2015 Şubat Anneleri

Kızdırma eşini canım ya tutsun bi temizlikle ilgilenen bayan. Bebeğinden kıymetlimi ?.
valla adam haklı kolay şeyler yaşamadınız ki bırak kirli kalsın
Yaa tam bi psikopatim bu konuda aylik genel temizlikci gelio kayimvalidem 3 4 kere gelio haftada silio supuruo ama kendim yapmiorm ya icime sinmio. Esim ilcede memur cok erken kalkio bugunde bana seslenmeden gitmis ne yedi ne icti bilmiorm fena kizdi bana ama Allahtan agrilarim fazla deil :(
Aynı bnm gbisin akşam wc gidiyorum uzun zmn geçince eşim bir geliyor ben lavabo musluk fln yıkıyorum diyor ki sen cidden temizlik manyağısın :KK48: kendini hiç düşünmüyorsun diyor bana kızıyor :KK51:
Ya benim bide erken dogum tehlikem var hastanelerde yattim ama durup dururken is cikariorum gecen gun bulasiklari makineye koyacakken tezgahi camasir suyuyla dezenfekte ederken buldum kendimi :)) yada oturken birden koltuk silmeye kalkiorum sakin sakin oturarak yapayim die en sonunda esim kustu anne dayagi yememede az kaldi :) evde oturmadan omce saha rahattim geziodum en azindan simdi evde oturdukca is cikio bana :)

Eveet kızlar dayımın eşi, benim bitanecik oğluşum için nette görüp beğendiğim tavşanlı bebiş battaniyesini yaptı bitirdi resim atmıştı bana sizlerle paylaşmak istedim :KK37::KK68::KK68:içinde oğlumu hayal ediyorum ooo yerim ben tombişimi yaaa :KK46:
Harika olmus :) tatli tatli sagligiyla yatmayi nasip etsin Allah cnm :)

günaydın arkadaşlar..
keyfım yok pek.. hem ağlayarak uyandığımdan gordugum kabus yüzünden hem açlıktan mıdem kazındığından hem havanın kapkara oluşundan hemde 8:10 gece kan ve ıdrar vermeye gıdecegımden bırsey yıyemeyısımden.. :P

güya temızlık yapıyım dıyordum esım yatakta ben bırde ağlamaya başlayınca uykumun arasında uyandırdı neren agrıyo nıye aglıyon dıye..ulen neren agrımıyo dıye sor..oyhhhhhh :cry:

günaydın arkadaşlar..
keyfım yok pek.. hem ağlayarak uyandığımdan gordugum kabus yüzünden hem açlıktan mıdem kazındığından hem havanın kapkara oluşundan hemde 8:10 gece kan ve ıdrar vermeye gıdecegımden bırsey yıyemeyısımden.. :p

güya temızlık yapıyım dıyordum esım yatakta ben bırde ağlamaya başlayınca uykumun arasında uyandırdı neren agrıyo nıye aglıyon dıye..ulen neren agrımıyo dıye sor..oyhhhhhh :cry:
Yazık ya öyle deme ne anlasın eşin. Dışarıdan sadece büyüyen bi karın gibi gözüküyoruz halbuki zor hakikaten

Günaydın kızlar :) ayak şişme sıkıntısı olanlar ben birkaç aydır diz üstü varis çorabı kullanıyorum ki gebeler için olanı da mevcut. Bende kadın doğum zamanlarından kalma vardı. Varisin en önemli tedavisi olmadan önlemek ;)

Günaydın kızlar :) ayak şişme sıkıntısı olanlar ben birkaç aydır diz üstü varis çorabı kullanıyorum ki gebeler için olanı da mevcut. Bende kadın doğum zamanlarından kalma vardı. Varisin en önemli tedavisi olmadan önlemek :KK66:
bendekullanıyorum kalçama kadar benımkıde..ama bende cıddı boyutlarda ve durumda varış var...doğum sonrası operasyon gecırecekmısım..sımdı sadece ağrılarımı hafıfletmesı ıcın yapılabilecek tek sey olduğu ıcın verdı dr

bendekullanıyorum kalçama kadar benımkıde..ama bende cıddı boyutlarda ve durumda varış var...doğum sonrası operasyon gecırecekmısım..sımdı sadece ağrılarımı hafıfletmesı ıcın yapılabilecek tek sey olduğu ıcın verdı dr
Yaa üzüldüm canım :110: şifa bulursun umarım ameliyattan ihmal etme daha çok gençsin

