- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
çocukları ilkokulda olan arkadaşlar var. çocuk okuldan geldiğinde karşılama ya da okuldan alma sorunları var. her sene eylülde stres yaşıyor herkes kendine uygun saatler olcak mı diye. devlette olmanın rahatlığı var işte. şikayet değil halimize şükür. ama halinden memmun öğretmen bulamazsın hem ücret hem sürekli değişen uygulamalar yüzünden. sağlık sektörünü eleştiriyoruz ya burda eğitim en acıklı durumda olan şey ülkede. içine girince görüyorsun.Senin de şansına zorlu bir idare çıkmış anlaşılan. Kısmet canım yaa gün olur devran döner. Bence bir bayan için en güzel meslektesiniz. Şimdi biraz esneklik tanısalar zaten normal zamanda siz bu kadar şikayet etmezsiniz. Inşallah dersleriniz ona göre ayaklanır. Empatiyi herkes yapamıyor işte.
bu durumda doktorunu değiştireceksin canım başka çaresi yok. bunlar hafife alınacak sebepler değil çünkü. zaten normal bir kadın doğum hastanesine gidersen aciline hemen nstye sokuyorlar bekletmiyorlar. o yüzden bir daha olursa acile gitmeni öneririm doktoruna değil.
Ben de edebiyat öğretmeniyim. Öğretmen olduğum için oldukça şanslı olduğumu düşünüyorum. Hemen her kuşak, öğrencilerden şikayetçi olmuştur. Bizim de gelişen ve inanılmaz hızda değişen dünyada yeni kuşağın yozlaştığını düşünmemizden daha doğal bir şey olamaz. Bilgi çağının içinde doğup büyümüş bir lise öğrencisi, odaklanma, yoğunlaşma ve öğrenme, öğrendiklerini uygulama zorluğu yaşayacaktır elbette. Yapmamız gereken zayıf eğitim sistemimizin çarklarında ezilmeden, sistemin silik bir parçası olmadan, öğretmenliği hak ettiği doğaçlamacı, gelişime ve yenileşmeye yatkın bir eylemler bütününe dönüştürmektir. Bunu başarabildiğimiz ölçüde eğitimden, öğretmekten heyecan duyarız.
Ben kendi çocuğumun da işini sevmeyi başaran, işini zevkle yapan bir öğretmenin elinde büyümesini çok isterim.
Bu arada, ergenler zararsızdır. Öğrenmeye en yatkın zaman diliminde yaşamazlar belki ama bir öğretmen olarak fiziksel ve duygusal olarak en karmaşık büyüme çağlarında onlara eşlik etmek de güzeldir :)
Oh çok şükür iyi haberini aldık. Nasıl meraktaydık bir bilsen. Yine de Dr dan sonra yazar mısın? Allahım korusun inşallah bebişleri de bizi de.
aynen böyle düşnüyorum. meslek lisesinde çalıştığım için kötü dedim ben öğrencilere.Ben de edebiyat öğretmeniyim. Öğretmen olduğum için oldukça şanslı olduğumu düşünüyorum. Hemen her kuşak, öğrencilerden şikayetçi olmuştur. Bizim de gelişen ve inanılmaz hızda değişen dünyada yeni kuşağın yozlaştığını düşünmemizden daha doğal bir şey olamaz. Bilgi çağının içinde doğup büyümüş bir lise öğrencisi, odaklanma, yoğunlaşma ve öğrenme, öğrendiklerini uygulama zorluğu yaşayacaktır elbette. Yapmamız gereken zayıf eğitim sistemimizin çarklarında ezilmeden, sistemin silik bir parçası olmadan, öğretmenliği hak ettiği doğaçlamacı, gelişime ve yenileşmeye yatkın bir eylemler bütününe dönüştürmektir. Bunu başarabildiğimiz ölçüde eğitimden, öğretmekten heyecan duyarız.
Ben kendi çocuğumun da işini sevmeyi başaran, işini zevkle yapan bir öğretmenin elinde büyümesini çok isterim.
