2015 Şubat Anneleri

bende o haftadayım ama bende öyle bir durum yok canım doktorunla görüştünmü
Yok cnm pazartesi kontrol var zaten simdi yatak istirahati vermistiemvde sürekli yatiorum karnimda sertleşmeler ve bebekte bi tarafa toplanma çok sık oluyordu..ya aslinda çok az krem.kahve gibi lekeler var çamasırimda pazartesi sorarim artik senin kasilmalar geçtimi bu arada seninde sertleşme oluodu dimi

takvimde yazanları günü gününe yaşıyorum yaa
dün gece sabaha kadar 2 defa bu gün de bu saate kadar yine 2 defa kasılmalarım oldu
yavaş yavaş doğum sancılarına alışıyorum sanırım
Az önce bu yazdigini görmemisim bendede bu sertleşmeler oluyor xoğuma hazirlanxigi icin oluyormuş yalancı sancıymis bi anlamda.bazende bebek böyle sağ yada sol tarafa gidiyor orasi dağ gibi yükselio sonra iniyor..

E peki göğüslerinin arasında fark oluşmadı mı birinden süt gelip birinden gelmeyince ? Biri büyük biri küçük yada biri sert biri yumuşak gbi ?

Benim eşimin yeğenlerdi de baba acıktık diyolar.
Ben baba derken bile korkarak diyorum. Şanslısın.

Benim eşimin yeğenlerdi de baba acıktık diyolar.
Ben baba derken bile korkarak diyorum. Şanslısın.
Annem de senin gibiyimiş mesela, konuşamazdım dio, gerçekten şanslıyım ama yaşlı biraz babam , oldum olası kaybetmekten korkarım .. Neyse gece gece :)

Bugün de yavruşumun kıfayetlerini ütüledim. Ayy ütüle ütüle bitmedi anacım ne çok şey varmış ya. Sonra hepsini düzüne çevir katla grup grup ayır yerleştir mahvoldum vallahi. Tansiyonum düştü bayılıyordum nerdeyse. Eşime makarna yapıyım sana bugünü geçiştirelim dedim dışardan sipariş veririm yorulma boşver dedi saolsun. Ama dolap kıyafet faslı bitti inşaAllah. Hastane çantası listelerine göz atıp onlarıda yerleştirdim mi bu iş tastamam biter. Gazam mübarek olsun :) 1-2 hafta dinleneyim de sonra halıları yıkamaya veriyim camları sileyim perde yıkayayım halılar geleceği gün birine yardıma çağırıp dip köşe yaptırıp halıları serdim mi tamamdır. Sonrada yatağımızı kurucaz Allah izin verirse. Ne çok işim varmış benim de yaw.

Son düzenleme:
Arkadaşımın dün 22:45 te suyu gelmiş gitmiş 2 cm açılma varmış sabah 10 a kadar sancı çekmiş doğuma almışlar sağlıkla aldı bebeğini kucağına çok şükür. Sesi kısılmış farkettim. Çokmu çığlık attı acaba ? O kadar bağırılıyomu ki doğumu anlatma dedim. Korkmak istemiyorum çünkü. Ama sesi baya kötüydü. 12 saat sancıda gözümü korkutmadı değil hani. Son yarım saatte dayanılmaz oldu dedi sadece.

her insanın acıya dayanma durumu farklı canım. bağırmış olabilir, gayet normal zaten kime sorsam son 1 saat dayanılmaz oluyormuş allah yardımcımız olsun hepimizin. elbet sancı ve acı çekicez önemli olan sonunda ki güzellik :)

Haklısın canım. Acıya hiç dayanamaz biliyorum. Bende öyleyim ama Allahım hayırlı kolay doğum nasip etsin hepimize.

Öyle öyle, bi başlayınca anlıyr insan , bi dolu sey varmış yapılacak die

Kızlar uyumadan önce bir kaç gündür uyku kalitemi arttıran bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim.Eğer benim gibi uyurken nefes almakta zorlanan ve uykusuzluk problemi çeken arkadaşlar varsa, ben bir kaç gündür breathe right kullanıyorum.Kızlar uykum artık nefes problemi yüzünden bölünmüyor çok memnunum.Sizlerle paylaşmak istedim.Hepinize harika bir uyku ve tatlı rüyalar diliyorum.

Ole yazıyor
benim bu 2 3 gündür hareketleri değişti hep aşşağıya vuruyor. demek ki normal imiş.
:) ben de hamile destek kemeri die bişey kullanıyorum eşim almış, bana kalsa Lüzumsuz der almazdım, valla işe yaradı tutuyor sanki attan göbüşü

Uy! Korkulu rüyam DOĞUM :) hoş Benm doktor illa kesecek zaten de , boşuna korkmiim diyorum düşündükçe

Bu mide yanmasi gene basladi bende ne guzel 18. Haftadan beri rahat yatip kalkiyordum simdi gece uyaniyorurum snki kusacak gibi oluyorum bebek bir yere toplaniyor sag sol hic uyuyamiyorum ki ben ne olacak boyle

Uy! Korkulu rüyam DOĞUM :) hoş Benm doktor illa kesecek zaten de , boşuna korkmiim diyorum düşündükçe
Sezeryanmı olcak canım ? Zamanı belli herşeyini hazırlar gidersin paşa paşa. Uyuyup uyanacan bebiş gelmiiş :) bizim zamanı belli değil. Bi noktadan sonra ha geldi ha gelcek dicez belki geç gelecek artık doğsa dicez. Amaaan her türlüsü zor. Anne olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…