• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Amanınnnn konular birbirine girmiş..Hay Allah yaa şu an koptum gülmekten karnıma ağrı girdi.Ama esoba da beğendi yorumumu.Ay Allahım çatlayacağım gülmekten. :KK70:
BEN çaktırmıyım dedım. sevmişken sevsın göbeği ama olmadı.

Hayır canım lafım ozellikle sizlere degil surekli takip ediyorum fazla yazmiyorum okudugumda da genel olarak bu konular var baska konularda olsa yazicam ama birturlu olmuyor... tabiki sizlerde bebeklerinizi kucaginiza aldiginizda benim bu dusuncelerime hak vereceksiniz gercekten biraz daha relax olmanizi tavsiye ederim sevgiler :KK66:....
tabii canım sen haklısın.

aciba yatmadan milisa falan mi içsek ilaç içmek istemiyorm
bilmiyorum melisa serbest mı ? ama bır bardaktan bır sey olmaz heralde.
annem uyuyamıyordu benım pasiflora verdık bır sey yapmadı ama meslısa verdıgımız gun rahat uyumuştu.

Peki kocacığı işe gidince yatağa çaprazlamasına yatan bir ben değilimdir heralde:KK54: Acaa salondamı yatsa:KK51:
Kızımdada böyleydim ama geçti sonra çok şükür.

bilmiyorum melisa serbest mı ? ama bır bardaktan bır sey olmaz heralde.
annem uyuyamıyordu benım pasiflora verdık bır sey yapmadı ama meslısa verdıgımız gun rahat uyumuştu.
bir alip demek lazım

Peki kocacığı işe gidince yatağa çaprazlamasına yatan bir ben değilimdir heralde:KK54: Acaa salondamı yatsa:KK51:
Kızımdada böyleydim ama geçti sonra çok şükür.

şunu kocam okusa da cevap verse. normal zamanda da hamileyken de (normal zamanda daha çok) daha eşim wc'ye veya su içmeye kalktığı an, refleks olarak tüüüüm yatağı kaplayacak bi pozisyona geçiyorum.

Back
X