2015 Şubat Anneleri

çayı demledim eşim gelsin diye bekliyordum nöbetten görev çıkmış geç gelecekmiş. pöfff yalnız atıştırdım bir şeyler mecburen :KK43:

Günaydın bayanlarlar. Zorlaya zorlaya bu kadar yatakta tutabildim kendimi.
Eşim en erken 11 de uyanır bekle bekle şimdi kahvaltı için.
Herkese günaydın.
Ben uyandım küçük bir tabak hazırladım kendime ve indirdim mideye canım. O uykucu eşten bende de var onlada yapıyorum kahvaltı ama öğle yemeği yerine sayıyorum onu :)
Ben sinir olmanın ötesinde kıskanıyorum çok uyuyanları, eşimin ailesi komple bizdeler şuan ve hepsi uyuyor. bende de kahrolası bir vücut saati var kaçta yatarsam yatayım aynı saatte uyanıyorum :(

Herkese günaydın.
Ben uyandım küçük bir tabak hazırladım kendime ve indirdim mideye canım. O uykucu eşten bende de var onlada yapıyorum kahvaltı ama öğle yemeği yerine sayıyorum onu :)
Ben sinir olmanın ötesinde kıskanıyorum çok uyuyanları, eşimin ailesi komple bizdeler şuan ve hepsi uyuyor. bende de kahrolası bir vücut saati var kaçta yatarsam yatayım aynı saatte uyanıyorum :(
Aynen bende beklemedim tost,mandalina,bisküvi falan yedim..gözünaydın bu arada kavuşmuşsun eşinin ailesine :D o kahrolası vücut saati bende de var,saat 6 dan sonra uyku yok bana :(

günaydın kızlar..dun alısverıstı sonrasında yemektı ve gezmeydı derken eve ceset halınde döndüm..ve daha yenı uyandım..camasırı astım oturdum..esım eyub e gıttı sabah 4 te camıye oglen gelecek..benıde sohbete bırakacak..bugünde böyle geçecek... Allahım yardım etsın..

eşim erken kalktı sınava gitti yoksa bu saatte hala kahvaltı için onu bekliyor olacaktık erkenden yaptık kahvaltımızı yarın tetenozun ikinci dozu yapılacak ve 3 gün o iğrenç ağrı olacak kolumda bend ebugün eevi temizyeceğim ardından ütü vs..iş bırakmamam lazım yoka kolumun agrısı mahvediyor
dün çok yorulmuşum bütün kemiklerim sızlıyor :KK43:

Aynen bende beklemedim tost,mandalina,bisküvi falan yedim..gözünaydın bu arada kavuşmuşsun eşinin ailesine :D o kahrolası vücut saati bende de var,saat 6 dan sonra uyku yok bana :KK43:
Afiyet olsun canım. Hiç sorma öyle bir kavuştuk ki dün şekerim 190na çıktı yine :( kp.in yüzünden düşen bin parça sanki zorla getirdik adamı,hayretlik! Kv.de 4 saatlik yoldan geldi (bi gün önce antebe geçmişlerdi) ay çok yordu beni yol deyip uyudu dün. Bide bunlar 37 haftalık gebe halimle beni 700km yola götürmek isteyen insanlar :KK51:
Neyseki benim saat o kadar erken değil canım ben 7,30da gözümü açıyorum. Ama sen öğretmensin baya erken başlıyor dersler ondan galiba?

çayı demledim eşim gelsin diye bekliyordum nöbetten görev çıkmış geç gelecekmiş. pöfff yalnız atıştırdım bir şeyler mecburen :KK43:
Bnm eşim eğitime gitti bi haftalığına hemde bu şehirde kimsemiz yok bi iki arkadaştan başka

eşim erken kalktı sınava gitti yoksa bu saatte hala kahvaltı için onu bekliyor olacaktık erkenden yaptık kahvaltımızı yarın tetenozun ikinci dozu yapılacak ve 3 gün o iğrenç ağrı olacak kolumda bend ebugün eevi temizyeceğim ardından ütü vs..iş bırakmamam lazım yoka kolumun agrısı mahvediyor
dün çok yorulmuşum bütün kemiklerim sızlıyor :KK43:
Bende hiç ağrı olmadı belki olmaz sende de inşallah bu sefer

Günaydın kızlar bol tepikler hepimize :) yaxdıklarınızı okudumda ben şanslıyım demekki eşim sabah ben gözümü açar açmaz uyanıyor aç kalmayayım diye kahvaltıyı da haxırlar Allah razı olsun kahvaltımıxı da yaptık evde dinlenicez bugün inşAlllah.

