Canım bana diyetisyen aletle ölç demedi ama ben kendim akrabadan alet buldum önce açlık ölçücem snra yemekten snra önce 1 saati (unutmazsam tabi :) snrada 2 saat snraki değeri ölçücem kendimi takip edicem zaten burda annemlerde diyet listeme tam uymuyorum ki hamur işi hiç yemiyorum ama tatlılara (aşureye ) dayanamıyorum :)
bende 7 ayda 4 kilo aldım çok aşırı kilo almadım sadece dr.un dediğini diyorum patatesi yemeklerin içinde bile yeme dedi şekeri içindeki nişasta aniden kanda yükselttiği için iyi değil dedi. Hmur işleride kandaki şekeri aniden yükseltiyormuş bazı meyvelerde yasak mesela muz - hurma şekeri aniden yükselten şeylere özellikle dikkat edin diyorlar yoksa ben şuan aşure ayı canım çekiyor burda annemlerde herkes yapıyor getiriyor canım istiyor yiyorum vallahi :) Bende genelde hep sola yatıyorum bebiş rahat olsun die normalde yüzüstü yatardım doğumdan snra inş sezeryan olmamda bol bol yatarım :) Aman canım maşaallah nazar değmesin diyetle fln işin olmasın inş :)
Ohh ohh maşaallah sevindim canım. ne güzel senin bebiş istenen pozisyona donmuş benim oğlum hala annesinin kalbine yakın olmakla meşgul kafası sol kaburgamda ayakları sağ kasıklarda inş döner bizi uğraştırmaz annesine güzellik yapar :)
tamam canım tarifine göre tahminen bnm ceyiz bohçaları için toptan çamaşır çorap vs. aldığımz hanı diyorsun sen cumhuriyet cad. ordaydı oda toptancılar çarşısı inş bnde bu haftaiçi gelip bakıcam. 60 ve üzeri olanlar istnbuldada var o yüzden 60 yada altı bişiler bulursam alıcam :)
Aynı bnm gbisin akşam wc gidiyorum uzun zmn geçince eşim bir geliyor ben lavabo musluk fln yıkıyorum diyor ki sen cidden temizlik manyağısın

kendini hiç düşünmüyorsun diyor bana kızıyor