Gunaydin herkez uyuyo ne guzel ben 2 gundur ne olduysa uykuya dalamiyorum uyandigimdada telrar yatamiyorum offf wc ye kalktim ama cok uykum varrrrr insan niye uykuya dalamazki
Evet zor kisim basladi galuba o surubu kafaya dikiyorum zaten :) onu icmedigim zaman volkan patliyor icimde
her insanın acıya dayanma durumu farklı canım. bağırmış olabilir, gayet normal zaten kime sorsam son 1 saat dayanılmaz oluyormuş allah yardımcımız olsun hepimizin. elbet sancı ve acı çekicez önemli olan sonunda ki güzellik :)
Haklısın canım. Acıya hiç dayanamaz biliyorum. Bende öyleyim amaAllahım hayırlı kolay doğum nasip etsin hepimize.
Kızlar uyumadan önce bir kaç gündür uyku kalitemi arttıran bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim.Eğer benim gibi uyurken nefes almakta zorlanan ve uykusuzluk problemi çeken arkadaşlar varsa, ben bir kaç gündür breathe right kullanıyorum.Kızlar uykum artık nefes problemi yüzünden bölünmüyor çok memnunum.Sizlerle paylaşmak istedim.Hepinize harika bir uyku ve tatlı rüyalar diliyorum.
Yatmadan once sut icip uyurum zaten canim ama neden uykuya dalamiyorum onu anlamadim bisey dusundugum falanda yok ama bebise mi hazirliyo vucut kendini acabaUyarıcı bişey çay falan içiyor musun? Onlar da uyutmaz. Gün içerisinde uyuyor musun belki vücudun çok yorgun hissetmiyordur. Ya da mide yanması falan varsa o da uykuyu etkileyebilir. Ilık süt içip uyumaya çalışılabilir belki canım.
Hastane çantasını hazır edenler bi liste atabilirse çok memnun olurum. Sıra onda şimdi. Benim koymayı planladıklarım şunlar siz eksiltip arttırabilirsiniz :
2 adet adet 6 lı hastane çıkışı seti (eldiven, şapka, alt-üst takım, önlük,çıtçıtlı bady) + alt üst iç zıbın koydum.
Bi tane kalın battaniye (hastaneden çıkarken)
Yün şapka (hastaneden çıkarken)
2 çorap
Kendim için: 2 normal 1 havlu çorap
Lohusa pijama takımı
Elbise tarzı gecelik
2 adet alt iç çamaşırı
2 adet sütyen
1 adet yelek
Yatmadan once sut icip uyurum zaten canim ama neden uykuya dalamiyorum onu anlamadim bisey dusundugum falanda yok ama bebise mi hazirliyo vucut kendini acaba
Kızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah
Yaa tabiikii herkesi memnuun etmekk cook zoor ama bende okadar kararsz biriyimki biri olmsuz yorum yapnca direk aklm karışıyo bak siz takmıyomşsunz kmseyi ne güzel
bebek için olanlar yeterli gözüküyor bende hemen hemen aynı şeyleri koyacağım.
ben patik koyucam bir çift çok üşüme olabilir diye. ne olur ne olmaz dursun kenarda. bir tane bende normal alt üst gecelik,bir tane elbise bir de polar gecelik aldım. 2 adet atlet 2 adet iç çamaşırı,bir tane şal koyacam.
subat anneleri bebeklerimiz için alısverişe basladınız mı.tamamlayan varmı.cok heyecanlı gercekten:)
haha ihale bana mı kaldı yani yeni gelen hoşgelsin ne diyim duran yokki temeli eskiler beli işte biz kazık çaktık buraya
Bebek bezi ve altını silmek için mendili unutmayalım. Ayyy bir de nazar boncuğu koyalım yaw :)
tereyağı ile 1 çorba kaşığı unu kavuruyorsn sonra domates rendesi ve brz Salçayi kokusu cikana kdr karıştırıp 1 su bardağı süt 3 su bardağı su koyuyorsun kaynatiyorsun :) karabiber ve kasarla hupletiyorsün :)
Kizlar ben ilk kizimda koymustum cantama sizede oneririm bir tane yastii yuzu koyun derim carsaf falan cok onemli olmuyoda yastiga sonucta temizde olsa yuzumuz agzimiz burnumuz deger ben k9yucam bitane doguma girmeden takarim yastiga
hamdolsun oylebır ese sahıbım..tastan yumuşak olan herseyı yerım der ve yer..cogu seyle bız evlendikten sonra tanıştı mesela..karnıbahar brokolı falan yememıs hıc.. gık demeden yer..
hatta uyduruktan yemek yaparım harıkalar yaratmışsın yıne derkızıma yaptığım karışık sebze çorbalarına bayılır.. bana nıye yapmıyosun böyle yemekler dıye de soylenır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?