2015 Şubat Anneleri

Bende 7 kilo aldım göbüşüm var ama kocaman değil sadece. İç karnım genişmiş öyle dedi zaten doktor. Bebeğimin kilosunu da öğrenemedim geçende. Doktor unuttu söylemeyi bende unuttum. Pazartesi öğreneceğim inşaAllah.

Bendebu sorunun cevabını merak ediyorum oluşan var mı

karnımda veya başka bir yerimde çatlak yok hemde benim göbeğim baya büyüdü. ama sadece göğüslerimi banyodan sonra şöyle bir kontrol ettiğimde alt taraflarında kırmızı uzun uzun çizgiler oluşmuş sadece göğüs altlarım çatladı şimdiye kadar. aslında çatlayan şimdiye kadar çatlıyormuş ama ne olur ne olmaz 7. ayım bitiyor belki 8 de çatlayabilir.

ne güzel şeyler yazmışsın şartları kendi lehimize çevirmek hımm belki bu dediklerin büyük gelişmiş şehirlerde olabilir burda senin ne istediğin pek önemli değil durumlar bunu gerektiriyor diye kadere razı olmamakta fayda var ben doktorumla konusu geçtiğinde paylaşacağım zaten aslında doktorum birazda hastanın istekleri doğrultusunda hareket eden biri bazen inatla şu bu olacak desede
bazı güzellikler zorluklar sonucunda elde ediliyor hamile kalmak adına yaşadığımız psikoloji kalıp kaybetmek sonraında hep mi kaybedeceğim bebeğim olmayacaklarla geçen 4 sene geriye dönüp bakınca hiçte kolay geçmemeiş rabbime şükürler olsun hamileleik duygusunu tattırdı son bi dönemeç olarak önümüzde doğum var onuda hayırlısıyla geçeriz inş. ben Allaha teslim ettim kendimi benim ve bebeğim için en hayırlısı ne ise onu versin inş.. Tabi finali güzel yapmak istiyorum

geleneksel anneme gitme haftam geldi geçen hafta sakarya ya gittiğimizden gidememiştim bu akşam babam almaya gelecek dün akşam eşimde diyor git kal istediğin kadar ama ben rahat edemem eşimi yalnız bırakarak. artık o kadar çok yoruluyorum ki ne olacak halim bilmem ev dağılıyor hali ile mecburen toplamak zorundayım dün çarşaf değiştirdim mahfoldum nefes nefese kaldım eşimde kızıyor yine rahat durmadın dimi diye ama nabayım böyle dağınık bırakamam ki evi. sadece anneciğim de dinlenebiliyorum :)

. Amin canım inşAllah

iştahımız tavan : ) ne bulursak yiyoruz. ilk başta ne güzel tatlıdan kesilmiştim, yine başladı çikolata / abur cubur yemelerimiz. ayrıca dün akşam bana da bi hamaratlık geldi. bi'şey yaptım. kocam da bayıldı "süper olmuş bu" dedi. ben de beğendim. genelde kendi yaptığıma illa ki bi'şey bulurum "tuzu az, baharatı çok olmuş, eti pişmemiş" gibi.
: )

cumanız hayr olsun kızlar.dün bugün hamd olsun daha iyiyim.en azından hasizliğim geçti.doğum telaşı sardı beni bu ara.bu sefer bilinçli doğum yapmak istiyorum.kitap araştırmalarındayım.ve ücretsiz doğum hazırlık kurslarını bulmaya çalışıyorum.istanbuldayım kızlar eğer haberiniz olursa benide haberdar edermisiniz?

hayirli cumalar bayanlaaar
nasilsiniz nasil gidiyo hamilelik
diabet cikmis bende doktorum yeni aradi
diabet problemi olan var mi aranizda

