2015 Şubat Anneleri

Bayanlar aranizda ödem olan varmı 2 gündür fena şekilde sistim resmen 27. Haftadayim

Desenize bu haftalar böyle geçiyor..Bende de bir evladımı ya göremeden ölürsem korkusu başladı..Bir de erken doğum, sürekli rüyalarım böyle artık inanın doğru düzgün uyuyamıyorum.Nefes darlığı,reflü,bel ağrısı hepsi tavan yaptı artık..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Evlatlarımızla hayatımızın tadını çıkartmayı nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:

geçen gün bende böyle şeyler düşünüp ağladım eşime dedim bana bişey olursa oğlumu üvey anne eline bırakma ver anneme o baksın dedim.. kızdı olumsuz şeyler düşünme Allaha dua et bize verdiğin evladımızı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi yetiştirmeyi nasip et diye dilekte bulun dedi..herşey gelebilir insanın başına ama sen en iyisini iste dedi..o böyle konuşunca rahatladım..Güzel şeyler düşün canım inş rabbim yavrularımızı hayırla dogurup büyüttüğümüz günleri bize nasip eder..
Ben de dün dedim bana bişey olursa anneme ver bebeği diye :) süreçlerdeki Konuşmalar da aynı oluyor desene

Desenize bu haftalar böyle geçiyor..Bende de bir evladımı ya göremeden ölürsem korkusu başladı..Bir de erken doğum, sürekli rüyalarım böyle artık inanın doğru düzgün uyuyamıyorum.Nefes darlığı,reflü,bel ağrısı hepsi tavan yaptı artık..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Evlatlarımızla hayatımızın tadını çıkartmayı nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:
Âmin canm gercekten ben yazsam bunları yazardım dedim tıpatıp aynıym

Kızlar oğluşumun cicisi karşınızda :) örgü <3 ben

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 105
Öyle :KK66: sen de eve iş getirdiğin için yoğunsun sanırım :) eve iş getirmesek bitmiyor çünkü :KK66:[/QUOT

Aslında eve hic is geyirmiyorum iki yıldır.
Üç yasinda bir oglum var. Eve girer girmez oyun oynamaya basliyoruz. Gece yarisina kadar.

Og
Buyur katıl bize sohbet edelim canım. Biz burda derdimizi sevincimizi hüznümüzü alacağımızı aldığımızı almak isteyip kararsız kaldığımızı bebeğimizin boyunu kilosunu gelişimini herşeyini paylaşıyoruz birbirimizle. Yeri geliyo dertleşiyo yeri geliyo mutlu olp seviniyoruz, seni anlayan birilerinin olması çok güzel..
Teşekkür ederim. Takip etmek cok istiyorum ama sayflar coj hızlı ilerledigibden cogu zaman okuyamiyorum. Ogluma olan hamilgimde de burdan grubumuz vardi. Cok guzel dostluklarimuz olustu. Hala gorusuyoruz. . B
hu kezde boyke olsun istiyorum ama takip cok zor :(

Canmm
Ayyyyy ne güzeeeeel. Eline emeğine sağlık canıııım. Banada güç kuvvet gelsede atkıyı bitirsem bi patik bi yelekte yapsam. Seneye bu zaman anca olur heralde o ? Boyutu nedir ?
teşekkür ederim sen de bitirirsin önemli olan oyalanmak:)) 6 aylık olduğunda giyer dedi annem tahminen, dergiden aldım örneğini

selam kızlar. uzun zamandır yazamamıştım. forum almış başını gitmiş :) umarım herkesler çok iyidir. göbüşler iyice büyüdü. nefesim daralıyor benim artık. hele yatarken dönmek ve yattığım yerden kalkmak tam bir işkence halini aldı :)) son halimin resmini gönderiyorum =)
18.11.2014 27+0.webp
18.11.2014 27+0.webp

Ben bugün doktordan dönerken ağladım. Ya doğumda ölürsem evlat kokusunu alamazsam diye. Sonra iyice duygusala bağladım eşime oğlumuz 15 yaşına gelene kadar sakın başka kadın alma oğlumuzu büyüt kendini bilsin sonra alcaksan üvey anne alırsın dedim. Yavrumun psikolojisini bozma dedim tutamadı. Kendimi ağladım baya. Bu ara doğum da ölüm korkum var :KK43: sizde de oluyormu ? Eşim başta ölümden korkuyorum zannetti oda var ama asıl korkum evlat sevgisini kokusunu tadamamak dedim. Ben mi çok duygusalım ya :KK43:
Bendede bi farklısı var. Kızıma bakıp bakıp düşünüyorum. Bana çok düşkün. Doğumda bana bişey olursa kızım nolur? Beni sorarmı,istermi? Nasıl bakılır, kim bakar? Eşime dedim bana bişey olursa önce Allaha sonra sana emanet kızım diye. Hem anne hem baba olur senden dedim ki gerçekten öyle. Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde doğum yapmayı, o süreci atlatmayı nasip etsin inşaAllah.

