2015 Şubat Anneleri

emzirme sütyeni mi canım? ocak annelerinden bazıları sporcu sütyeni almış ama onla nasıl emzircekler anlamadım..emzirme sutyenleri göğüs ucunu belli ediyormuş

Bebeği olan bir arkadaşım bana emzirme sütyeni alma,emzirme atleti al,rahat oluyor demişti,3 tane falan yeterli oluyormuş

yok kız kalmazsın senle ben aynıyız.benimde 25 şubat.benimkiler geç geliyo bi de 1 martı bile bulurum ben diye düşünüyorum.ama bu sefer çocuklar yüzünden çok hareket halindeyim.acaba çok eğilip kalkmanın erken doğuma etkisi olur mu tırsmıyorda değilim hafiften.benim acelem yok dursun benim ki.
deme kizz , seninkilerdemi bekliyor son gununu : ) benimkilerde bekler vallahi, napsam dogmazlar 40 haftadan once

dun karin agrim sertlesme oluyor diye hastaneye gittim, hiçbisey yok dediler, rahim agzi çokk uzunmus $ukur : ) agrim olunca çok korkmustum : (

ben niyeyse 3 mart diyorum kendime ama 3 u beklemez herhalde, 41 haftayi gormedim hiç, 1 mart olabilir ama, subat zaten 28 çekiyor mart çabuk girer : )

Cnm normal cam nazar boncuğu. Çubuklar ahşap sanırım çubuğu silikonla yapıştırmış boncuğun deliğine üstünede kurdele işte bi tek şu bebek arabası ve çubukların takıldığı straforu bulmak mesele. Ama şunu söliyim ki bıncukların tanesi 25 kuruş 41 tanesi 10 lira çubuk ve kurdele de ucuz zaten 75 lira edecek bişey değilmiş onu anladım :)

Ya öyle diyoruz da geçen gün bende böyle incik boncukcuya gittim,aldığım şeyler kurdela,sepet vs,baksan hiç bişey almamışım,bi baktım 50-60 lira gitmiş,incik boncukcu dükkanı açmak lazım valla :D

üzülme kuzum Benim de cok bisey yok. Resim koysana sen de herkesin buyumuyor napalim saglikli olsunlar da:KK66:

hadi gozun aydin bebsine de masallah

Sağol valla,Allah razı olsun,korkudan uçuklar çıkmıştı dudaklarımda,drakula gibi oldum :)

Yazamamisim finansciyim cnm ben raporu alirlar kadroyu unvanini dusururler tayin cikarirlar para ve insanlik ayni yerde olmuyo msleseffff
Ziraat bankasında mı çalışıyosun canım, orda böyle bir problem olduğunu duymuştum?

Benimde ilk lokmadan 1 saat sonra 129 çıktı. Ama bu diyet beni fena halsiz bırakıyor. Biraz önce başım döndü gözüm karardı, uzandım. Sonrada bi mide bulantısı zaten yediğim iki lokma, onlarda gitti:KK43:
Ilk şeker ölçümümüzü yaptık. Kahvaltıda ilk lokmadan tam iki saat sonra ölçtük 50 çıktı yaw o_O
Kızlar aşırı yorgunluk şekeri yükseltir mi? Benim akşam ölçümlerim 150nin üstüne çıkmıyordu bugün 191 çıktı. Kayınvalideler geldi sabah 10dan beri ayaktayım,belim ağrıdı üstüne bide bu yüksek çıktı. Ne güzel 140lara düşmüştü :(

Evet canm emzirme sütyeni kopçası var cok rahat açılıp kapanıyor, Erdem trikodan aldım bir tane de Penye ama kom daha hoşuma gitti

ben emzirme sütyeni aldım
sözüm ona doğumdan sonra kullanıcaktım
ama hep onu takıyorum , doğuma kadar eskiyecek :D :D

benimle aynı haftalarda olanların karınlarına bakıyorum kocaman , hele de erkek bebek bekleyenler doğurdu doğuracak
Benim kızım 1460 gr 41 cm nereye sığıyor anlamıyorum.
Bu attığım fotoğrafta 28+ ydım.

Kuzum gayet iyi belli gobusun daha ne istiyon bizde bu da yok:)

ben geldim kızlar 2 takım gecelik aldım bir tane pembe alt üst bir tane de elbise aldım ama elbisemi görmelisiniz öyle bilindik model değil eve gittiğimde çekip resmini koyarım üstüne de ince uzun bir hırka aldım öyle sabahlık filan almadım. çorap,iç çamaşırı,atlet,bir tane de eşortman aldım. benim çantamın içine alacaklarım bitti sadece hasta bezi ve ped alıcam onun dışında herşeyim tamamdır çantamı hazırlayınca size yazarım. bebeğin eşyalarını yıkamak için dalan roxy aldım bu hafta onları da halledicem.egeciğime bir kaç birşey daha aldık. bu arada biberonu chicco aldım yapısı ve kullanımı daha hoşuma gitti. ben hep avent diyordum ama avent aşırı ağır geldi,cihhicconun step up serisinin yeni doğanından aldım. almayanlara tavsiye ederim,benden bu kadar alışveriş işi bu şekilde bitti :D annem alacak küvetini filan onlar için ben gitmeyeceğim. eşimle de bir ara markete gittiğimizde bebek bezi alacağım.

bu arada çokta uyguna aldım gecelikleri
alt üst takımım 45 tl
elbisem 35 tl
uzun hırka 15 tl

