Kaç saattir okuyorum sonunda bitti. Bugün fenayim halim takatim kalmiyor neye ekimi atsam bitkinlik. Bugünde annemle alisverise ciktik ilimizde bas agrisindan doğru düzgün birseyde alamadan döndük. Salaş uzun bir hirka aldim kendime montumun fermuari kapanmiyor artik. Bendende boyle. Doktora gidenler olmuş herkesin gözü aydin çok şükür herşey yolunda.
Kitap yurdunda olumsuz yorumları görünce almamistim. Simdi siparişi gececegim tanidik birinden duymak başka oluyor.
Gizunaydin canim maasallah pasana nede güzel büyümüş :)
Allah kabul etsin canim Rabbim bizlere de nasip eder inşallah.
Benim arkadaşlardan ayni şekilde canim. Hatta ilk gösterişli mama sandalyesi alip temizliğinden basedemeyip ikeaya dönenler var.
Canim bi arastir istersen bende bakmistim o ürüne ama çok az kullaniliyormus.
Benim kizimda boyle nazli. Kapativeriyor elleriyle yüzünü :) cumartesi göreceğiz bakalim neler olacak :)
Babada fikir vermiş oldun. Çok eksigim varmis ya hala :)
valla tracy nin ki bidaha bidaha okumalık bi kitap ben izne çıktığımda bi kez daha okucam onu
Kitap yurdunda olumsuz yorumları görünce almamistim. Simdi siparişi gececegim tanidik birinden duymak başka oluyor.
hamdolsun oğlanın pipisini gordum geldım rahatladım
28+5 teyım ama 29+5 cıktı usg de yıdıgım pattızler etkısını gostermıs olsa gerekkı 1527 gr olmuş yavrus
bugüne kadar bas assagı duran veledım bugun bas yukardaydı..bu tarihten sonra dönmesını bekliyoruz artık dedı.umarım dönerrr. :)
bızden havadısler bole..yarın ackarna kan ve ıdrar tahlılı verıcez ınsalalah..
Gizunaydin canim maasallah pasana nede güzel büyümüş :)
merhaba canlar merhaba tatlılar
ben bugün ayrı bi mutluyum nedeni yok ama
birazdan evden çıkıcam
akşama pilates var
tekrar diyorum imkanı olan gitsin bel sırt ağrılarına o kadar iyi geliyorki anlatamam size
ben ağlayarak uzanıyordum şimdi ara verince oluyor sadece :)
Birde kapalı olmayıp 5 vakit namaz kılanınız var mı ? çok şükür ben de başladım bir hafta oldu
ama açığım , ikindiyi kıldım ama akşam ezanında dışarda olucam
e vakti çıkıcak ben spordan çıkana kadar , kazaya bırakmakta çok üzüyor beni
ne yapabilirim çözüm öneriniz var mı ?
Allah kabul etsin canim Rabbim bizlere de nasip eder inşallah.
kızlar mama sandalyesi olarak arkadaşlarımın çoğu şu ikeanınkini öneriyorlar. hem ucuz hem hafif. boşuna çok para vermeyin dediler.
Benim arkadaşlardan ayni şekilde canim. Hatta ilk gösterişli mama sandalyesi alip temizliğinden basedemeyip ikeaya dönenler var.
E bebekteki hem beşik hem mama sandalyesi ürün nasıl sizce?
Canim bi arastir istersen bende bakmistim o ürüne ama çok az kullaniliyormus.
bnm minigim yüzünü bile göstermiyor doğru düzgun hep elleriyle kapatıyor :) doktor poz vermeyi sevmiyor senin kız dedi :)
Benim kizimda boyle nazli. Kapativeriyor elleriyle yüzünü :) cumartesi göreceğiz bakalim neler olacak :)
* 7 Tane Kısa Kollu Çıtçıtlı Bady - (0-3 Ay)
* 4 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (0-3 Ay)
* 3 Tane Uzun Kollu Çıtçıtlı Bady – (3-6 Ay)
* 9 Tane Patikli Pijama Altı – (0-3 Ay)
* 2 Tane Patikli Pijama Altı – (3-6 Ay)
* 4 Tane Sweat Shirt – (3-6 Ay)
* 2 Tane Pijama Takımı - ( 3-6 Ay)
* 3 Tane Patikli Tulum - (0-3 Ay)
* 4 Tane Patikli Tulum - (3-6 Ay)
* 2 Tane Hastane Çıkışı - (Yenidoğan 5’li)
* 2 Tane Yelek - (0-3 Ay)
* 2 Tane Önlük
* 13 Tane Çorap
* 12 Tane Mendil
* 6 Tane Eldiven
* 4 Tane Penye Battaniye
* 1 Tane Havlu
* 2 Tane Alt Açma Bezi
Kızlar Ben Kızıma Bu Listedeki Aldım Ama Almam Gereken Başka Neler Olur. Herkes İç Atletlerini Fazla Al Diyo 0-3 Ay Çok Şey Alma Hemen Büyüyolar Diyo. Bide Siz Bakın Söyleyinde Ona Göre Eksikleri Halledeyim. Bu Arada 2 Tane Pazen Battaniye Daha Alıcam.
Babada fikir vermiş oldun. Çok eksigim varmis ya hala :)