2015 Şubat Anneleri

Hastane çantasını hazır edenler bi liste atabilirse çok memnun olurum. Sıra onda şimdi. Benim koymayı planladıklarım şunlar siz eksiltip arttırabilirsiniz :
2 adet adet 6 lı hastane çıkışı seti (eldiven, şapka, alt-üst takım, önlük,çıtçıtlı bady) + alt üst iç zıbın koydum.
Bi tane kalın battaniye (hastaneden çıkarken)
Yün şapka (hastaneden çıkarken)
2 çorap

Kendim için: 2 normal 1 havlu çorap
Lohusa pijama takımı
Elbise tarzı gecelik
2 adet alt iç çamaşırı
2 adet sütyen
1 adet yelek

selam şubat ayının güzel anneleri benide aranıza alırmısınız
Hoşgeldin canım. Seve seve. Listemize eklenmek istersen eslaa ya bilgilerini özel mesaj atabilirsin. Çoğalmak çok güzel. Sen kaç haftalıksın ? Herşey yolundadır inşaAllah. Ben bu topiğin en küçüğüyüm :) bi çok güzel yürekli ablalarım var burda. Yarın mutlaka seninle ilgileneceklerdir.

Bu mide yanmasi gene basladi bende ne guzel 18. Haftadan beri rahat yatip kalkiyordum simdi gece uyaniyorurum snki kusacak gibi oluyorum bebek bir yere toplaniyor sag sol hic uyuyamiyorum ki ben ne olacak boyle
canım mıde yanması için ılık süt iç ve yastığını yükselterek uyu inşallah problemın gecer

hoşbuldum canımm 27 haftanın ıcındeyım bıraz problemlı bır hamılelık gecırıyorum ama mınıgımı hissetmek herseye bedel.sen mınık bır anne adayısın öylemi ne mutlu sana erken yasta bu mutluluğu tatmak harıkabende 33 yasındayım .yarın kızlarlada tanışırız umarım hem su hastane cantasınıda tartışmış oluruz ıyı geceler

Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamak koklamak nasip etsin. İyi geceler

Yok
kesin bişey ortada ama son anda su oldu bu oldu die sezeryana alınıyor çevremde cok gördüm ondan diyorum

Bu mide yanmasi gene basladi bende ne guzel 18. Haftadan beri rahat yatip kalkiyordum simdi gece uyaniyorurum snki kusacak gibi oluyorum bebek bir yere toplaniyor sag sol hic uyuyamiyorum ki ben ne olacak boyle
Cok gecmiş olsun doktoruna bi danış istersen, mide yanmasını engellemek için gaviscon fln veriyorlar, bebiş toplanması bende de var aynen uyumak gitgide zorlaştı , tekmeler de bi yandan Allah eksikliğini göstermesin de hakkaten hamileliğin zorlu kısımları Başlamış olda gerek

Ya psikopat kocamla oturmuş şevkat yerimdarı izliyorduk. Bak sana ne izletcem dedi. Kurtlar vadisinde mematinin oğlunun öldürüldüğü ve gömüldüğü kısımı açtı. Biliyorum bunu izledik ya dedim. Yinede izledik, oda bende kendimizi ağlattık psikopat deli ya. Onunda hormonlar tavan heralde:)

Evet zor kisim basladi galuba o surubu kafaya dikiyorum zaten :) onu icmedigim zaman volkan patliyor icimde

Gunaydin herkez uyuyo ne guzel ben 2 gundur ne olduysa uykuya dalamiyorum uyandigimdada telrar yatamiyorum offf wc ye kalktim ama cok uykum varrrrr insan niye uykuya dalamazki

Bebek icin islak mendil agiz mendili yelek kendin icin terlik tarak havlu pecete orkid bir tane daha ic camasiri koyarsan garanti olsun:) ama gayet iyi listen abarti degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…