2015 Şubat Anneleri

him bisey kalmamis zaten 10 cm de dogum basliyor
nasil durdun iyide o kadar açilana kadar, hastanemi uzakdi senmi evden geç çikdin
Ilcede oturuyoruz. Evde sancı başladı 1 saat bekledim belki geçer diye baktım artarak devam ediyo 1.5 saatlik uzaklıkta merkez gidene kadar 7 cm olmuş. Mecbur dayandim

Ne yazacaktım ben. Heee biz 7,5 aylık mıyız Kız?
Birde halk arasında 7 aylık doğan bebek yaşar ama.8 aylık yaşamaz
Diye bir söylem.var. Bunun doğruluk derecesi var mı?
Onu bende cok duydum ama neden oldugunu bende bilmiyorum ama cebremde gordugum 34_36 arasi hafta dogum yapan cok var

benim gibi uyuyamayan yoktur eminim sag sol hic bir sekilde keyifli uykularim yok artik.basladi sanirim artik uykusuz geceler.zaten nedense yeni yeni vucudum kendime agir gelmeye basladi.

her sabah 6.35 çalar saat gibi uyanıyorum kaçta yatarsam yatayım... ne kadar gidecek be durumum bakalım :KK51:

Günaydın bayanlarlar. Zorlaya zorlaya bu kadar yatakta tutabildim kendimi.
Eşim en erken 11 de uyanır bekle bekle şimdi kahvaltı için.

Allah Allah herkes farklı söylüyor yaw.
Sen olcumlerini doktor kontrolunde yapmıyor musun. Bana basta endokrinde dediler 2 saat diyen olacaktir ama gebelerden 1 saat sonraki olcumu istiyoruz kafan karismasin dediler. Endokrin diyabet icin Şişli etfal e gittim ben. hb1ac icin 1 tup kan aldılar. Ona da bakılması gerekiyormus bu durumda.

Günaydın bayanlarlar. Zorlaya zorlaya bu kadar yatakta tutabildim kendimi.
Eşim en erken 11 de uyanır bekle bekle şimdi kahvaltı için.

benimkide hafta içi 8 de yataktan kazıdığım adam bugün sabahın 7 sinde ayaklandı
ama artık benim pilim bitti kolumu kıpırdatmaya halim kalmadı hiç deliksiz 16 saat uyuyabilirim

benimkide hafta içi 8 de yataktan kazıdığım adam bugün sabahın 7 sinde ayaklandı
ama artık benim pilim bitti kolumu kıpırdatmaya halim kalmadı hiç deliksiz 16 saat uyuyabilirim
Sen neden uyandın madem? Biz pazar kahvaltımız en erken 1-2. de yaparız. Sabah çok uyuyan hatta genel olarak Uykucu kişileri sevmiyorum.
Benim kafada 40 tilki dolaştığı için uykuda tutmuyor.

Sen olcumlerini doktor kontrolunde yapmıyor musun. Bana basta endokrinde dediler 2 saat diyen olacaktir ama gebelerden 1 saat sonraki olcumu istiyoruz kafan karismasin dediler. Endokrin diyabet icin Şişli etfal e gittim ben. hb1ac icin 1 tup kan aldılar. Ona da bakılması gerekiyormus bu durumda.

Ben endokrine gitmedim ki. Benim kendi Dr um ne diyosa onu yapıyorum. Yüzlük şeker ölçümümde bir sonuç yüksek çıkmıştı. Test cihazıma arada ölçüm diyet yap dedi. Diyet yapıyorum. Test cihazını da iki kez sordum yemekten ili saat sonra ölçüm dedi. Endokrine de bir görüneyim ben hastaneye gittiğimde.

Back
X