2015 Şubat Anneleri

Sadece kansızlık değil içindeki bazı maddeler bebişin kalp yapısı olusurken etkiliyomuş.

valla ben çok kasmadım ya ama azalttım günde en fazla 2-3 içiyorum bazen 1, eskiden daha çok içerdim , benim doktorum hiçbişeyi yasaklamadı , yemek yiyebildiğin sürece vitamin ilacı falanda alma dedi , hatta geçen kontrolde ben adaçayınında zararlı olduğuna inanmıyorum bunlar şehir efsanesi dedi, abartılmadığı sürece hiçbişey olmaz dedi , doktorumda ben gibi rahat

Teşekkür ederim.

Pirelideve epidurali normal doğum konusunda çok olumlu düşünüyorum. Dün Maral le de konuştum. Onun üçüncü bebişi biliyosun. Ikisini de epidurali normal doğumla yapmış ve çok iyiymiş. Eğer Dr un iyi bir anestezi uzmanı bulursa siz de düşünebilirsiniz.

Aslında bir iki bardak açık çaydan bence de bişi olmaz. Kendim için olsa şimdiye on kere içmiştim de bebişi düşünüyorum. Pimpirikli de olmamak gerek haklısın.

Aslında çok isterim ama annem felç riski olduğunu duymuş kesinlikle olmaz ufak da olsa risk risktir diyo. Bide kolan da normal doğum bile çok pahalı epidural ne kadar pahalıdır allah bilir. Onu geçtim doktorum hiç doğum şeklinden bahsetmedi bile bana. Siz hepiniz konuştunuz mu ? Bana bi şeyler sunsa bende yorum yapıp fikir vercem ama erken görüyo heralde. Ben normal doğumu çok istiyorum ama vajinismus atlattığım için endişelerim var biraz. Pazartesi günü ben açayım bari konuyu. Güvenilir bi anestezi uzmanı tanıdığı varsa epidural isteyeyim.

Ben temizlik günleri evdeki tüm Takıları toplayıp arabanın bagajına atıyorum. .iyi bi kadına benziyor ama yine de güven olmaz kıyafet yürüten bile duyduktan sonra

selam kızlar bu sabah mide bulantıları bir gidip bir geri geliyor. diş fırçalamak istemiyorum artık bu bulantı yüzünden şimdi hala bulanıyor biraz geçsin bir şeyler yiyeceğim.
ayrıca bir konuda şanslısınız epidural seçeneğim olsa hiç düşünmem bende yaptırırım ama malesef üni hastanesinde bu seçeneği sunacaklarını sanmıyorum ya normal doğurucam ya da sezeryan yani açıkçası normal doğuma bu yüzden sıcak bakıyorum sezeryan olmaktansa sonradan acı çekmektense bir kere çekip kurtulmak istiyorum. o dikişlermiş kesiymiş hiç gözümü korkutmuyor benim ben hem fiziksel hemde zihinsel olarak güçlü sayılırım. acıya dayanıklıyımdır öyle kolay kolay da anlatılanlardan korkmam çünkü herkesin acı eşiği farklıdır kimi ufacık ağrıda bayılır kimi saatlerce acı çeksede gıkını çıkarmaz. yani siz kendinizi kafanızda en yakın hangi yönteme yakın görüyorsanız onu yaptırın.

Eşim bana hep hiç karnın büyümüyo sen nasıl hamilesin diyo ya dün fırından ekmek alırken hamile kadın görmüş sırasını vermiş kaç aylık diye sormuş kadın 6 demiş. Eve geldi bi şaşırmış bi şaşırmış kocaman karnı vardı seninkinin iki katıydı diyo.

Biz konuşmadık da önceden biliyorum biraz. Epiduralle de bir yıl önce 900 tl ödemiştik.

Yaşadığımız şeyler de insanı güçlü yapıyor. Allahım inşallah bu sefer tamamına erdirir.

günaydın anneler

ikinci tetanos aşımızı da olduk. ebemiz kalp atışlarını dinletti bize... Tansiyonumuz ölçtü, 10 - 7 çıktı tansiyonumuz, her zamanki gibi.

bu aralar doktor kontrolümüz yok. 6 Aralık'ta çağırmıştı doktorumuz. bu sefer uzun bir ara vermiş olacağız bebeğimizi görmeden : )

haftasonu bebek kıyafetleri için granül sabun alabilirsem bebişimin eşyalarını yıkamak istiyorum. en azından ilk lazım olacakları yıkasam hazır dursa iyi olacak.

ayrıca birazcık da kendime bakım yapmak istiyorum

Ilk hamilelikte gobek kibar oluyor 6 aylikken az bol giysem belli degildi. Simdi doktorda beklerken yer veriyorlar sancin var mi diyorlar.bu bir ay onceydi yani. Karin gevsedigi icinmis. Ilk defa sisirilen balonla ikinci defa sisen balonu dusun. Hatya dun bebek hareketlerini okurken ilk bebebegin yerine gore sonrakilein yeri genis olur bol bol donup takla atarlar yaziyordu. Ic karin fln da onemli ama ilkte az oluyor gobek. Ben 4 aylikken hep yaziyordum ya niye gobegim kocaman oldu erkenden diye. Aslinda gec cikmasi iyi agirlasmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…