2015 Şubat Anneleri

yok ayol ne enerjısı ilk bebeğimde daha ataktım..şimdi bide arabam var...iyice hareketsız kalıyorum yerımden kalkamıyorum valla... biraz daha hareket lazım...

Bugun sınav kağıtları okuyayım dedim elli kişilik sınıfın ikişer sorusunu okuyamadım belim ağrıdı sırtım ağrıdı. Yoğun çalıştım güya ama yok daha birsürü okunacak soru var.

ıkın dediler de nasıl ıkıncam diye ben sordum. sancının şiddetiyle şaşırdım çünkü. ebe büyük tuvalet yapar gibi dedi ya süper tarif oldu ya 3 ıkındım ya 4 kafası göründü. ıkınma hissi geliyor da napacagını bilmek lazım. eğitim falan da yok yaşadıgım yerde. ikincide kolay olur diyorlar yavaş ıkınmalı o zaman
Allah ne deyim ya :KK48: banada öyle dediler bunlar yabancıya iki kere bağırdım. Sakin sakin dediler ki bağırmasın manası yok seni daha yorar, biz ıkın deyince ıkın dediler :KK70: o zaman cidden bağırmanın anlamı yokmuş onu anladım :KK48:

Bir de sürekli kullandığın bişey bitince çok kötü oluyor. Türkiye'de de satılmıyor illa ki yurt dışı gerekiyor. Dior un ojesi vardı severek kullandığım. Bitirdim. Normalde ojeler bitmez hep kalır ya bunu öyle bir bitirmişim ki damlası yok. Bulurum nasılsa diye gittim aradım bugün yokmuş yaw. O da yurt dışından aratılacak.
Merhaba,
Dior'un ojeleri boyner ve sevil mağazalarında var.İnternetten de alabiliyorsunuz.Aradığınız numara mı yok?

Kızlar ben karbonatlı su duydum göğüsler için, karbonatlı su yapıp göğüslere sürüyormuşsun çatlak ağrı falan olmuyormuş.. Umarım öyledir ben çok çektim bu konuda :(

Doğumla alakalı kabuslar görmeye başlayanlar var mı arkadaşlar?Ben dün gece resmen mahvoldum kabuslardan, hayır olsun.

evet sen normalde de fazla çalışıyorsun sanırım pek girmiyorsun buraya.
bende kendiminkileri bitirdim ama arkadaşın var bir tane büyük bir firma, kendisi 2 yıldır işi biliyor. onun yerine ben yapıyorum işlerini.

ya gırıyorum ama bakıyorum... sonra unutuyorum takıp edemıyorum... ve tabıkı bu aralara yoğunduk ..işler telefonlar... off off. bıde benım telefona yukleyemedım ben bunu habıre hata verıyor..ancak işeyrınden bakınıyorum...

çıkmıyor kültürü 48 saat bekletip ürüyormu üremiyormu ona bakıyorlar. doktorlar genelde sadece idrar tahlili istiyor onda bakteri çıkarsa antibiyotik yazıyor. işte benim sadece kaşıntım vardı doktor birde kültür isteyelim deyince çıktı dediğim gibi mantar daha önce olmuştum o vajinanın alt tarafında oluyor bu idrar çıkış noktasının üst tarafı şimdi kaşıntım yok baya azaldı sayılır.belirti vermediği için çoğu insan da olabilir tamamen şans eseri öğrendim yani bende.
Yani idrar tahlilinde belirti olmuyor enfeksiyonda falan çıkmıyor yani öyle mi?

Bugun sınav kağıtları okuyayım dedim elli kişilik sınıfın ikişer sorusunu okuyamadım belim ağrıdı sırtım ağrıdı. Yoğun çalıştım güya ama yok daha birsürü okunacak soru var.

öğretmenmısın ne guzell ..hem özenıp hemde korkutuğum bı meslektır... Allah kolaylık versın

ya gırıyorum ama bakıyorum... sonra unutuyorum takıp edemıyorum... ve tabıkı bu aralara yoğunduk ..işler telefonlar... off off. bıde benım telefona yukleyemedım ben bunu habıre hata verıyor..ancak işeyrınden bakınıyorum...
bende indirmedım tele. kısayol ekledım oyle ordan gırıyorum. zaten bıraz tel özürlüyüm. işyerinde de norma pc den giriyorum.

anam sabah 9 bucugadogru bı gıttı elektırık aksam namazını kılıyoduk geldı..:KK57: gunesı gorduk dıyebagırdık cümleten..nettınız bacılar ..bız canım bısey ıstedı onu yemeye gıttık ordan çıktık yedıklerımızı erıtelım dıye bıraz yuruduk sonra benım basım fırıl fırıl dönmeye başladı :confused:yolun ortasında olduğum yereoturdum kaldım:KK75: amannn bı doğursaydım yaa :KK47:he bıdedr a gıdemedık amelıyattaymıs pazartesiye kaldı..canım sıkıldı..

Hmm öyle mi dedi Dr çok ölçüyormuşsun. Sabah düşünüyodum ben de kahvaltıdan sonra. Bir de Dr a sorayım bakalım.
Üç öğün ölçülmesi daha mantıklı gibi günlük ortalama öğrenilir en azından. Sen bi sor bakalım sana ne diyecek ;)

Üç öğün ölçülmesi daha mantıklı gibi günlük ortalama öğrenilir en azından. Sen bi sor bakalım sana ne diyecek :KK66:

Bugün organik şeyler satan bir marketten sebze çorbası ve tarhana çorbası aldım. Sebze çorbasını nasıl pişireceğimi biliyor musunuz? Tarhana gibi görünüşü.

ben cıkıyorum eve gıdene kadar 4000 sayfa yapmayın sakın. gerci çevrimiçi olanlardan 3-4 kişi var yazacak. 6 sayfa yazamazsınız heralde.

Ben de iki bişey yapıyorum soluk soluğayım :) 7 ayda 70 yasına geldim diyorum hey gidi gençlik : p

ben utanıyorum artık yaa oram ağrıyo buram ağrıyo demeye
annem beni doğurmuş ertesi gün tarlaya çapaya gitmiş

işyerinde de bir kız var ben sabah hamur açtım akşam doğuma gittim dedi
napim şimdi bendemi hamur açayım diyecektim
ama diyemedim ben onu :KK47:

doğumdan sonra paso yemeye devam et. ama bünye meselesi sen şimdi doğduğu gün aynı kiloya dönersin.

iştahım olsa yerim ama nerde
basketbol topu yutmuş gibiyim şuan
kilo varda nerde anlamadım
ama 50 den aşağı düşmesem o yeter bana

Back
X