hastane cıkısıyla alakalı sormussunuz ya arkadaşlar..
çocuk doğar doğmaz yıkamıyorlar sılıyorlar ama kafası helede saclı bır bebek ıse ne kadar silerlerse sılsınler kanlı ve pıs kalıyor.. ılk verdıgınız kıyafetlerı ona gore secın derım...
bız gayet kalıtelı bır takım vermıstık bır baktımkı les gıbıydı kan olmus sapkası falan kızımda..çokta sacı vardı..
Canim bence hastaneyle alakali bu dedigin benik kizimi yikamislardi mis gibi geldi hatta cok aglio rahatlasin diye bi kere daha yikamislardi bizde izlemistik ole pis degildi yani
Hayır canım,70 gün kaldığında 7.ayın bitecek.. Şöyle ki, hamilelik 40 hafta,9 ay 10 gün,280 gün..1 ay 30 gün olarak hesaplanıyor yani.. Senin 77 günün kalmış..70 günün kaldığında 210 gün yani 7 ay geçmiş bitmiş olacak.. Doğru hesaplama budur aslında.. Ne güzel açıkladım dimi :)
bende 56 yla baslamistim, kilo almamiz ayni gidiyor gibi ama bi farkla sen benden ondesin hafta oalrak
kilo verirsin takma kafana,seker falan bi hastalik çikmasinda kilo isi kolay
bi karatay grubu kurariz hepimiz manken oluruz valla :))))
aynen öyle. ilk sayfaları okudum da amann mıde bulantıları, yok kırmızı leke geldı, kese gorundu bebek gorunmedı
şöyleydı döyleydı geçti işte. hoş bahardı nerdeyse hamile olduğumuz zamanlar
kocaman yaz geçti sıcak dedik mızmızlandık . yağmur yağsın dedık bak kış geldi.
yakında da inşallah Allahın ıznı ıle bebek resımlerımızı paylaşıcaz.
aralıktan sonra ilk doğumu goruruz zaten ocak ayında.
aralık anneleri patır patır doğurmaya başladı. okuldan arkadaşım 15 aralıkta doğuracaktı 24 kasımda doğurdu. Bu gün başka biri daha 3 hafta önce doğurmuş. Allah zamanında sağlıklı doğum nasip etsin
aynen öyle. ilk sayfaları okudum da amann mıde bulantıları, yok kırmızı leke geldı, kese gorundu bebek gorunmedı
şöyleydı döyleydı geçti işte. hoş bahardı nerdeyse hamile olduğumuz zamanlar
kocaman yaz geçti sıcak dedik mızmızlandık . yağmur yağsın dedık bak kış geldi.
yakında da inşallah Allahın ıznı ıle bebek resımlerımızı paylaşıcaz.
aralıktan sonra ilk doğumu goruruz zaten ocak ayında.
ilk aylar fenaydı yaa korka korka hastaneye gittiğim günler geldi aklıma
şimdi temmuz 2015 topiği açılmış daha cok yolları var
biz bitirdik sayılır
çok uzun zaman geçmiş gibi