Yok cnm pazartesi kontrol var zaten simdi yatak istirahati vermistiemvde sürekli yatiorum karnimda sertleşmeler ve bebekte bi tarafa toplanma çok sık oluyordu..ya aslinda çok az krem.kahve gibi lekeler var çamasırimda pazartesi sorarim artik senin kasilmalar geçtimi bu arada seninde sertleşme oluodu dimibende o haftadayım ama bende öyle bir durum yok canım doktorunla görüştünmü
Az önce bu yazdigini görmemisim bendede bu sertleşmeler oluyor xoğuma hazirlanxigi icin oluyormuş yalancı sancıymis bi anlamda.bazende bebek böyle sağ yada sol tarafa gidiyor orasi dağ gibi yükselio sonra iniyor..takvimde yazanları günü gününe yaşıyorum yaa
dün gece sabaha kadar 2 defa bu gün de bu saate kadar yine 2 defa kasılmalarım oldu
yavaş yavaş doğum sancılarına alışıyorum sanırım
Düz baya bi zorladı yoksa normal sayıyorum bu ağrılarıBence doğunca bebek rahatlarsın :) sonra Sırt kaslarını geliştirici egzersizler var onlardan yaparsın daha da hafifler :)
E peki göğüslerinin arasında fark oluşmadı mı birinden süt gelip birinden gelmeyince ? Biri büyük biri küçük yada biri sert biri yumuşak gbi ?Evet aynen öyle, hatta benim Eltim 4 tane çocugu var hiç olmadıgından emziremedi... Bebek eme eme gögüs ucu oluyor bu arada çeke çeke çatlıyor yara oluyor. Silikon meme uçları var bir ara onla idare ettim sonra makina kullandım öyle böyle birinin ucu oldu şükür... Düşününce çok stres oldum zor günler geçirdim o zaman
Benim eşimin yeğenlerdi de baba acıktık diyolar.Benm babam ısıtırmış gece sütümü, baba die Ağlayan bi bebekmişim:) eşim de babam gibidir başka türlü olsa anlaşamazdık , insan birbirini karşılıklı düşünüp mutlu olursa değer gördüğünü anlar bence
Göğüslerinin arasında fark varmı peki canım ?Benimde sol göğüs ucum yok kizim onu ememedi pek sütü çekildi ..
Annem de senin gibiyimiş mesela, konuşamazdım dio, gerçekten şanslıyım ama yaşlı biraz babam , oldum olası kaybetmekten korkarım .. Neyse gece gece :)Benim eşimin yeğenlerdi de baba acıktık diyolar.
Ben baba derken bile korkarak diyorum. Şanslısın.
Ahhaa ! Bebek çıkacak gibi olma hissi normalmiş kızlar
Arkadaşımın dün 22:45 te suyu gelmiş gitmiş 2 cm açılma varmış sabah 10 a kadar sancı çekmiş doğuma almışlar sağlıkla aldı bebeğini kucağına çok şükür. Sesi kısılmış farkettim. Çokmu çığlık attı acaba ? O kadar bağırılıyomu kidoğumu anlatma dedim. Korkmak istemiyorum çünkü. Ama sesi baya kötüydü. 12 saat sancıda gözümü korkutmadı değil hani. Son yarım saatte dayanılmaz oldu dedi sadece.
Haklısın canım. Acıya hiç dayanamaz biliyorum. Bende öyleyim amaher insanın acıya dayanma durumu farklı canım. bağırmış olabilir, gayet normal zaten kime sorsam son 1 saat dayanılmaz oluyormuş allah yardımcımız olsun hepimizin. elbet sancı ve acı çekicez önemli olan sonunda ki güzellik :)
Öyle öyle, bi başlayınca anlıyr insan , bi dolu sey varmış yapılacak dieBugün de yavruşumun kıfayetlerini ütüledim. Ayy ütüle ütüle bitmedi anacım ne çok şey varmış ya. Sonra hepsini düzüne çevir katla grup grup ayır yerleştir mahvoldum vallahi. Tansiyonum düştü bayılıyordum nerdeyse. Eşime makarna yapıyım sana bugünü geçiştirelim dedim dışardan sipariş veririm yorulma boşver dedi saolsun. Ama dolap kıyafet faslı bitti inşaAllah. Hastane çantası listelerine göz atıp onlarıda yerleştirdim mi bu iş tastamam biter. Gazam mübarek olsun :) 1-2 hafta dinleneyim de sonra halıları yıkamaya veriyim camları sileyim perde yıkayayım halılar geleceği gün birine yardıma çağırıp dip köşe yaptırıp halıları serdim mi tamamdır. Sonrada yatağımızı kurucaz Allah izin verirse. Ne çok işim varmış benim de yaw.
:) ben de hamile destek kemeri die bişey kullanıyorum eşim almış, bana kalsa Lüzumsuz der almazdım, valla işe yaradı tutuyor sanki attan göbüşübenim bu 2 3 gündür hareketleri değişti hep aşşağıya vuruyor. demek ki normal imiş.
Arkadaşımın dün 22:45 te suyu gelmiş gitmiş 2 cm açılma varmış sabah 10 a kadar sancı çekmiş doğuma almışlar sağlıkla aldı bebeğini kucağına çok şükür. Sesi kısılmış farkettim. Çokmu çığlık attı acaba ? O kadar bağırılıyomu kidoğumu anlatma dedim. Korkmak istemiyorum çünkü. Ama sesi baya kötüydü. 12 saat sancıda gözümü korkutmadı değil hani. Son yarım saatte dayanılmaz oldu dedi sadece.
Sezeryanmı olcak canım ? Zamanı belli herşeyini hazırlar gidersin paşa paşa. Uyuyup uyanacan bebiş gelmiiş :) bizim zamanı belli değil. Bi noktadan sonra ha geldi ha gelcek dicez belki geç gelecek artık doğsa dicez. Amaaan her türlüsü zor. Anne olmak çok zorUy! Korkulu rüyam DOĞUM :) hoş Benm doktor illa kesecek zaten de , boşuna korkmiim diyorum düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?