Bugun 34 oldum yasasin yeni bir yaş daha aldim
Biz yanimizda yatmasi besigimizi kuzenimden aldik, sadece oda takimini alacaz. Onu da bu haftasonu alalim diyoruz. Bebek odasi olacak oda simdilik camasir ve utu odası diye hic bir duzenleme yapmadim, mobilya gelmeden once bosaltir boyatiriz diyorum. Yalniz ben cok usengecim kim yapacak simdi o kadar isi? Insallah kiz bana cekmez
Bunlar da benim gecelik ve pjama takımım aldigm gunden beri yukleyemedim netin yavasligindan
Ben istemiyorum çocuğum doğar doğmaz öyle bir gruba mensup olsun.Bide BJK Kartal Yuvasının Hastane Çıkışları Var 0-1 Ay Doğar Doğmaz Giydiriyosun Ama Çok Pahalı 120 tl Falan Kıyamıyorum 1-2 Gün Giyicek En Fazla
güle güle büyüt. ideal göbek senınkı.Bu da kuzucumla biz
sabah ben bır heyecanla uyandım. karnım yok . nereye gıtmıs bebek dıye elımle yokladım yokmuş gıbı geldı. sonra baktım duruyor orda ama inmiş akşama göre.Seninde gobus az ya ben doguma gidiyorum sanki:)
hangi beden almak lazım bu gecelikten ben kestiremiyorum tam ,?
sabah ben bır heyecanla uyandım. karnım yok . nereye gıtmıs bebek dıye elımle yokladım yokmuş gıbı geldı. sonra baktım duruyor orda ama inmiş akşama göre.
Allahım ne olur üşütmeden hayırlısı ile doğurayım kızımı sağlıklı sıhhatli.
gözünaydın. nasıl daha gelme dedi anlamadım. daha sık gıtmen gerekmiyor mu?Merhaba herkese, bende doktordan geldim şükür paşam iyi doktorum çok güzel büyüyor gelişiyor dedi... Herşey yolunda daha gelme dedi31. Haftaya yeni girdik kilosunu söylemediler yazmıyorlada eşime zorla söyle ne kadar olmuş dedim 1.546 gram dediler. Daha 31 hafta başında gayet iyi sanırım benim büyük oğlan 32. Haftada 2200 dü. En azından yediklerim yarıyormuş buna sevindim :)
çok güzel duruyor bunlar. yatabılecegı kadar yatar sonra bakarsınız. benımde ablamda bambu sepet var ama daha buyuk. çeyızcıye verdık ıcının tüllerini ve cıbınlıgın yenısını yapacak. aynı zamanda park yatakta alacaktım ama sonra dedım kullanabılecegı kadar kullansın ne zaman gereklı olursa o zaman alırız ne gerek var evı doldurmaya ve masrafa.kızlar biz de bu beşiğin aynısını (cibinliği yok, iç koruyucuları mevcut.) bi tanıdığımızdan bulduk. yatabildiği kadar yatırmayı düşünüyorum. şimdilik yatak / karyola almıycam.
çok güzel duruyor bunlar. yatabılecegı kadar yatar sonra bakarsınız. benımde ablamda bambu sepet var ama daha buyuk. çeyızcıye verdık ıcının tüllerini ve cıbınlıgın yenısını yapacak. aynı zamanda park yatakta alacaktım ama sonra dedım kullanabılecegı kadar kullansın ne zaman gereklı olursa o zaman alırız ne gerek var evı doldurmaya ve masrafa.
Sabahlari benimde biraz inuyo sonra az biseyde yesem kocaman oluveriyo emek hanimda saglikla gelicek insallah cocugubrahat burak canim:)sabah ben bır heyecanla uyandım. karnım yok . nereye gıtmıs bebek dıye elımle yokladım yokmuş gıbı geldı. sonra baktım duruyor orda ama inmiş akşama göre.
Allahım ne olur üşütmeden hayırlısı ile doğurayım kızımı sağlıklı sıhhatli.
Ondan korkuyorum bendeOlmaz mı sağ göğsüm soldan büyük :) şu anda ikiside sert ama aynılar :)
Aynı ben :) eşim görünce bebek üşiycek ört göbeği diyo :)bende eve gidince göbek hep açık eşortmanı göbeğimin altında kalıyo atlet hüsamettin gibi tepede tam kirli modu
Aynı ben :) eşim görünce bebek üşiycek ört göbeği diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?