Bnm eşim eğitime gitti bi haftalığına hemde bu şehirde kimsemiz yok bi iki arkadaştan başka

sizin daha zormuş...
biz de uzaktayız ailelerden... hamileliğimden beri il dışı görevi çıkmadı şükür. 3 kere gidilecek oldu son anda döndüler.

Gunaydin iyi pazarlar herkese.
Esim de bn de sabah cocuk uyaninca kalkiyoruz. Pazarsa pazar. Gune erken baslamanin da ayri tadi var alistik artik.
Kabizlik cekiyorum nefret ediyorum off

Günaydın kızlar bol tepikler hepimize :) yaxdıklarınızı okudumda ben şanslıyım demekki eşim sabah ben gözümü açar açmaz uyanıyor aç kalmayayım diye kahvaltıyı da haxırlar Allah razı olsun kahvaltımıxı da yaptık evde dinlenicez bugün inşAlllah.
Ohh miss afiyetler olsun size. Bende şimdi hakkını yemeyim kocacığımın haftaiçi kalkıp kahvaltımı hazırlıyo aç çıkmayım diye haftasonu da idare ediyorum işte :) Ama haftaiçide ben uyandırıyorum onu yanlış anlaşılmasın öyle kendiliğinden kalkma yok yani :anneadayı:

Esim de bn de sabah cocuk uyaninca kalkiyoruz. Pazarsa pazar. Gune erken baslamanin da ayri tadi var alistik artik.

Sen şeker yükleme yaptırdın mı canım? Şeker yüklemesinden sonra benim tuvalet olayı düzene girmişti. Eğer şeker problemin yoksa Sabah aç karnına şekerli su iç istersen ;)

Sen şeker yükleme yaptırdın mı canım? Şeker yüklemesinden sonra benim tuvalet olayı düzene girmişti. Eğer şeker problemin yoksa Sabah aç karnına şekerli su iç istersen :KK66:
Bu hafta gidicem dr.a yapalim demisti ama randevu ogleden sonra. Ertesi gun fln ac gidip kan veririm belki. Bn senin gibi seker yemeyen biri degilim sanmiyorum sekerli su seninki gibi etkilesin. Kan ilacini dun icmedim okadar siskin ve rahatsiz oldum ki bugune duzelir demistim ama yok. Ilac icmesem sorun yasamiyorum ama kan ilaci hep ayniseyi yapiyor idare edicez artik

Tuzluysa mutlaka denemeliyim :KK66: sütaşın kaşar peynirini alıyorum ekstradan bir de tuzluyorum çok tuzsuz geliyor. 75 kilo da çok zayıfmış yaw metabolizması çok hızlı demek ki eşinin :)
Bir öğün yemek yiyor ve hiç kek çikolata tarzı şeyler yemez çok.yürür

Bizim ailede sadece ablamın 3 çocuğu var. Abimin eşi 40 yaşında yok çocukları.eşi güya küçük bebeklere dokunamıyormuş ondan yapmadılar.olmuyor olablir ama söylemiyolar.
Erkek kardeşimde daha 23 yaşında.
Annem Bana hiç çocuk yap demedi. Onun için önemli olan erkek çocuğundan torunu olması ama işte o da olmuyor.
annene kızmıyor musun hiç

Ne yazacaktım ben. Heee biz 7,5 aylık mıyız Kız?
Birde halk arasında 7 aylık doğan bebek yaşar ama.8 aylık yaşamaz
Diye bir söylem.var. Bunun doğruluk derecesi var mı?

internette doğru değil 7 aylık bebek yaşarsa 8 aylık bebeğim yaşama oranı daha fazladır diye birşey okumuştum

Herkese günaydın.
Ben sinir olmanın ötesinde kıskanıyorum çok uyuyanları, eşimin ailesi komple bizdeler şuan ve hepsi uyuyor. bende de kahrolası bir vücut saati var kaçta yatarsam yatayım aynı saatte uyanıyorum :KK43:
Offf hele o grup halinde uyuyanları boğazlarım. Bayramda tekirdağa köye gittik eşimin anneannesine. Sabah uyandım evde çoluk çocuk dahil 20 kişi var hepsi uyuyor.açlıktan bayılıyorum kimsede tık yok.
Tuttum hepsini kameraya çektimtek tek. K.valide birde horluyor sorma. Sonra hepsi uyanınca izledim makara yaptım.
Eşim diyo sen nasıl gelinsin eskiden gelinler k.valideden çekinirdi.

Benim hamilelikte süper oldu düzene girdi. Hele şimdi akşamdan kabak çekirdeği yiyorum çok işe yarıyor. Hep problem olduğundan hamilelik başında korkmuştum.Dene kabak çekirdeğini

Back
X