ne sorduğunu anlamadımya kızlar şu puset oyuncaklarından uygun fiyata yokmu sitelerde hepsi ateş pahası
hazır eşini bulmuşken yapın ama tekrar yapman gerekir zararı olmaz faydası olur sonraki temizliğe daha az uğraşırsınEşim 2 hafta tatile çıktı. Eşimle beraber temizlikleri yapsak ben ona perde taktırsam cam sildirsem erken mi olur ? Kirlenir mi doğuma kadar ?
bunu gbine sorduğunu anlamadım
perdeleri tekrar yıkamam gerekir mi peki ?hazır eşini bulmuşken yapın ama tekrar yapman gerekir zararı olmaz faydası olur sonraki temizliğe daha az uğraşırsın
Ne zaman yapmalıyız peki en erken ?Erken kalorifer perdeleri batiriyor zaten
geçmiş olsun canım içini ferah tutu geçer dinlen sen kendin hemde bebeğini dinlendir allahın izniyle zamanında sağlıkla gelsin meleklerimiz hem şöle düşün elimizde o kadar çok imkan var ki en azından takip altındayız kontrole gidiyoruz maşallah kuzuna kilosuda iyi rabbim bağışlasınmerhaba kızlar..bugün kontrolüm vardı,malum vertigo vakasından sonra 10. gün kontrole gel demişti doktorum..ultrason kontrolünde çok inceleme yapınca kalp atımları üstünde,sordum bi sıkıntı mı var diye..kalp atışlarında problem var gibi dedi ve nefesimi tutmamı söyledi..nefesimi tuttuğum zaman düzgün aldı atımları..bebeğimin hareket durumunu sordu,dünden beri döndü herhalde çok altta hissediyorum,tuvaletimi tutamayacak gibi oluyorum dedim..nst'ye gönderdi beni,ben panik olunca..sonuçları gösterdim,normal dedi,hareketlerini takip et,belirgin azalma olursa gel,haftaya cuma da kontrole gel tekrar dedi..normal dedi ama tabi annelik içgüdüsü işte,kendimi o kadar kötü hissettim ki,normal olsa niye kontrole çağırdı,niye hareketlerini takip et dedi diye düşünmeye başladım..lütfen dua edin kızım için bizim için,zamanında sağlıkla gelsin,Rabbim onu bana bağışlasın..büyümüştü miniğim,1342 gr,39,4 cm olmuşinşallah iyidir kuzum,Rabbim esirgesin inşallah..
Şubat çok geç geğil mi canım ya ? Ben ocak 15 de herşey bitsin diye düşünüyorumben temizliği subatta yapmayı planlıorum. ızne ayrılınca yapcam kısmetse. şuan çok erken sanki. ama üstünden geçersin öle olur.
bebeğe nasıl yatak almalı diye internette aratinca pamuk ya da yarı ortopedik olmalı diye okumuştum ben..biz de alicaz hsonu yatas a falan gideriz bilgi alırız heralde yarı ortopedik falan alırızkızlar bebek yatağını ne almayı düşünüyorsunuz? visco mu, ortapedik mi, pamuk mu ? kafam karıştı. pamuk terletio demişler. viscoyu kemik yapısı oluşmadıgından onermemişler. ortapedikler de çok az sayıda. anlamadım bu işi.
Hiç bakmadim onların fiyatlarına canım ama oyuncakcilarda falan da gördüm belki daha ucuzdurya kızlar şu puset oyuncaklarından uygun fiyata yokmu sitelerde hepsi ateş pahası
Bayanların cüppeside aynı mı oluyor bilmiyorum ama babamın cüppesi var 5xl. O emekli. verebilirim sana. 5 kez sarar seni.
Ben küçükken pek hevesle giyip bakardım.
ufacık olanı 20 tl adam akıllı bişey alsan bi oyuncak 60 tlHiç bakmadim onların fiyatlarına canım ama oyuncakcilarda falan da gördüm belki daha ucuzdur
pöff bugün heç .çalışasımda yok
Şubat çok geç geğil mi canım ya ? Ben ocak 15 de herşey bitsin diye düşünüyorum
bebeğe nasıl yatak almalı diye internette aratinca pamuk ya da yarı ortopedik olmalı diye okumuştum ben..biz de alicaz hsonu yatas a falan gideriz bilgi alırız heralde yarı ortopedik falan alırız
anladım canım ama malesef hiçbir fikrim yok sen nasıl oldun iyimisinbunu gbi
toparlamaya çalışıyorum canım iç güveysinden halice mesai bitse de gitsem diye bakıyorumanladım canım ama malesef hiçbir fikrim yok sen nasıl oldun iyimisin
doktor ne görürse onu söyler bence yani kötü bir durum varsa bunu paylaşır keşke burada yazdıklarını doktora sorsaydın Allah sağlıcakla kucağına aldırsın ::) iyi düşünmekte fayda var haftaya kızını yine göreceksin bugün gereksiz yere korktun herşey yolunda gidecek İYİ DÜŞÜN ve doktorun söylediklerini uygulamerhaba kızlar..bugün kontrolüm vardı,malum vertigo vakasından sonra 10. gün kontrole gel demişti doktorum..ultrason kontrolünde çok inceleme yapınca kalp atımları üstünde,sordum bi sıkıntı mı var diye..kalp atışlarında problem var gibi dedi ve nefesimi tutmamı söyledi..nefesimi tuttuğum zaman düzgün aldı atımları..bebeğimin hareket durumunu sordu,dünden beri döndü herhalde çok altta hissediyorum,tuvaletimi tutamayacak gibi oluyorum dedim..nst'ye gönderdi beni,ben panik olunca..sonuçları gösterdim,normal dedi,hareketlerini takip et,belirgin azalma olursa gel,haftaya cuma da kontrole gel tekrar dedi..normal dedi ama tabi annelik içgüdüsü işte,kendimi o kadar kötü hissettim ki,normal olsa niye kontrole çağırdı,niye hareketlerini takip et dedi diye düşünmeye başladım..lütfen dua edin kızım için bizim için,zamanında sağlıkla gelsin,Rabbim onu bana bağışlasın..büyümüştü miniğim,1342 gr,39,4 cm olmuşinşallah iyidir kuzum,Rabbim esirgesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?