2015 Şubat Anneleri

ben de park yatağını kurdum. kaldırcaktım kaldırmayalım dediler. üstüne örtü örttük bekliyor öle.
başka da bişi yapmadık

benim de çeyizlerim bunlardaydı hep tül olanları da var .ç9

ben de var aynısından kaynanam işlemişti üstüne desenler. ay ben de onları kullanıyım iyi fikir

Ayyy Ben Kızıma Bunları Almak İstiyorummmm Nasılda Güzel Olur Benim Minnak Kızıma Babası Alma Hediye Gelir Belki Alan Olmazsa Alırıs Diyo

Eklentiler

• 11.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 129

valla ben vericem hastane çıkışını giydirsinler. zaten 0-3 ay pek giydirilmiyor diyorlar. varsın kanlansın, varsın kirlensin. napıcaz hastane çıkışını geri mi vericez. giydircem valla.

Ohh kolaylamissin ben de basladim bakalim

Zahmet olmadan rahmet olmazmis kuzum

selam şubat ayının güzel anneleri benide aranıza alırmısınız

hosgeldin

Gunaydin herkez uyuyo ne guzel ben 2 gundur ne olduysa uykuya dalamiyorum uyandigimdada telrar yatamiyorum offf wc ye kalktim ama cok uykum varrrrr insan niye uykuya dalamazki

al benden de o kadar uykusuz her gece

valla gün içinde iş yerinde o kdr çok yoruluyorum ki eve gidince de ev işi yapıyorum derken yatağa nası yattığımı hatırlamıyorum. ama kesintisiz uyumuyorum. gece uyanıyorum ama tekrar dalıyorum.

artik gucumuz yetismiyor diymi

ben de sabah tartıya bi çıktım 2 haftada 2 kilo almışım Yarın doktor kontrolü var. Çok pis tırsıyorum

yulaf ve protein bi günde etki eder mi

gecen ay almadim oh derken bu ay ben de iki haftada iki kg hizlandim

canim basla bi uctan cocuk da olunca daha zor her is zaten

sen nerdeydin canim? Benm de ilki sezeryan bunu normsl istiyorum insallah nasip olur

rabbim yardimcin olsun canim zor cidden

kese iyi oluyor hem sık hem derli toplu bebek hemsiresine direk kesede hazir vermek iyi oluyor

Tam 50 sayfa var okunacak. Bugun dersim de cok az konusun da hepsini okuyabileyim. Ben okumadan atlayamiyorum ayip gibi geliyor :)
Guzel bir gun olsun bugununuz

bir saattr ayni eforu sarfediyorum bitirdim sukur:)

Bugun 34 oldum yasasin yeni bir yaş daha aldim

nice guzel yaslara canim

bebegi temizliyorlar ki hatta ozelde yikiyorlar Soyle bir ustunkoru. Benim kız full verniks kana bulanikti dogdugunda odaya akca pakca getrdiler kanlı degildi direk cicili bicili hastanesetini giydrmistik biz yine oyle yapicam kismetse

ara ara benim de oluyor bas agrim cok siddetliyse dra danismak gerekiyor

ver sen cicilisini o seti o ana ozel almadik mi temizliyolar illa ki hem kirlense nolcak ya eve gelince yikanir ben fotograf cektrcegimiz icin ozellikle suslu puslu bir takim aldim ilk kizimda da oyle yapmistim

kızlar ben yaz çıkana kadar odada ynımda yatırmak için hemen böle ilk 6 ay kullanabileceği bi beşik alcam mantıklı olurmu sizce odası hazır zaten

Ayyy Ben Kızıma Bunları Almak İstiyorummmm Nasılda Güzel Olur Benim Minnak Kızıma Babası Alma Hediye Gelir Belki Alan Olmazsa Alırıs Diyo
senın baba .çok tutumlu canım. bende Beşiktaşlıyım ama takım şeylerini sevmiyorum.
yeğenım yalvar yakar teyze lütfen çocuk GS li olsun diye. iyi tamam seni mi kırıcam olsun dedim o alacakmış GS tulumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…