliyor ilk giren okula benim kizim.daha bekciye sokağa mi brakcam bu cocugu ben allah askina.boyle vicdanszlik olmaz ya.o kadar gerildim uzuldum ki sinirden biturlu sakinlesemiyorum kac saattir
Evet kalabalık ve kafa kalmaz.insanda hamilelikte zordur elbet ama dışardan insanlara öyle görünüyor. Yarım.gün çalışanlar var mesela ondan belkide.Öğretmenlik kolay mı? Bişey söliyim mi arkadaşlar hamikeyken yapılacak en zor meslek! Bugün bunu tekrar düşündüm çocuklar deli gibi hiç şuur yok her an onların arasında kendini korumak zorundasın dua ede ede geziniyoruz aralarında sonra stresi bi yana zaten bağırmaya halin olmuyo baxen susturmak için, ortalık mikrop kaynıyor kendini korumak zorundasın, uzayıp giden törenler bu törenlerde ayakta kalmak zorundasın, nöbetleri se saymıyorum artık! Keşke masa başı az insanla muhatap olunacak bi işim olsa bide daha hijyenik.
Sen ozelde misin canim? Mebteysen bransin ne? Her turlu zor isÖğretmenlik kolay mı? Bişey söliyim mi arkadaşlar hamikeyken yapılacak en zor meslek! Bugün bunu tekrar düşündüm çocuklar deli gibi hiç şuur yok her an onların arasında kendini korumak zorundasın dua ede ede geziniyoruz aralarında sonra stresi bi yana zaten bağırmaya halin olmuyo baxen susturmak için, ortalık mikrop kaynıyor kendini korumak zorundasın, uzayıp giden törenler bu törenlerde ayakta kalmak zorundasın, nöbetleri se saymıyorum artık! Keşke masa başı az insanla muhatap olunacak bi işim olsa bide daha hijyenik.
Yok Canım Bu Benim doktorum değil. tahlilleri yaptırmak için tuzla devlet hastanesine gittim oradaki doktor dediresim koymuştun değilmi
hiçte kilolu değilsin doktorun takıntılı demekki
Ben yarim gun calisiyorum ama ya aksam gec cikarim ya sabah 7 de derste olmak laim. Sabahci ogleci var bizde. Lise olunca rahat bazi yonlerden kosturmuyorlar en azindan. Ama insan gormek sayilmiyor derse girmek cok kotu yeni nesil.Evet kalabalık ve kafa kalmaz.insanda hamilelikte zordur elbet ama dışardan insanlara öyle görünüyor. Yarım.gün çalışanlar var mesela ondan belkide.
Ben günlerce kimseyi görmüyorum iki kez üst üste biri gelse sinirlerim bozuluyor.
Şu durumda kalabalığa tahammül sıfır
Bence izle dizi fln seviyorsan. Sonra hic izlenmiyor. Herkes game of thrones izledi ben hamilelik dogum pskoilojim kaldirmadi tabi vaktim olmadi asil. Simdi iki cocukla napicam diye bunalirken dedim bari su diziye baslayayim. Cocuj uyusa da bir bolum islesem diye bekliyorum.Ya bana hamilelikte bir şey oldu ne tv den ne kitaptan, ne arkadaştan bir şeyden zevk almaz oldum.sadece bebek eşyası alınca mutlu oluyorum.
Kapı süsü yapıyordum onuda bıraktım kenara
Oh mis gibi kokmustur ortalikDalin in bebekler için toz sabunuyla yıkadım mis gibi de oldu yumuşak da :) reklam misali bi giriş yaptım ama öneririm fiyatı da bişe değil
Bu saatte gözlerim açılmıyor uykudan.şimdi uyusam gece zaten uyuyamıyorum daha beter olur diye korkuyorum.
Tvde bir şey yok. Koca da gelmedi.
Ne yapsam ne etsem.
Ben yarim gun calisiyorum ama ya aksam gec cikarim ya sabah 7 de derste olmak laim. Sabahci ogleci var bizde. Lise olunca rahat bazi yonlerden kosturmuyorlar en azindan. Ama insan gormek sayilmiyor derse girmek cok kotu yeni nesil.
Bir de eskiden bayan igretmene program ayarlanirmis da simdi idareciler kadina negatif ayrimcilik yapiyorlar. Begenmiyorsan calisma diyen var.
Yani calisma saati az belki ama degisken ders saatleri stres kaynagi.
Aman bu ulkede sorsan dert yanmayacak meslek mi var
Gerçekten sinir bozucu seni resmen çıkmaza sokmuşlar.eşinde yok destek olsun değil mi?
Konuşsan değişmez mi?
Biz öğretmen olmak kolay bilirdik.senin derdinde çok
Ben korkarım pilates tada yoga yapmaya. Ters hareket falan yaparım mazallah.
granül sabun ıyı tercıh ama sakın ola yumuşatıcı kullanma canım..kendı camasırlarınız ıcın bılekullanma..bebekte astım bronsıt solunum yolu enf. ve daha bır suru seye sebep oluyor...
aynı seyı gecen sene esıme yaptılar.sabah dersı var ogleyekadar yok bıde aksam dersı var.. zehır olmuştu koca 1 sene bu sene kavga dövüş yapıldı resmen ders prog.
Neden yapmislar boyle birseyi. Rapor aliyorsun diye mi gicik oldular ki. Yani ne mantigi var. Sakince konussan duzelir mi ki.
En buyuk stres bu ders programi. Insan 10 yil yaslaniyor cocugu nasil birakicam napicam derken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?