- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
şu hamile destek yastiklarindan kullanıyor musun? tam kalbinin üstüne doğru yatmazsin da sırt desteğinden yararlanıp sırtını bRZ geriye alırsan belki daha rahat edersinSolda oluyor benim nasıl işse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu hamile destek yastiklarindan kullanıyor musun? tam kalbinin üstüne doğru yatmazsin da sırt desteğinden yararlanıp sırtını bRZ geriye alırsan belki daha rahat edersinSolda oluyor benim nasıl işse.
olayın doğrusu söyle Canım
http://www.kangonulluleri.com/ab0_uyusmazligi_nedir.html
aminn evet öyle düşüncesizler de çok anlıyorum sizi.
bu arada ayvayı tuzlu-limonlu denedim güzel oluyormuş teşekkürler fikir için![]()
Senin kan grubun sıfır miHmm Bende şu anda anti-B var bebişin kan grubunun B olma olasılığı %25 bu durumda bebiş B olursa da etkilryebilir benim kanım. Hoş onu yazmamış ama bu da bir olasılık olabilir.
60 imlek mi demek istedin.? Bende eşime nişanlı iken ölmüştüm yarıya kadar ördüm sıkıntı bastı. Yengem ördü.götürdüm ben ördüm dedim.Hediye örüyorum da 60 işlemleri başladım çok mu geniş oluyor acaba?
şu hamile destek yastiklarindan kullanıyor musun? tam kalbinin üstüne doğru yatmazsin da sırt desteğinden yararlanıp sırtını bRZ geriye alırsan belki daha rahat edersin
60 imlek mi demek istedin.? Bende eşime nişanlı iken ölmüştüm yarıya kadar ördüm sıkıntı bastı. Yengem ördü.götürdüm ben ördüm dedim.
Sonra birkaç gün sonra beraber yengemlere gittik yengem atkın güzelmiş dedi.ben doyamadım güldüm. Anladı benim örmediğimi
60 imlek mi demek istedin.? Bende eşime nişanlı iken ölmüştüm yarıya kadar ördüm sıkıntı bastı. Yengem ördü.götürdüm ben ördüm dedim.
Sonra birkaç gün sonra beraber yengemlere gittik yengem atkın güzelmiş dedi.ben doyamadım güldüm. Anladı benim örmediğimi
sırtını bi yastikla destekle o da olur sola ve arkaya doğru yatarsinAlamadım bir türlü o yastıktan. Internet'ten sipariş vermiyorum gideyim alayım dedim birtürlü gidemedim![]()
Senin kan grubun sıfır mi
sırtını bi yastikla destekle o da olur sola ve arkaya doğru yatarsin
rica ederim tatlım :)Vaaaay şimdiden sırt ağrımı geçirdi destek. Teşekkür ederim canımcım![]()
Bu sene nerdeyse boşanacaklardı ama iki çocukları var. Kimse çekmez ama öyleyken bile eşi çok kıymetli başkası olsa çoktan ayrılırdıBi haftadr konus konus dilimde tuy bitti pes etmedim bakalim tekrar bastrdim ugrascam yine dedi
Ya o karakterde biri de degilim kendimi ezdrmem hakkimi ararim ama kavga gurultu sevmem yuzyuze bakicaz her sartta cirkeflesmeden hallolursa daha iyi bakalm tekrar ugrasiyolar israrli olunca ben Allah buyuk
Kasilma gibi mi diycem ama yan tarafta diyorsun bebis toplnmstr gecti mi nasilsin su anda daha iyi mi
Arkadasn esi ayni hastalktan muzdarip cok zor o donemleri iyi biliyorum idare etmeye cakisana bin kat zor cok uclarda yasiyorlar kizin cektgini gordukce sabrina hayran kaliyorum cok agir seyler yasiyor çünkü
Arada oluyor oyle hormonlardan da olablr havalardan da dusunmemeye calis canim
catliycaksan naparsan yap catliyon valla
Oluyor canm gerçekten , destek yastığını başıma kdr getiriyorum bacağımın arası ve boynumun Altın'da oluyor die tarif ediim, göğüslerin sıkıştırmasını da önlüyorBişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
Kizi uyuttum 2 tepsi bisey yaptim firinda pişiyor soylemeyim caniniz ceker bi yeriniz siser :) adama da dedim utunu yap benden yarin pantolon isteme oda salonda utu yapiyor onünde PC karadayi izleyerek..bende elimde tel agzimda sakiz cakkidi cukkudu O hayat benim e bakiyorum..
Sirtimin içine sapli bicaklari saymazsak mikemmel im yaaaa
Oluyor canm gerçekten , destek yastığını başıma kdr getiriyorum bacağımın arası ve boynumun Altın'da oluyor die tarif ediim, göğüslerin sıkıştırmasını da önlüyor
Evet sola yat diyorlarda cidden ben solda.hiç nefes alamıyorum daralıyorum.uyanıyorum yine sağdayım.Bişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
Evt canm hug me yazıyor ucunda da , olmasa Napardım bilemiyorum :)E bebek Mağazası'ndan almıştın di mi? Dr un muayenehanesine yakın varmış ben de oraya bakayım diyorum.