2015 Şubat Anneleri

Belim koptu.
Mobilya bakmaya gittik bulamadık.
Sonra ebebek e gittik.
Braun ateş ölçer,tulum,göğüs peki,ıslak mendil ve küvet filesi aldık geldim.
Pert oldum. Çok pahalı her şey.
Deneyimli anneler burun aspiratörü ve alt açma bezi varya hazır olanlar yatak Koruyucu gibi. Onlar gerekli mi sizce.?
Burun aspiratorunu otri bebe markasindan alin.pompa gibi olanlar iyi cekmiyor.ben sumkurmeyi ogretene kadar otri bebe kullandim kizimda.

3 Çeşit Yemeğimi Yaptım,Temizliğimi Yaptım,Banyomu Yaptım, Saçlarımı Düzleştirdim. Pazartesine Hazırım Artık. Yarın 2. Doz Tetanoz Aşımızı Olucaz Birincisindeki Gibi Ağrı Yaparmı Acep. Birincisinde 5 Gün Kolum Ağrıdı :KK43:
ilkinde benimde çok ağrımıştı felçli gibi kolumu hareket ettirememiştim
ikinciside ağrır diye uykularım kaçıyordu ama sadece ilk gün sızlama oldu ertesi güne geçti
seninkide ağrımaz belki

iyi akşamlar kızlar demir eksikliğinden doktor bana gyno ferro sanol verdi ama ilk gece içip yattım ve sabaha kadar bel ve karın ağrısı çektim ishal yaptı içenlere sorum sizlerdede aynı şeyler oldumu ben korkuma içemiyorum ama tekrar başlamak zorundayım

Canim ikiside cok lazim oluyo alt acma olarak molfix aldim ben biyere giderken falan hem cok yer kaplamiyo hemde lekelendigi zaman kaldirip atiyosun burun aspiratorunu ilk kizimda cok kullandim ben kesinlikle almalisin canim burnu tikali oldugunda damlasini sikip onla cekiyosun rahatliyo cocuk:)
Sağol canım. Nedense gereksiz gördüm sorayım dedim.
Zaten bende tahmin sıfır gidip olmayacak şeyleri alıyorum.

20141122_151334.webp
20141122_151337.webp
20141122_151342.webp
Iyi aksamlar annisler :) bebegimizin odasini aldik çok mutlu olduk oglusumda hissetti sanirim 2 gundur kipir kipir:) bide evimize gelse heyecanla beklioruz :) begendinizmi yorumlarinizi beklioruz erenimle :)

Çokta pahalı keşke almasıydım.
kac tl ye aldinki ben civilde 6 tlydi sanirimm aldim ben kullanmistim ilk cokda rahat etmistim kimse olmadigi icin yanimda ona koyup yikadim rahatca surekli su doktugun surece usumuyo zaten 2 dkda yikayip cikariyosun ama tabi herkez nasil rahat ediyosa ole yikiyo

Bebek çıktı mı kuvezden?
Saçın sabaha bozulmayacak mı??
Yok Canım Hala Çıkmadı Cuma Günü Annesi Elini Uzatmış Bebekte Tutmamış Baya Morali Bozuktu Elimi Tutmadı Diye :( Bozulurda Sabahda Yapmaya Vaktim Yok Artık Kötüsünden Hallice Kabarık Durmasından İyidir :KK53:

ilkinde benimde çok ağrımıştı felçli gibi kolumu hareket ettirememiştim
ikinciside ağrır diye uykularım kaçıyordu ama sadece ilk gün sızlama oldu ertesi güne geçti
seninkide ağrımaz belki
İnş. canım ya ilkinde bende kolumu kullanamadım sürekli ağrı vardı ikincisinde olmaz inş.?:(

iyi akşamlar kızlar demir eksikliğinden doktor bana gyno ferro sanol verdi ama ilk gece içip yattım ve sabaha kadar bel ve karın ağrısı çektim ishal yaptı içenlere sorum sizlerdede aynı şeyler oldumu ben korkuma içemiyorum ama tekrar başlamak zorundayım
Bende kabızlık yapiyor ama mecbur iciyorum :(

Ne görevi asker mi?

Evet canim asker malesef

Evet avent aldim yine iki tip kapak da kutuda mevcut oluyor canim mothercarede indrmdeydi sanirim

Iki gece kalmistik biz. O zaman gorev yerim istanbuldu esimle bir bucuk yil kadar ayri kaldik mecburen dogumda vardi sukur de gebeligimin cogunda yalnizdim

Canim benim gunumuz kutlu olsun buruk da olsa olsun bizim kıymetli gunumuz:KK66:

Canim benim çok sağol kutlu olsun günümüz;)

Belim koptu.
Mobilya bakmaya gittik bulamadık.
Sonra ebebek e gittik.
Braun ateş ölçer,tulum,göğüs peki,ıslak mendil ve küvet filesi aldık geldim.
Pert oldum. Çok pahalı her şey.
Deneyimli anneler burun aspiratörü ve alt açma bezi varya hazır olanlar yatak Koruyucu gibi. Onlar gerekli mi sizce.?

Hayirli olsun güle güle kullanin canim. Sesin cikmasi kaç saattir tahmin ettim alisveriste oldugunu;)

Yine alışverişteydik kalanlari da btrdik bir mustelalar kaldi onu netten alicam insallah. Cok yorgunum ama bikere de bitirdik sukur. Yarin is var nasil gidicem hic gözüm kesmiyor:KK43:

Güle güle kullanin canim inşallah.

Bugün kahvaltı yaparken aklıma geldi. Dedim bakiim bizim bu tarafta çocuk aktivite yerleri varmı. Kızım 3,5 yaşında ve canı çok sıkılıyo. Bi baktım çok yakınımızda bi avm de bütün pazar günleri aktivite oluyomuş. Bugünde varmış. Dedim eşime gidelim. Gittik, kızom sevinçten deli oldu. Oynadı resim yaptı fln. Eşim bana, sen git alışveriş yap dedi. Bebişime ilk defa bişeyler aldım. Sanki ilk çocuğum, ama heyecanı aynı:) gözlerim doldu:) hepsi 0-3 aylık:)
Eki Görüntüle 1312134 Eki Görüntüle 1312135 Eki Görüntüle 1312136

Güzel günlerde kullanan canim. İlk alinca çok heyecanliyo insan ya :)

Kızlar english home %50 indirimden alt açma ve uyku tulumu aldım cok gzl bi bakın derim :)

Canim ne zaman indirime girmiş ya. Bana yine mesaj göndermedi bunlar:( off yaa

Annelerden biri cibinlik soruyordu.Jokerde vardı sanki.

Ben sordum ama cibinlik aparati sormustum. Belki başka bi annedir cibinlik soranda.

Eki Görüntüle 1312190 Eki Görüntüle 1312189 Eki Görüntüle 1312188 Iyi aksamlar annisler :) bebegimizin odasini aldik çok mutlu olduk oglusumda hissetti sanirim 2 gundur kipir kipir:) bide evimize gelse heyecanla beklioruz :) begendinizmi yorumlarinizi beklioruz erenimle :)

Coook güzelmiş canim güzel günlerde kullanmaya nasip etsin allahim.

Back
X