2015 Şubat Anneleri

bugün gecelik pijama alayım dedim sadece gecelik alıp geldim pijama beğenemedim nedense... iki tanede pijama alsam yeterlii belki netten alırım dışardan bulamadım güzel değildi
iki emzirme atleti ikide emzirme sütyeni aldım doğum sonrası için yeterlidir
çok yolruldum yorulmam sanıyordum ama mahvoldum alışverişi son aylara bırakmamakta fayda var

Ne yazacaktım ben. Heee biz 7,5 aylık mıyız Kız?
Birde halk arasında 7 aylık doğan bebek yaşar ama.8 aylık yaşamaz
Diye bir söylem.var. Bunun doğruluk derecesi var mı?
Bence6,5 ayligiz 30bitince 7olcaz.kagan kocatepeydi galiba bi yazisinda halka cvp vermisti o hurafe diyodu

Ziraat bankasında mı çalışıyosun canım, orda böyle bir problem olduğunu duymuştum?

Kızlar aşırı yorgunluk şekeri yükseltir mi? Benim akşam ölçümlerim 150nin üstüne çıkmıyordu bugün 191 çıktı. Kayınvalideler geldi sabah 10dan beri ayaktayım,belim ağrıdı üstüne bide bu yüksek çıktı. Ne güzel 140lara düşmüştü :KK43:

Stres yükseltiyor canım onu biliyorum.

Bence6,5 ayligiz 30bitince 7olcaz.kagan kocatepeydi galiba bi yazisinda halka cvp vermisti o hurafe diyodu
Canim28 bitince 7 aylik olunmuyormu bide bisey sorcam benim bundan onceki dogumum sezeryan bunu kacinci haftada sezeryana alirlar acaba

Canim28 bitince 7 aylik olunmuyormu bide bisey sorcam benim bundan onceki dogumum sezeryan bunu kacinci haftada sezeryana alirlar acaba
Ya 4haftayi ay saysak o zmn40haftada 10 aylik olur biraz degisik gebelik haftasi ay 2hafta geriden geliyo benm okudugum.ikinci sorunu malesef bilmiyorum tecrubesizim:)

Litchi .!.:
Ilk şeker ölçümümüzü yaptık. Kahvaltıda ilk lokmadan tam iki saat sonra ölçtük 50 çıktı yaw o_O
Ben de dun basladim ölçüme. Endokrindeki doktor normalde 2 saat ana gebelikte 1 saat sonra bakılır dedi. Açlık ve ilk lokmadan 1 saat sonraki ölçümleri not et getir dediler.

Ay ben hic sevmiyorum o emzrme sutyenni.koca memeli olana hic rahat bisey degil o salas salas desteklemiyor guvende hissetrmiyor hic neyseki ev ortami tipi kayik mayik giyiyon disari hayatta cikablcegm bisey degl o

bizim gibi hamilelere can kurban ne nazımız ne kaprisimiz varr :) lohusalığımız da on numara geçerr eminimki ya:)

Dua yerine gecsin dedigin insallah da orasi pek belli olmuyor kuzum şahane huzurlu rahat stressiz nazsiz bi gebeligin ardindan deli bir lohusalik yasayip dibi gordugum icin o hormonlarin oyununa hic guven olmuyor onu soyleyeblirim.insallah en hafif sekilde atlatr toparlaniverrz hemencecik;)

Back
X