Ohh masallah kafan rahattir simdi iyi gunlerde kullnmak nasip olsun saglikla

enfeksiyon kapmışım cnm öyle dedi ufff bilmiorm

enfeksiyonun antibiyotk tedavsi var ama tedavi onerelmedi mi ki gecebilecek bisey neticede sikinti yapmamya calis

ben hamıs kalmadan once anneme sordum sırf sonra soylenmesın dıye.. kadının 6 tane torunu olunca oylecocuk sevgısını buram buram hıssedemıyor halıyle :KK47: bı tane daha yapıyımmmı anne dedım yap vaktıdır dedı :KK14:ulen hamıs kalmış yapmasamıydın acaba :KK45:dedı..kadın resmen gırgır gecıyor benle yahu..sımdıde tak kocanı koluna gıt hastaneye doğur ben bakmam sana dıyor...:mad:sacımı basımı yolasım var :KK76::KK76:
Bizim ailede sadece ablamın 3 çocuğu var. Abimin eşi 40 yaşında yok çocukları.eşi güya küçük bebeklere dokunamıyormuş ondan yapmadılar.olmuyor olablir ama söylemiyolar.
Erkek kardeşimde daha 23 yaşında.
Annem Bana hiç çocuk yap demedi. Onun için önemli olan erkek çocuğundan torunu olması ama işte o da olmuyor.

Slm kizlar
ya su sutyen mevzusu bende buyuk sorun 90 kilo oldum ama oldum olasi dumduz gogusler hep tam destekli kullaniyodum ikk kizimdada dogumdan sonra destekli taktim ama oda sikiyo bide zor oluyo cikarmak simdi yine nasil alcam diye sutyen onu dusunuyorum

Kontrole giden arkadaslar gozunuz aydin masallah bebecikler buyumus

Feyzadanda habrr yok sanirim nasil oldu acaba

Ay

ay maşallah ya bana bebeğin biraz küçük dedi doktor beş aylıkken gitmiştim en son ultrason muayenesine bende korktum biraz gevşettim kurallarımı o zamanlar 3 kilo falan almıştım offf bebeğim sağlıklı olsun da ne yapalım biraz da kilolu gezelim
Canım ben ilk hamileliğime 70 ile başladım 104 ile bitirdim 4 buçuk ayda 20 kilo verdim 82 kilo ile oğlum 4 buçuk aylıkken hamile kaldım şimdi 120 falan olurum son aylar kilo patlaması oluyo bende :KK43:
Aha benden bir tane daha buldum yaşasın. Bende 73 ile hamile kaldım.geçen ay 98 kilo idim. Ama 73 de normal kilom değil. Bir yıl önce 62 kilo idim.

Ay

ay maşallah ya bana bebeğin biraz küçük dedi doktor beş aylıkken gitmiştim en son ultrason muayenesine bende korktum biraz gevşettim kurallarımı o zamanlar 3 kilo falan almıştım offf bebeğim sağlıklı olsun da ne yapalım biraz da kilolu gezelim
Canım ben ilk hamileliğime 70 ile başladım 104 ile bitirdim 4 buçuk ayda 20 kilo verdim 82 kilo ile oğlum 4 buçuk aylıkken hamile kaldım şimdi 120 falan olurum son aylar kilo patlaması oluyo bende :KK43:
Birde 104 le doğum yapınca doğumdan sonra kaç kıloydun ve 20 kiloyu. Nasıl verdin?

benimde bir kaşıntıda idrar da bakteri çıktı doktor enfeksiyon var dedi bana tek kullanımlık bir toz ilaç verdi dün gece yatmadan içtim birde idrar antiseptiği verdi onuda kullnıyorum günde 1 tane. birde antibiyotik verdi ama onu kullanmakta kararsızım çünkü üst solunum yolu enfeksiyonlarında ve bakterilerde endikedir yazıyor benim alt yolumda problem var :D bol su içiyorum şimdilik diğer ilaçlarla birlikte şuan 4 litre su oldu içeli.

benimde bir kaşıntıda idrar da bakteri çıktı doktor enfeksiyon var dedi bana tek kullanımlık bir toz ilaç verdi dün gece yatmadan içtim birde idrar antiseptiği verdi onuda kullnıyorum günde 1 tane. birde antibiyotik verdi ama onu kullanmakta kararsızım çünkü üst solunum yolu enfeksiyonlarında ve bakterilerde endikedir yazıyor benim alt yolumda problem var :D bol su içiyorum şimdilik diğer ilaçlarla birlikte şuan 4 litre su oldu içeli.
Canim cevabini gormemisim ben su icemiyorum cok ama kasinti bende cok fazla carsamba randevum var sorup oyle kullanacagim

Ne yazacaktım ben. Heee biz 7,5 aylık mıyız Kız?
Birde halk arasında 7 aylık doğan bebek yaşar ama.8 aylık yaşamaz
Diye bir söylem.var. Bunun doğruluk derecesi var mı?

Ne yazacaktım ben. Heee biz 7,5 aylık mıyız Kız?
Birde halk arasında 7 aylık doğan bebek yaşar ama.8 aylık yaşamaz
Diye bir söylem.var. Bunun doğruluk derecesi var mı?

bence biz şuan 7 aylık hamileyizz.. ve hiç doğru değil, çok var 8 aylık bebek hepside yaşıyor
bunlara kulak asıp kendimizi kasmayalım :)

Arkadaşım 32 haftalık ikizleri dünyaya getirdi. Bence öyle şeylere takılmamak lazım. Stress herşeyi tetitkleyebilir.

Back
X