2015 Şubat Anneleri

Gunaydin herkez uyuyo ne guzel ben 2 gundur ne olduysa uykuya dalamiyorum uyandigimdada telrar yatamiyorum offf wc ye kalktim ama cok uykum varrrrr insan niye uykuya dalamazki

Uyarıcı bişey çay falan içiyor musun? Onlar da uyutmaz. Gün içerisinde uyuyor musun belki vücudun çok yorgun hissetmiyordur. Ya da mide yanması falan varsa o da uykuyu etkileyebilir. Ilık süt içip uyumaya çalışılabilir belki canım.

Evet zor kisim basladi galuba o surubu kafaya dikiyorum zaten :) onu icmedigim zaman volkan patliyor icimde

Belki gün içinde neler yediğini söylesen yardımcı olabilirim. Diyet yapıyorum ve mide yanması yaşamıyorum. Ne zaman diyetin dışına çıksam oluyor. Ozellikle beyaz undan yapılan hamur işlerimde. Mümkün olduğunca mide asitini artıracak besinlerden uzak durmak lazım. Karnıbahar brokoli lahana iyi gelebilir. Tiroidim olduğu için bunları çok tüketmiyorum ben. Ayrıca beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeyi çok işe yarıyor.

Haklısın canım. Acıya hiç dayanamaz biliyorum. Bende öyleyim ama Allahım hayırlı kolay doğum nasip etsin hepimize.

Kızlar günaydın,

Hypnobirthing diye bi kitap okuyorum. Acı var acıycak doğum zorlu bi şey diye düşündüğümüz için ve çevreden bu şekilde dayatıldığı için acı çekiliyo diyo. Eğer kendimizi olumlu olarak şartlandırırsak hiçbi şe hissetmiyomuşuz. Sadece bası hissediyomuşuz. Kitabın ilerleyen bölümlerinde her sancı (onlar dalga diyo) geldiğinde nasıl nefesle geçiştireceğimizi gösteren egzersizler var. Oralara gelince burda paylaşırım. İlk doğum olacağı için doğum hakkında pek bi şe bilmiyom belki de bu doğrudur acısız doğurururm diye düşünüyom. Allah hepimize çoook kolay doğumlar nasip etsin :)

ay ben neler kullandım yine de etki etmedi çünkü bende geniz eti var zaten nefes almam çok kaliteli değil di şimdi etrafımdaki herkes sanki maraton koşmuşsun gibi nefes alıyorsun diyor :)

Yatmadan once sut icip uyurum zaten canim ama neden uykuya dalamiyorum onu anlamadim bisey dusundugum falanda yok ama bebise mi hazirliyo vucut kendini acaba

bebek için olanlar yeterli gözüküyor bende hemen hemen aynı şeyleri koyacağım.
ben patik koyucam bir çift çok üşüme olabilir diye. ne olur ne olmaz dursun kenarda. bir tane bende normal alt üst gecelik,bir tane elbise bir de polar gecelik aldım. 2 adet atlet 2 adet iç çamaşırı,bir tane şal koyacam.

Bu havada ve saat 7 de okula gitmekde iskence gibi cocuklara ya yazik o yatakdan nasil zor kalkiyolar ben yarim saat kizimin basinda takiluyorum

canım çok geçmiş olsun , dikkatli olmak lazım evet artık

Yaa tabiikii herkesi memnuun etmekk cook zoor ama bende okadar kararsz biriyimki biri olmsuz yorum yapnca direk aklm karışıyo bak siz takmıyomşsunz kmseyi ne güzel

aman herkese kalırsak çok karışır kafamız , biz Zehra koyacaz dediğimizde ilk kimin ismi kv denin mi diyolar, yok sevdiğimiz beğendiğimiz bir isim deyincede yaşlı ismi gibi diyorlar !! herkes yaşlanacak diyorum bende , illa ecrin mi koyayım yaw : ))) (ecrin çok konduğu için bu ismi seçtim yanlış anlamayın haaa , bencede güzel isim)

Bebek bezi ve altını silmek için mendili unutmayalım. Ayyy bir de nazar boncuğu koyalım yaw :)

Bebek bezi ve altını silmek için mendili unutmayalım. Ayyy bir de nazar boncuğu koyalım yaw :)

onlar zaten koyulacak ben kıyafet açısından yazdım onlar olmadan olur mu hiç :) daha kendime bez alacam annemlerin orada markette gördüm 10 tane orta boy hasta bezi canped di adı sanırım 10 lira idi onu alıp birde normal ped alıcam. :) geceliklerimi yıkadım artık yavaş yavaş çantaya koyarım

sütlüsünü hiç denemedim ben yaw

ya kızlar ben de pijamalarımı yıkadım ama katlayıp çantaya koysam şimdiden kırışacaklar gibi sanki. ne yapsam ki? askıya asıp çantanın yanına mı koysam eşimi de tembihlerim falan, ya da katlasam koysam mı???

Kizlar ben ilk kizimda koymustum cantama sizede oneririm bir tane yastii yuzu koyun derim carsaf falan cok onemli olmuyoda yastiga sonucta temizde olsa yuzumuz agzimiz burnumuz deger ben k9yucam bitane doguma girmeden takarim yastiga

ben nevresim tk aldım(babam aldı daha doğrusu) tek kişilik fistolu falan; yedek çarşafım var 2 tane de (normal adet zamanlarımda bile yatak batırmalarım olurdu benim) ne olur ne olmazhastanede izin veriliyormuş serilmesine

aynı benim eşimde öyle, ne koysan önüne onu yer, hiç bişey olmazsa ekmek arası yap ver sıkıntı çıkarmaz gerçi bende severim yemek yapmayı çünkü akşamları şöyle güzel bi yemek yemek isterim, bugün ama yemek yapmicam pizza yapıcam kocacın canı istemiş : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…