Doymuyor hem de ne doymuyor.Boşuna demiyorlar dedim ben de, son aylar daha çok kilo alınır diye derler ya hep.Allah sonumuzu hayretsin ama tabi ki herşey bebişlerimiz için, çok kilo alsam da takmayacağım
ohh bugün de bitiyo son 20 dk. eve gidip bacaklarımı serip yatarak dizimi seyretmek istiyorum. Kaçak Gelinler var bu akşam. şu dizinin de günün bi kararlaştıramadılar.
slm kızlar bugun ne cabuk ılerlemıs bu sayfa harıkasınız hepsını okumaya calıstım ama hepınıze toplu bır sekılde hosbuldum dersem umarım ayıp etmıs olmamtopiginiz bir harikaaaaa sımdıden cok sevdım sızlerı
kizlar ben acikdimmi sut içiyorum, peynir yiyorum, ceviz yiyorum
unlu mamul disinda hersey yiyorum yani ara ogunlerde ..
dikkatli yiyorumda noldu 10 kg yu aldim ama isteee dikkat etmesem 20 alcakdim herhalde
Ben bugün doğurmaz sam daha da kolay kolay doğurmam..popom 2 ye ayriliyor resmen.. Yemek falan görecek durumda değilim de herif yalniz kalmasin cayi yalniz icmesin diye bende nasipleniyom iste
kizlar ben acikdimmi sut içiyorum, peynir yiyorum, ceviz yiyorum
unlu mamul disinda hersey yiyorum yani ara ogunlerde ..
dikkatli yiyorumda noldu 10 kg yu aldim ama isteee dikkat etmesem 20 alcakdim herhalde
Unlu mamul yememen harika.Ben çikolatasız yapamıyorum, bir yemesem olacak ama işte her sabah mutlaka nutella ve onun haricinde günde 2 tane yiyorum ekstradan çikolata.