2015 Şubat Anneleri

68.700'le hamile kaldım, en son gittiğimde 74,700 diye ölçmüştü doktor 5. ayda. sonrasında sağlık ocağında tartıldığımda 77,200 çıkmıştım. o da 2 hafta önceydi.
bi sonraki kontrol 6 Aralık'ta. bakalım o zaman kaç çıkacağım? tahminim, 80'i geçerim herhalde. çünkü abur cubura çok yatkınım bu ara...

Bana bugun göbeğin aşağıda dediler. Acaba ondan mı mide yanması olmuyor bende

öyle yakın görününce korktum bırden bakalım. aralık gecınce o heyecan saracak bızı.

ilk aylar fenaydı yaa korka korka hastaneye gittiğim günler geldi aklıma
şimdi temmuz 2015 topiği açılmış daha cok yolları var
biz bitirdik sayılır
çok uzun zaman geçmiş gibi
valla temmuza bır asır var sanki. kış bitecek yaz gelecek.

Bana bugun göbeğin aşağıda dediler. Acaba ondan mı mide yanması olmuyor bende
mide göbekten yukarda heralde. olabılır cunku bende de bazen oluyor bazen olmuyor.
karnım bazen dırekt goguslerım altından şişmış oluyor bazen de bakıyorum sadece aşağıda top şeklınce.

VALLA BENDE SİZİN GİBİ ÇOK ACIKANLARDANDIM ama ishal kusma hastane serum derken iştahım kaçtı resmen inanırmısınız bilmiyorum ama muz dışında hiç bişey yemek istemiyo canım bide mandalina

İkisïnde de şeker yüksek dikkatli ye canım. Ben ikisini de şekerimi yükseltirse diye yemiyorum.

Vayyy Arkadaş İlk Sayfalara Bakıyım Dedim 20.Sayfaya Geldim Bir Tane Tanıdık Bir İsim Göremedim Kendimde Dahil Biz Ne Zaman Yazmaya Başladık Acep

Bide İlk Başta Yazanların Çoğu Düşük Yapmış Herhalde Şimdiki Takvimlerinde 7-8 Haftalık Yazıyo Allahım Herkes Sağlıcakla Kucağına Alsın Yavrularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…