• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

vazelın surun kızlar göbiklere ve memiklere..yoğun ve cıdden nemlendırıyor uzun sure.. bakın bana varmı hıc catlagım:KK70:gecen sordum benım adama varmı çatlak patlak bak bakıyım dedım malum ust kısmı goruyomda alt kısımdanhaberım yok..hatunum tas gıbısın maasallah dıdı..tamamen vazeline borcluyum:KK70:

Bugün organik şeyler satan bir marketten sebze çorbası ve tarhana çorbası aldım. Sebze çorbasını nasıl pişireceğimi biliyor musunuz? Tarhana gibi görünüşü.
Hiç bilmiyorum canım, hiç denemedim organik de olsa hazır çorbaları. Ama birazcık mercimekle pişirilebilir bence böylelikle hem yoğun bir kıvam elde edersin hem de protein almış olursun ;)

vazelın surun kızlar göbiklere ve memiklere..yoğun ve cıdden nemlendırıyor uzun sure.. bakın bana varmı hıc catlagım:KK70:gecen sordum benım adama varmı çatlak patlak bak bakıyım dedım malum ust kısmı goruyomda alt kısımdanhaberım yok..hatunum tas gıbısın maasallah dıdı..tamamen vazeline borcluyum:KK70:
aynen bende aynadan bir şey anlamıyorum eşime soruyorum birde kahverengi çizgi bende oluşmuş ama öyle çirkin birşey değil

Yani idrar tahlilinde belirti olmuyor enfeksiyonda falan çıkmıyor yani öyle mi?

bu tür mikroplar belli olmuyor canım dediğim gibi idrarı bekletip 24 ila 48 saat üreme varmı ona bakılıyor ondan sonra belli oluyor. idrarda çıkan sadece bakteriler onlarda antibiyotikle iyileşiyor ben zaten kullanıyorum antibiyotik.

ben utanıyorum artık yaa oram ağrıyo buram ağrıyo demeye
annem beni doğurmuş ertesi gün tarlaya çapaya gitmiş

işyerinde de bir kız var ben sabah hamur açtım akşam doğuma gittim dedi
napim şimdi bendemi hamur açayım diyecektim
ama diyemedim ben onu :KK47:

iştahım olsa yerim ama nerde
basketbol topu yutmuş gibiyim şuan
kilo varda nerde anlamadım
ama 50 den aşağı düşmesem o yeter bana
O iştah nasıl bir şeyse benden gitmiyor hiç.

Benim de hiç iştahım yok sinir olmaya başladım artık. Hiçbirşeyden tad alamıyormuşum gibi geliyor :KK43:
Benim istemesede gözümmü aç anlamadım. Yokken bile yiyesim geliyor akşamları. Gündüz rutin normal yiyorum.

Benim istemesede gözümmü aç anlamadım. Yokken bile yiyesim geliyor akşamları. Gündüz rutin normal yiyorum.

Akşamları nefes bile alamıyorum artık yaw. Bir salatayı sevdim akşamları. Tazecik kıvırcıktan yapılma bol limonlu. Ama onu da her gün yapamıyorum alışverişe hergün gitmem lazım. Onun dışında herşey ağır ve tatsız yaw.

Beeen varıım pskolojm bozuldu naapcam son bi ay hep ağlarıım kesin korkudan
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben daha hazırlıklara da başlamadım onun da etkisi büyük.Sürekli rüyamda daha hazır olmadığımı kendime söyleyip duruyordum dün, başlayacağım artık hastane çantası , kıyafet ve eşya almaya yoksa içim içimi yiyor resmen.

yanlış söylemişim zaten Tekin Acar da varmış Dior ojeler :KK22: Ben de çok seviyorum Dior ile Chanel'in ojelerini.Yardımcı olamadım ama denedim en azından:KK23:

Tekin acar var bildiğim biryerde. Olmazsa gitmeden önce arayayım aradığım numarayı söyleyeyim varsa giderim :) teşekkür ederim canım.

benımde ac o gozlerım..ıcınde et olmayan herbırseyı yıyesım geliyor..açmışım tokmuşum ne onemı var :kk77:
Bu 3.yazışım ama yine yazayım b12 vitaminini günde kaç kere içiyorsunuz ?
balım ben hıc bır ılac ıcmıyorum ne dıyım bılemedım sımdı:KK14:

Akşamları nefes bile alamıyorum artık yaw. Bir salatayı sevdim akşamları. Tazecik kıvırcıktan yapılma bol limonlu. Ama onu da her gün yapamıyorum alışverişe hergün gitmem lazım. Onun dışında herşey ağır ve tatsız yaw.
ayy bende cok sevıyorum salatayı yaaa.. ama son 2 haftadır yavru resmen amuda duruyor ıcımde kazık yutmuş gıbı oturmaktan boyun fıtığım azdı cıdden nefes alış verısımı cok etkılıyor.

Back
X