- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
he onu diyorum ama surekli yapman lazim,yoksa bi ise yaramaz
bende suyu çogalttim hiç çikmiyorum wc den son gunlerde: )
he biliyorum süreklilik esas , kız napim çok sıkışık olunca işte unutuveriyom : ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he onu diyorum ama surekli yapman lazim,yoksa bi ise yaramaz
bende suyu çogalttim hiç çikmiyorum wc den son gunlerde: )
hastanelerden de kiralaniyormus heralde özellikle o ilk günler içinAslında hemen kullanmayacagim için deneyip yapabiliyorsam almak daha iyi ama doğumdan hemen sonraki için sutum gelmezse pompa çok ise yariyormus onun içinde lazim. Riske atmamak lazim sut konusunu cidden korkuyorum gelmezde emzirezsem diye.
O süt sağmak için mi? Bende onu düşünüyordum bebek doğunca işim çıkar dışarı gitmek zorunda kalırsam ne yaparım diye.
bence hiç korkmaAslında hemen kullanmayacagim için deneyip yapabiliyorsam almak daha iyi ama doğumdan hemen sonraki için sutum gelmezse pompa çok ise yariyormus onun içinde lazim. Riske atmamak lazim sut konusunu cidden korkuyorum gelmezde emzirezsem diye.
a onu demeyi unuttum, burda dr reçetee diyor eczaneden kiraliyoruzhastanelerden de kiralaniyormus heralde özellikle o ilk günler için
Fış Fış kayıkçıevet süt sağılıyomuş , arkadaşım sütü artırdıığını da söyledi, elle de sağanlar varmış ama baksana tuhafıma gitti hiç duymadıydım , bu işten para vermeden yırtmak çok cazip geldi : ))
: )))he biliyorum süreklilik esas , kız napim çok sıkışık olunca işte unutuveriyom : ))
Ay hele ikisi bir arada olursa ortalikda karisabilir:) en iyisini yapmissin ikiye bolmekle:)her ikiside gelince kavga ediyorlarmış yada geriliyolarmış iki tarafında kendi bildiği yöntemler falan fıstık işte , ben ikiye böldüm öncesinde annem sonrasında kv dem gelecek (ben kv ye giderim sanıyordum ama o gelecek galiba bunu daha konuşmadık ) kv de daha tecrübeli annem bebek bakımında usta değildir kendi çocuklarını bile bebekken banyo ettiremezmiş teyzem yıkamış bizi hep öyle der : ))
Ay hele ikisi bir arada olursa ortalikda karisabilir:) en iyisini yapmissin ikiye bolmekle:)
Benim ne anada iş var ne k.valide de. Allaha emanet.çoluk çocuk yokken iki muhabbet edeyim anacımla : )))
Ter icin de kullandim da kagit havlular kimyasalla uretiliyor cok kullanmayi tercih etmedim ilk 6 ayBu mendilleri hep sirtinin teri icin kullandim ağız mendili olarak kâğıt havlu kullandim
ılk cocugumda aşırı sutum oldu kızım bırını emerdı dıgerınden fışkırmaya baslardı ..boşaltamazdı tam olarak memeyı bende sagar dokerdım lavabodan..sanardım kıo sut hep aynı sekılde gelmeye devam edecek..2 aylıktı kızım emmek ıstememeye başladı sutum azaldı..2 dk daelle sağarak doldurudugum bıberonu saaatlerce ugrassam dolduramaz oldum..hiç duymamıştım elle sağıldığını yahu, süt damarını nsl bulacaz
burda da hastanelerden kiralayabiliyormusuz hem onlar daha güzel oluyormuş sanırıma onu demeyi unuttum, burda dr reçetee diyor eczaneden kiraliyoruz
ılk cocugumda aşırı sutum oldu kızım bırını emerdı dıgerınden fışkırmaya baslardı ..boşaltamazdı tam olarak memeyı bende sagar dokerdım lavabodan..sanardım kıo sut hep aynı sekılde gelmeye devam edecek..2 aylıktı kızım emmek ıstememeye başladı sutum azaldı..2 dk daelle sağarak doldurudugum bıberonu saaatlerce ugrassam dolduramaz oldum..
cok kafamı vurdum o sutlerı doktugum ıcın..sımdı doğuma yakın sut posetı alıcam..emdikten sonra hala sağacak sutum olursa Allahım yenıden nasıp ederse hemen sagıcam atıcam dondurucuya..
Benim ne anada iş var ne k.valide de. Allaha emanet.
Ne kdr kalabiliyor dondurucuda o sutler canım ?ılk cocugumda aşırı sutum oldu kızım bırını emerdı dıgerınden fışkırmaya baslardı ..boşaltamazdı tam olarak memeyı bende sagar dokerdım lavabodan..sanardım kıo sut hep aynı sekılde gelmeye devam edecek..2 aylıktı kızım emmek ıstememeye başladı sutum azaldı..2 dk daelle sağarak doldurudugum bıberonu saaatlerce ugrassam dolduramaz oldum..
cok kafamı vurdum o sutlerı doktugum ıcın..sımdı doğuma yakın sut posetı alıcam..emdikten sonra hala sağacak sutum olursa Allahım yenıden nasıp ederse hemen sagıcam atıcam dondurucuya..
him kotu olmus : (telefonumu düşürdüm arka kapak üzerine düşmesine rağmen ekran gitti
kırık çatlak yok ama açılmıyor eski tv ler gibi rengarenk oldu
ay çok moralim bozuldu yaaa