Bizde isterizzzz:) masallah canm ne guzel

Bende bu gidişimde konşcam erken der buyuk ihtimal ama açacam konuyu ya her kafadanda bi ses çıkıyo bilen bilmeyen konuşuyo birazda şans işi epidural yapanların birsürü yorum okudum arŞtrıp yüzde 90 ı memnun eşimin amcasının kızı 2 cocuğu epidural normal yapmış şuan oda hamile 3. Ye yine epidural yapcakmış konşcam onla bi bi etkisini görse yaptrmzdı.en yakın arkadaşım gecen yıl epidural sezeryan yaptıı hiç bi sorunu olmadı bügüne kadar.tabi anestezist çook önemlidr o yapıyo çünki epidurali iyi araştrmak lazım.ayy cok yazdıım

göbekte değil ama yanlarda belime doğru beyaz çizgiler oluştu yağ karışımı sürüyordum bu aralar onuda ihmal ettim inş daha fazla çatlamaz
göbekte değil ama yanlarda belime doğru beyaz çizgiler oluştu yağ karışımı sürüyordum bu aralar onuda ihmal ettim inş daha fazla çatlamaz
Bende yuzbin çeşit yağ karışımı kullanıyorum bide öğle vakti babe kullanıyorum ama annem cok fena çatlamış onun gibi olurum diye ödüm kopuyor

Diğer yerleri nasıl sürelim yaa resmen tüm vücuda giriyor o zmn

Sıcak bi yere geçseydin canım,ankaranın soğuğu pistir hastalanma şimdi.
hemen hemen maaşını vereceksen ne gereği var ki kendini yıpratmanın o zamanı bebişinle geçirmen bencede çok mantıklı

bir yerde okudum çok sulu akıntı olduğunda dr danışın ilerde erken doğum habercisi olabilir diye telaş yaptım bende.
bi dahaki kontrolde bende sorayım bakalım. aslında bilinçlenelim diye bişeyler okuyoruz bilinçaltımıza korkunç şeyler yüklüyoruz, okumasak da olmuyo pöffff

Ben temizlik günleri evdeki tüm Takıları toplayıp arabanın bagajına atıyorum. .iyi bi kadına benziyor ama yine de güven olmaz kıyafet yürüten bile duyduktan sonra
ben hamile kalmadan önce hiç almamıştım kadın , birazda benim tecrübesizliğim galiba :)

hadi canımm yuhhh diycem artık,kondom haa doğru söylüyosun her an başında olmuyosun ki 5 dkklık iş
bakıcı olayı ben çok endişelendiriyo gerçekten. annem yaşlı ve hasta yoksa o gelirdi, kayınvalide de torun torun deyip duruyodu şimdi lohusa döneminde bile gelip kalmaya mırın kırın ediyo el mecbur bakıcı tutacam ama nasıl olacak bilmiyorum

hayirli cumalar bayanlaaar
nasilsiniz nasil gidiyo hamilelik
diabet cikmis bende doktorum yeni aradi
diabet problemi olan var mi aranizda

bende de var canım. şimdilik diyet ve egzersiz yapıyorum haftaya endokrin uzmanıyla tekrar görüşecem ona göre nasıl devam edecez karar verecek

Diğer yerleri nasıl sürelim yaa resmen tüm vücuda giriyor o zmn
Aynen bende göğüsüme çok özen göstermiyodum alt kısmında bi kaçtane kırmızı çatlaklar oluştu şimdi Allah ne verdiyse heryerime sürüyorum valla:) Yaa bi de ucuz bir şey de değil krem pahalı ama napalım

Kızlar ben sürekli bir şey soruyorum ama gene bir şey sorucam Geçen ay 13 ekimde doktora gitmiştim ve 3,5 kilo almıştım bu ay 13 kasımda gittim 7 kilo almışım ayda 3,5 kilo sizce çok dimi Sizce bundan sonra kaç kilo daha alınır acaba 3 ayım var

Kardeşimde sdac karnına sürmüştü bacaklarının üstleri çatlamış sadece sürmediği icin oralara.. bi kaç kere denedim ama bu sefer bıkıp karnıma da surmeyeceğim diye endişeliyim

Bi ayda 3.5 çok cnm ama dikkat edersen daha fazla almazsin inş. Kaliteli beslen ama çok beslenmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…