Günaydın kızlar :) ayak şişme sıkıntısı olanlar ben birkaç aydır diz üstü varis çorabı kullanıyorum ki gebeler için olanı da mevcut. Bende kadın doğum zamanlarından kalma vardı. Varisin en önemli tedavisi olmadan önlemek :KK66:
Siz necisiniz ? Çok merak ettim

aynen canım hamdolsun çok mutluyum kendimi prenses gibi hissediyorum ilgi alaka hat safhada sadece arada eşimi özlüyorum:KK74: o kadarcık haftasonu oda gelecek yanıma snrada birlikte döncez geri istnbula :)
bakalım yarın inş düşük değerlerle karşılaşırım

Bizimkiler de Eskişehir'de. Burdan birbucuk saatte trenle gidiliyor. Gelecekleri yok bir ara gidip ben de prensesliğimi hatırlasam fena olmaz ;)

Yaa tam bi psikopatim bu konuda aylik genel temizlikci gelio kayimvalidem 3 4 kere gelio haftada silio supuruo ama kendim yapmiorm ya icime sinmio. Esim ilcede memur cok erken kalkio bugunde bana seslenmeden gitmis ne yedi ne icti bilmiorm fena kizdi bana ama Allahtan agrilarim fazla deil :KK43:

Ya benim bide erken dogum tehlikem var hastanelerde yattim ama durup dururken is cikariorum gecen gun bulasiklari makineye koyacakken tezgahi camasir suyuyla dezenfekte ederken buldum kendimi :)) yada oturken birden koltuk silmeye kalkiorum sakin sakin oturarak yapayim die en sonunda esim kustu anne dayagi yememede az kaldi :) evde oturmadan omce saha rahattim geziodum en azindan simdi evde oturdukca is cikio bana :)

Sadece ailen değil ki senin üstüne düşen sen hastanedeyken bizim de yüreğimiz ağzımızdaydı. Hadi bakalım hiçbişey yapmıcaksın artık. Çamaşır suyunu ayrıca yasaklıyorum sana. Sadece sana değil herkese. Sakın çamaşır suyu kullanmayın koklamayın Aynı şey amonyak içeren çif için de geçerli. Saçınızı boyatmıyosunuz ama cif kullanıyorsunuz. Hele cifi hergün kullanıyorsunuz :( yapmayın artık.

günaydın arkadaşlar..
keyfım yok pek.. hem ağlayarak uyandığımdan gordugum kabus yüzünden hem açlıktan mıdem kazındığından hem havanın kapkara oluşundan hemde 8:10 gece kan ve ıdrar vermeye gıdecegımden bırsey yıyemeyısımden.. :p

Hayır olsun canım inanma kabuslara.

Yazık ya öyle deme ne anlasın eşin. Dışarıdan sadece büyüyen bi karın gibi gözüküyoruz halbuki zor hakikaten

Bir de dışardan sadece bebek taşıyıcıyız. Bizim hormonlar mı değişiyor ağrımız mı var hiç önemli değil.

Kadın doğum zamanları ne? Kadın doğumcu musun yoksa? Bir söylemedin branşını :KK37:

Bir de dışardan sadece bebek taşıyıcıyız. Bizim hormonlar mı değişiyor ağrımız mı var hiç önemli değil.
Hiç mızmızlanmayın kızlar hepiniz anlatıyorsunuz süpürge yaptı ütü yaptı diye kıymetini bilin.. bak şimdi ağlarım kocam yok ztn yanımda :(

Kadın doğum zamanları ne? Kadın doğumcu musun yoksa? Bir söylemedin branşını :KK37:
Kadın doğum istifalı mikrobiyoloji asistanıyım. Kadın doğumda 36 saat nöbetlerde ayaklarım kemiklerim görünmeyecek şekilde şişerdi mayalı hamur gibi. İki taraflı damar yetmezliği çıktı ve varis çorabı hayatıma girdi.. şimdi nöbetlerde giyiyordum sadece ama gebelikte her işe gelirken giyiyorum :)

Back
X