2015 Şubat Anneleri

Kızlar dün metroya bindim, bi tane kabanım var yandan bağlamalı, onu giyince sanki gebe görünmediğimi sanıyordum ki.. belli oluyormuş :) dün metroda yaşlı bir teyze bana yer vermek için kalktı ayyy tuttu beni ağlamak kendimi kötü hissettim kafamı kaldıramıyorum, aklımı oyalayacak başka şeyler düşünmeye çalışıyorum yok göz yaşlarım aktı akacak facebook u açtım bakar gibi yaptım zor zalim tuttum kendimi :) çok mu duygusallaştım ne.

Kızlar dün metroya bindim, bi tane kabanım var yandan bağlamalı, onu giyince sanki gebe görünmediğimi sanıyordum ki.. belli oluyormuş :) dün metroda yaşlı bir teyze bana yer vermek için kalktı ayyy tuttu beni ağlamak kendimi kötü hissettim kafamı kaldıramıyorum, aklımı oyalayacak başka şeyler düşünmeye çalışıyorum yok göz yaşlarım aktı akacak facebook u açtım bakar gibi yaptım zor zalim tuttum kendimi :) çok mu duygusallaştım ne.

Yazdıklarını okurken benim de gözlerim doldu. Ne oluyor bize :)

@esoba hep ağladığını yazmıştın ya bende 2 gündür ağlıyorum sen yine kargoya sinirlenmiştin ben neye ağladığımı bile anlatsam şaşarsınız önceki gece tam 3 saat ağladım dün akşamda kuzenim trafik kazası geçirmiş şükür birşey yokmuş bir postada ya birşey olsaydı diye ağladım

Gecmis olsun canim. Dengesizlestik iyice ya dun aksam canim kola istedi. esimde sen mesulsun diyiverdi diye için için agladim. Bugünde yine göreve gitti nazil aglamayim. İyice duygusallastik.

Sabah göbeğimden içeriye ışık tuttum. Sakin bebek birden kıpırdandı.
Eşim.kızdı bebek şimdi ışığa gelmeye çalışıp çıkacak.diye.
Çok.komik geldi tepkisi.

Hem kocayla hem kizinla ugrasip keyifleniyosun ohhh :)

Çok sağol ,bende alayım avent mi aldın,bide paketin içinde hem kapalı kapak hem açık kapak mı var yoksa tercih edip mi alacağız...

Bende avent alcam. Çok ise yariyormus cidden. İlk olması gerekenlerden temiz giysiler ve görünüm için :) birde hava aldigindan yarada yapmiyormus. İçinde biriken sut kullanilabiliyormus da.

Bugün duygusallastigim en büyük şeyse bir öğretmen olarak gunumun benim için ve kimseler için birşey ifade edememesi.. Gununuz kutlu olsun öğretmen arkadaşlarim.

Gecmis olsun canim. Dengesizlestik iyice ya dun aksam canim kola istedi. esimde sen mesulsun diyiverdi diye için için agladim. Bugünde yine göreve gitti nazil aglamayim. İyice duygusallastik.

Hem kocayla hem kizinla ugrasip keyifleniyosun ohhh :)

Bende avent alcam. Çok ise yariyormus cidden. İlk olması gerekenlerden temiz giysiler ve görünüm için :) birde hava aldigindan yarada yapmiyormus. İçinde biriken sut kullanilabiliyormus da.

Canım sen greens mom deterjanındaki kullandın di mi? Savun tozu çamaşırlarda kalırsa diye bir de sıvı alayım diyorum ama bulamadım sıvı deterjan. Greens mom alıyım en iyisi ben de ;)

Sen güne takiiyorsun. Senin icin yarin olsun ;)

Canım sen greens mom deterjanındaki kullandın di mi? Savun tozu çamaşırlarda kalırsa diye bir de sıvı alayım diyorum ama bulamadım sıvı deterjan. Greens mom alıyım en iyisi ben de :KK66:

Evet, memnunum ben. Arayip sormak istediğin seyleri sorabilirsinde ilgili bir firma. Büyük firma olmadigindan.

hizmet hastanesinde kuaför hizmeti falan var bi de lohusa serbeti falan veriyorlar galiba doğum fotocusu bu fiyatın içinde mi bilmiyorum ama değil sanırım
yaws isterse kuafor dukkani ni odana ta$isin, bi fon yada topuz yada abska bisey kaç kuruski
bildigin sögü$lüyolar insanlari valla ..

fotografçida oyle disaradn gelse ne kadar ucrety alicak , bi doguma 3000 tl ne demek

Kızlar nasıl gidiyor ya ben böbrek Ağrısı çekiyorum resmen idrar tahlili temiz çıktı sizde de olan var mı :( bu arada bebeğin çamaşırları ni dalan roxy ile yıkadım hiç kalıntı olmadı yine de aklım kalmasın diye iki kere durulattim.bi tek ütü yapıp cantayi hazırlamak kaldı :) telden resim neden yuklenmiyo ya resim url si ne demek

Kızlar nasıl gidiyor ya ben böbrek Ağrısı çekiyorum resmen idrar tahlili temiz çıktı sizde de olan var mı :KK43: bu arada bebeğin çamaşırları ni dalan roxy ile yıkadım hiç kalıntı olmadı yine de aklım kalmasın diye iki kere durulattim.bi tek ütü yapıp cantayi hazırlamak kaldı :) telden resim neden yuklenmiyo ya resim url si ne demek

Böbrek ağrısı olduğuna emin misin belki sırt kemiklerin ağrıyodur.

yaws isterse kuafor dukkani ni odana ta$isin, bi fon yada topuz yada abska bisey kaç kuruski
bildigin sögü$lüyolar insanlari valla ..

fotografçida oyle disaradn gelse ne kadar ucrety alicak , bi doguma 3000 tl ne demek
Valla öyle de kalabalık biyer ki sanırsın bedava dogurtuyorlar ben 1 kere gittim rapor alabilmek için zaten evime uzak sabah evden çıktım ogleden sonra dönebildim :)

tansiyon önemli ölçtürmeden bekleme evde yoksa eşin bulsun biryerden komşulara felan sorsun yada acile gidip ölçtürün
sağol cnm biraz uzandım geçti ama salı randevum var söyleyeceğim dr a
Düşükse pek sorun değil diyolar ama yaşamını etkiliyorsa Dr a gitmekte yarar var tabii.
evet bnde öyle biliorum ama o kadr kötü oluorum ki düşüp kalacam bi yerde die korkuorum

Gule gule kullanin canim besigi kaca aldiniz ?

Gecmis olsun ihmal etme takipte ol yuksekse sıkınti herturlu hemen dr ile gorusmk gerek dusuk ssorun degi diyilar ama surekli oluyorsa onda da kardiyaloga yonlendrdi Beni doktorum bi ara benm de cok dusuyordu iki hafta kadar surdu su sira daha iyiyim sukur

geceleri kalbimde sıkışıyor cnm onların hepsini bu sefer söyleyeceğim pek önemsemedim ama yok olmuor konuşacam

Poff halay basi sirayi cektgine gore benim de zamanim yakindir o vakit:KK43: yuregim agzimda bekliyorum her ay ha oldum olcam diye bu nalet gribi ins olmam sana da coook gecmus ola kuzum

masallah kuzuna:KK66:

nasil oldun canim, sabah yazamadim tekrardan
dedigim gibi saliyi bekleme eger yuksekse
nobetçi eczaneye falan olçtursen olmazmi tansiyonunu
uzandım biraz canım sağolasın sor. için geçti şükür şimdilik

Back
X