2015 Şubat Anneleri

Merhaba herkese, bende doktordan geldim şükür paşam iyi doktorum çok güzel büyüyor gelişiyor dedi... Herşey yolunda daha gelme dedi 31. Haftaya yeni girdik kilosunu söylemediler yazmıyorlada eşime zorla söyle ne kadar olmuş dedim 1.546 gram dediler. Daha 31 hafta başında gayet iyi sanırım benim büyük oğlan 32. Haftada 2200 dü. En azından yediklerim yarıyormuş buna sevindim :)

doğum gününmüş şimdi fark ettim...
sevdiklerinle nice nice çookk mutlu yaşlara :)

Bide BJK Kartal Yuvasının Hastane Çıkışları Var 0-1 Ay Doğar Doğmaz Giydiriyosun Ama Çok Pahalı 120 tl Falan Kıyamıyorum 1-2 Gün Giyicek En Fazla
Ben istemiyorum çocuğum doğar doğmaz öyle bir gruba mensup olsun.
Adını EMEK koymuşuz kapitalizmin kölesi olmasın doğar doğmaz.

Seninde gobus az ya ben doguma gidiyorum sanki:)
sabah ben bır heyecanla uyandım. karnım yok . nereye gıtmıs bebek dıye elımle yokladım yokmuş gıbı geldı. sonra baktım duruyor orda ama inmiş akşama göre.
Allahım ne olur üşütmeden hayırlısı ile doğurayım kızımı sağlıklı sıhhatli.

hangi beden almak lazım bu gecelikten ben kestiremiyorum tam ,?

Ben deneyerek aldim 42 beden aldim geceligin kalıbı genisti çünku gerci benim gobek cok büyümez diye 42 aldim ben.kilo alimina gore tahmini bir hesap yap bakalim l giyiyorsan bir buyugunu al mesela. Bir takim onceki dogumumdan pjamam var o xl almistim önden pileli aciliyordu epey rahat olmustu o da

Az kaldı az sagsalim dogurcaz inşallah:)

gözünaydın. nasıl daha gelme dedi anlamadım. daha sık gıtmen gerekmiyor mu?
maşallah maşallah.

kızlar biz de bu beşiğin aynısını (cibinliği yok, iç koruyucuları mevcut.) bi tanıdığımızdan bulduk. yatabildiği kadar yatırmayı düşünüyorum. şimdilik yatak / karyola almıycam.
çok güzel duruyor bunlar. yatabılecegı kadar yatar sonra bakarsınız. benımde ablamda bambu sepet var ama daha buyuk. çeyızcıye verdık ıcının tüllerini ve cıbınlıgın yenısını yapacak. aynı zamanda park yatakta alacaktım ama sonra dedım kullanabılecegı kadar kullansın ne zaman gereklı olursa o zaman alırız ne gerek var evı doldurmaya ve masrafa.

aynen böyle bi şey için para vermek istemedim, yanımda yatıracak herhangi bi şey yeterli olur benim için. görselliğe bakmıyorum ama gayet güzel bi şey çıktı :)

Sabahlari benimde biraz inuyo sonra az biseyde yesem kocaman oluveriyo emek hanimda saglikla gelicek insallah cocugubrahat burak canim:)

bu midem yüzünden yemek yemeye korkar oldum. hoş azcık bir şey de yesem aynı.
öğlen yulaf kepeğinden ekmekle az peynır yedım ama butun yemek boğazımın orda duruyor sankı.
bebek mideyi sıkıştırıyor sanırım.

Aynı ben :) eşim görünce bebek üşiycek ört göbeği diyo :)

canım sanırım hararetimiz oluyor ondan. ben normalde yorgan altından çıkmam eşim de yorgan örtünmez. bu ara tam tersiyiz, ben örtünmüyorum yorgan bacaklarımın arasında altımda şort üstümde t-shirt sere serpe yatıyorum. bazen bi uyanıyorum ki sırtım komple açılmış t-shirt sıyrılmış. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…