Bu arada, ergenler zararsızdır. Öğrenmeye en yatkın zaman diliminde yaşamazlar belki ama bir öğretmen olarak fiziksel ve duygusal olarak en karmaşık büyüme çağlarında onlara eşlik etmek de güzeldir :)
çocukları ilkokulda olan arkadaşlar var. çocuk okuldan geldiğinde karşılama ya da okuldan alma sorunları var. her sene eylülde stres yaşıyor herkes kendine uygun saatler olcak mı diye. devlette olmanın rahatlığı var işte. şikayet değil halimize şükür. ama halinden memmun öğretmen bulamazsın hem ücret hem sürekli değişen uygulamalar yüzünden. sağlık sektörünü eleştiriyoruz ya burda eğitim en acıklı durumda olan şey ülkede. içine girince görüyorsun.
toplum olarak daha kötüyle kıyaslayıp şükretmek durumundayız aslında herkes hakkı olanı tam olarak almalı.
Ben de edebiyat öğretmeniyim. Öğretmen olduğum için oldukça şanslı olduğumu düşünüyorum. Hemen her kuşak, öğrencilerden şikayetçi olmuştur. Bizim de gelişen ve inanılmaz hızda değişen dünyada yeni kuşağın yozlaştığını düşünmemizden daha doğal bir şey olamaz. Bilgi çağının içinde doğup büyümüş bir lise öğrencisi, odaklanma, yoğunlaşma ve öğrenme, öğrendiklerini uygulama zorluğu yaşayacaktır elbette. Yapmamız gereken zayıf eğitim sistemimizin çarklarında ezilmeden, sistemin silik bir parçası olmadan, öğretmenliği hak ettiği doğaçlamacı, gelişime ve yenileşmeye yatkın bir eylemler bütününe dönüştürmektir. Bunu başarabildiğimiz ölçüde eğitimden, öğretmekten heyecan duyarız.
Ne mutlu ülkemizde hala idealist öğretmenler var birde ülkemiz sistemini düzeltip böyle öğretmenlere imkan sunsa daha tazecik meslek aşkıyla atamayı bekleyenler var ama atama yerine vekil öğretmenlikle insanları süründürüyorlar bizim ülkemizde yada sınav sisteminin içine edip okulları fazla kontenjanla boğuşturuyorlar istnbulda 70 kişilik sınavlar var ayakta cam kenarında ders sdinlemeye çalışan hep mebin ülkemizde iyiye gitmesi gerekirken ötelenmesinin kötüleşmesinin sonuçlarını geleceklerimiz yeni nesiller çekiyor. Zaten yüksek öğretim yök ÖSYm bunlar da Allaha emanet gidiyor yeni türkiye bakalım Allah sonumuzu hayretsin :)
Idealistleri özellikle almıyorlar ki ülkede akıllılar çoğalmasın diye. Koyun çok güdülecek.
Evet acil en iyisidoktorumu değiştirmem mümkün değil artık
çünkü tercihim yok :s
kadın doğum hastanesinin aciline giderim ama birdahakine o hiç aklıma gelmemişti
teşekkür ederim
Ehliyetine yok mu?Şimdi takıldığım seye bak, kan grubumu yanlış biliyorsam ya negatifse ? Bu tarama testlerinde baktılar zaten dmi
kan grubunu yanlis.biliyo olmani bilemem ama eger.korkun kan uyusmazligi ise ilk cocukta.sikinti olmuyor.hatta.cogu durumda sikinti olmuyor.benim.gibiler daha once.dusuk falan yasadigindan doktorlar onlem amacli igneyi vuruyor.kimiside dogumdan sonra vuruluyor.tarama testlerinde degilde hanu hamilelikte istenen ilk testlerde benim hep kan grubuma bakildiŞimdi takıldığım seye bak, kan grubumu yanlış biliyorsam ya negatifse ? Bu tarama testlerinde baktılar zaten dmi
Gunaydinlar bi eslaa varmis :) nasilsin cnm? Ben fenaydim da iyiyim şükür simdi. Karnimin alt kismina kramp seklinde agrilar giriyor sağdan sola donemiyorum. Can çekişerek uyandim. Uyurken bebege zararmi veriyorum acaba ya :/
gunaydin sanmiyorum zarar verdigini acaba idrarini tutuyorsan o da yapabilir sanci. birde surekli ayni tarafa yatma oda cok agri yapiyor
İdrari tutabilsem keske :) gece rahat 4 defa kalkiyorum ya. Bi sağa bi sola donup duruyorum da bacagin birini kirip yatiyorum. Gobegim eziliyormu diye korkuyorum. Çünkü bilinçsizce oluyor uykuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?