selam kızlar. uzun zamandır yazamamıştım. forum almış başını gitmiş :) umarım herkesler çok iyidir. göbüşler iyice büyüdü. nefesim daralıyor benim artık. hele yatarken dönmek ve yattığım yerden kalkmak tam bir işkence halini aldı :)) son halimin resmini gönderiyorum =)Eki Görüntüle 1306571 Eki Görüntüle 1306571
Canım benden bir gün sonra tahmini doğum tarihin birşeyler sorabilir miyim sana :)
Öncelikle kaç kilo aldın ben 9 kilo aldım da benle aynı zaman olunca merak ettim

Canım benden bir gün sonra tahmini doğum tarihin birşeyler sorabilir miyim sana :)
Öncelikle kaç kilo aldın ben 9 kilo aldım da benle aynı zaman olunca merak ettim

canım ben 4 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım ve hamilelik öncesi yediğim kadar yiyorum abartmadım. 75 kiloyla hamile kaldım. ilk aylar tiksinmekten yemek yiyemeyip 1.5 kilo verdim. şimdi 78 kiloyum :)

canım ben 4 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım ve hamilelik öncesi yediğim kadar yiyorum abartmadım. 75 kiloyla hamile kaldım. ilk aylar tiksinmekten yemek yiyemeyip 1.5 kilo verdim. şimdi 78 kiloyum :)[/QUOTE
Öncelikle Allah bağışlasın Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Canım ben ilk doğumdan 4 buçuk ay sonra tekrar hamile kaldım aldığım 34 kilonun 20 sini vermiştim bu sürede 70 le başlamıştım 104 le doğum yaptım henüz 14 kilo fazlam varken hamile kaldım ben de ilk aylar 6 kilo verdim bulantılar geçince Fazlasıyla geri aldım şu anda 9 kilo almış bulunuyorum ama bugün kontrolde bebeğimin bir hafta geriden geldiğini gördüm doktor Endişe yapma iki gebeliğin de yakın olduğu için bebeğin biraz küçük dedi
Ne yapsam da sıkıyorum canımı :(

şimdi gördüm yazını canım bilseydim seni de arardım gel biz çarşıdayız diye. bu aralar buraya fazla giremiyorum sürekli oturur halde duramadığımdan belim ağrıyor pc karşısında birde kucağıma almak zor geliyor bacaklarım ağrıyor. telefondan da girmek zor oluyor o yüzden yazılanları kaçırıyorum.

bütçen ne kadar bilmiyorum ama biz bütün çarşıyı ve bakırcılar çarşısını gezdik. bakırcılar çarşısında gecelikler genelde 60 tl ve üstünde idi. ben pek beğenmedim açıkçası oradaki gecelikleri senin zevkine uyabilir o yüzden bir bak derim zaten peşin almada indirim yapıyorlar. ben daha çok genç işi şeyler baktığımdan çoğu gecelik nine geceliği gibi :D benim aldıklarımın resmini çekip koyacam en kısa sürede.
aldığım yere gelince. cumhuriyet caddesini bilirsin büyük ihtimalle. orada toptancılar çarşısı var. tuz pazarının girişini biraz geçince hemen göreceksiniz zaten oradan iç çamaşırlarını filan da halledebilirsin. orada bütün mağazaları gez en beğendiğini al ben öyle yaptım.

Canım bilgisayarı kucağına alma. Dr en başında söyledi bana. En çok radyasyonu öyle veriyormuş. Masada dursun.

Kızlar merhaba nasılsınız? İsim konusunda bir türlü karar veremiyordum en sonunda Erva Bilge olsun dedim. sizce nasıl? Bilge ismini babası çok istiyor. ben de beğeniyorum. sonra Erva ismi de çok hoşma gitti. sizlern de fikrini almak istedim:)

Iki isim güzel görünüyor. Erva ne demek ki? Bilgeyi sevdim ;)

Ben bugün doktordan dönerken ağladım. Ya doğumda ölürsem evlat kokusunu alamazsam diye. Sonra iyice duygusala bağladım eşime oğlumuz 15 yaşına gelene kadar sakın başka kadın alma oğlumuzu büyüt kendini bilsin sonra alcaksan üvey anne alırsın dedim. Yavrumun psikolojisini bozma dedim tutamadı. Kendimi ağladım baya. Bu ara doğum da ölüm korkum var :KK43: sizde de oluyormu ? Eşim başta ölümden korkuyorum zannetti oda var ama asıl korkum evlat sevgisini kokusunu tadamamak dedim. Ben mi çok duygusalım ya :KK43:

Aklımızı meşgul edicek bişiler bulmak.lazım. Bu korkular gelip yerleşiyor yoksa. Bol bol temiz hava almaya çalış canım. Seni mutlu eden şeyleri yapmaya çalış.

Back
X