2015 Şubat Anneleri

Kızlar bu su fazlalığı neden oluyormuş doktorum bana suyun normal yada başka bir şey demedi ama şekerim çıkmadı bi sıkıntı olsa söylerdi dimi?

Ya şekerin olmasa da şekerli şeyler arttırabiliyo anladığım. Benim şekerim çıkmadı, 2 hafta takip ettim onda da normaldi ama işte artmış. Ultrasona girdiğinde bebeğin yanındaki karartılar fazlaysa, ölçüyo 4 tarafını toplamı 250den fazlaysa suyun artmış demek. Bi şe demediyse doktorun zaten fazla değildir.

Kızlar bu su fazlalığı neden oluyormuş doktorum bana suyun normal yada başka bir şey demedi ama şekerim çıkmadı bi sıkıntı olsa söylerdi dimi?

benim de üst sınıra yakınmış şekerim çıkmadı ama şeker yüklemesinden (50lik yapıldı iki gün sonra 100lük) sonraki hafta gitmiştim ondan olabilir biraz dikkat et dedi sadece.
şekerden dolayı olabiliyormuş; bir sıkıntı olsa söylerdi doktorun tabi ki
hatta ben fazla mı? falan diyince doktor keşke söylemeseydim bir şey yok ben bir şey demedim, sorun olsa söylerdim, dedi :)

ayy erken doğum ha allah korusun aman dikkat ediyim bende daha fazla canım sağol.Sende kaçırma sakın bundan sonra doktordan gelince yaz merakta kalmıyım inşallah artmamıştır.

Kuzucum ama artık çok fazla yorulmamız lazım, eşinden destek al bari.Anlıyorum seni ama artık son aylardayız Allah muhafaza ondan diyorum bende.

inşallah her şey yolunda gider canım. sen moralini yüksek tut ve beslenmene dikkat et. doktorun dediği gibi de hareketlerini kontrol et.
hayırlısıyla alacaksın bebeğini kucağına. ama ne kadar durursa o kadar da iyi olur tabi ikini için de :)

Olur buluşalım canım bana daha erken alışveriş için dediler yaw. zaten başlamamıştım tam alayım diyorum bîri illa ki karışıyor.

Ben de
inşalah canım o beslensinde ben zayıf kalmaya razıyım yani8. aya girdik 6 kilo aldım daha
6 kg aldım bgn itibari ile :) az değil normal bence, bebişin kilosu da normal, önden fln gitmiyor ama normal diyor doktor, ceviz fındık fln yiyelim büyüsünler üzme kendini . Benm Yeğenim 2.700 gr Doğdu , sonra bi şişmanladı sütten :) akranlarını geçti

Çok geçmiş olsun canım vaktinde gelsin inşallah kuzuların, nasıl ve nerede ağrıların vardı?
Sağol canım amîn kasıklarımda çok hafif bi agrı ama öok hafif sadece otrup kalkarken çok baskı hisseyrmama îşte doktra bi gittik senin doğum başlayabilir hazırol hersye dedi nst de şiddetli sancı çıktı ama ben hissetmyrdö o ayrı

Canim cam silme sakin. Uzanma. Yuksege cikma. Son aylardayiz cok riskli. Kim yaparsa yapsin. Sen bebegini dusun

o kadar cikolata yiyorum bu ara ama bende suyu fln artirmiyor. Hep alt sinirda. Neyseki olmasi degerlerin icinde.

Ben hala seker yuklemesi yaptirmadim. Dr 28 e kadar yapalim demsti ama soylemedi tekrar. Ben de cenazeydi cocuktu gidemedim. Kotu hissettim kendimi. Hic de iyi beslenmiyorum yani

canım geçmiş olsun hastanedeymişin söyledi kızlar nasıl oldun iyimisin bebişler iyimi ?

ama ben ceviz yiyemiyorum işte bi tiksindim ki sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…