2015 Şubat Anneleri

canım sana nacızane tavsiyem doktorunu degıstır anlaşılan senın doktorun kafası biraz karışık birde üstüne senın psikolojını bozmaya hakkı yok tatlım

Canım merhaba,
2 hafta önden giden bebeklere iri bebek deniliyor ama bir kerelik bir ölçümle kıyaslanabilecek birşey değil sonuçta daha 30-31 haftalıksınız bazen ilerde bazen normal bazense geriden gidebilir.Yazılarından anladığım kadarıyla sen de zaten iri yapılı bir hatunsun iri kadınların iri bebekleri olur bundan doğal birşey yok değil mi :) Benim kızım da tersti 34. haftada döndü normal bu haftalarda ters durması mesela şu anda da bebeğim ters duruyor 35-36. haftaya kadar ters durabiliyorlar zaten o zamana kadar dönmezse artık iyice büyüdüğü ve dönecek yeri kalmadığı için normal doğum zorlaşabiliyor.Ama dediğim gibi daha zamanımız var.Normal doğum doktorlar için de zor bir süreç en azından mesela diyeyim 10-15 saat gidip gelecek bakacaklar açılma ne kadar olmuş annenin durumu nasıl bebeğin durumu nasıl vs bunlar zor geliyor işte kolay olan şu saatte gel ameliyata alalım demek yarım saatte bebek doğuyor ben anne ve bebeğin sağlığını riske atan bir durum olmadıkça tabii ki doğalından yanayım.Açıkcası daha okurken doktorunu sevmedim bu görüşlerinde diretirse farklı bir doktordan görüş almayı da düşün istersen

maksat mıkrobu kırılsın..ılla dümdüz jılet gıbı dursun dıye degıl yanı.. bebek tenı alerjene acık olduğu ıcın
tamam da kac aylik olana kadar utuluceksin ya da kac yasina kadar. Bugun ise gittim ders anlatim sabah oglumla ilgilendim aksam yemek hazirladim yani utu fln cok zor. Bebegin ilk kiyafetlerini utulerim sonra yikat giydiririm. Oglumda da oyle yaptim. Elim bos olsa da tarzim degil utu. Parazit vs cikmadikca da surekli alistirmamak lazim bence

kızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı
Nasil sanci canim. Adet gibi ni. Dr.u aradin mi

Sekizinci aydan sonra al dediler sonrası zaten dokuz oluyor uff kimseyi dinlemeyeyim ben. Alışveriş çılgınlığı başlasın :)
almak istiyorsan bakma kimseye. Ama ben de erken diye dusunenlerdenim. Ilk hamilelikte de 35 ten sonra hazirladim herseyi. Her an hersey olabilir hazir olun diyorlar da allah korusun 30 haftalik dogan bebek giyemiyor kiyafetleri kuvezdn cikasiya elli kere aliniyor. Hesplanan ihtimal benim yok saydigim bi ihtimal. Dvranislarimizin beynimizi onun da bednimizi etkiledigini dusunuyorum. Yanlis anlamayin ben alayim hazirda dursun beklesin diyene lafim yok ama her an hersey olur diye telaslanmaya luzum yok.

Doktorunun sezeryanci oldugu belli. Doner donmezse caresi var demek yerine kesin konusmus. Bir de adet tarihini girmiyor mu usg yi acmadan. Ozman gelisimi ile kiyaslayabilir haftasini. Yasli umursamaz bir adam gibi canlandi gozumde dr.un.

Doktorunun sezeryanci oldugu belli. Doner donmezse caresi var demek yerine kesin konusmus. Bir de adet tarihini girmiyor mu usg yi acmadan. Ozman gelisimi ile kiyaslayabilir haftasini. Yasli umursamaz bir adam gibi canlandi gozumde dr.un.
Orta yaşlı en fazla 50 ama girmiyor nedense bana soruyor. Garip bir adam.

Ya benim illede normal olsun diye takıntım yok ama olabiliyorsa olması taraftarıyım.
Doktor zaten beni asla hatırlamıyor. Ameliyat oldum diyorum,karnımda dikiş var görüyor her defasında sen ne ameliyatı olmuştun diye soruyor.
Ameliyattan dolayı rahim yırtılması yaşayabilirsin demişti başla dr.ama bebek büyük olduğu halde bu doktor daha ameliyatı hatırlamıyor.
Tavsiye üzerine çok övgülerle gittim ama kafam rahat değil.

gönlüne göre olur inş. ya

Gözün Aydın canım bebişin kocaman olmuş maşallah
Şeker için acaba diyorsan yakınlarından birinin makinası varsa ölçebilirsin yoksa tokluk kan şekerimi ölçtürmek istiyorum dersin kahvaltını evde yapıp ilk lokmayı ağzına attığın zamandan tam iki saat sonra tokluk kan şekerini ölçtürürsün. Birsürü merdiven çıkıyorsun onunla ilgili bişey söylemedi mi? Bir de bu senin kendi Dr un mu deneyeceğin Dr muydu?

Olur buluşalım canım bana daha erken alışveriş için dediler yaw. zaten başlamamıştım tam alayım diyorum bîri illa ki karışıyor.

Bosver milleti gonlunun sesini dinle terapi gibi geliyor hem

İnşallah ocagın başı benm için süper olur biri1400 diğeri1600 grammış canım

Canim iyi olmaniza sevindim masallah kuzularina saglikla vaktini beklesinler Insallah

Midem yaniyoooooorrr...

Ayneeen kavruldu butun gun

Cok gecmis olsun benim kizan da oksurukle sinyal vermeye basladi bugun yakindir hastalik evlerden irak olsun aman ya

delı gıbı pop ağrısı cektıgımı ıyı bılıyorum ama kasıklarımda bısey yok..popom resmen ayrılıyor sabaha kadar uyumadım bu gece acısından..

Popo kuyruk sokumu bel agrisi ne ararsan var Bende de

acil sifalar diliyorum canim

kızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı

sancım yok da devamlilik surerse dra danis bir kuzum

iri bebek olabilir masallah tabi de senin ve onun kilosu normale engel degil ki en axindan su etapta bunu ongormesi cok sacma direk engel koysunlar yeter ki amac sezeryani adres gostermek nasilsa. Yalniz herseyo gec seni ve sana dair muhim bilgileri hatrlamiyor.olmasi hic iyi degil canim bu konuda bir daha dusunmkte yarar var sanki hakkinda hayrlisi olsun

Cuma yorucu yoğun bir gün okulda pilim bitti feci halde yoruldum artik cidden dayanamıorum kafamda hep nasil 37.ye dek calisacagim muhasebesi var
Sabah dehset bi bulanti ile uyandim cikardım cikarcam derken o halde bir de arac kullan tam kabustu okulda da hep bulanti mide yanması bisey de yiyemedim ac ac iyice halsiz düştüm kotu bir gündü. Esim de hala gelmedi kizanim ilgi bekliyor vicdanen rahat değilim hiç ilgilenemez oldum yedir giydir pakla dısında üzülüyorum ama elimde degil yetemiyorum artik tek istegim yatmak yatmak yatmak

valla iç zıbınını dış zıbınını,çoraplarına kadar herşeyi,dış kıyafetlerini,şapkaları,eldivenleri herşeyi ütüledik ne bileyim 1 yaşına kadar herşeyi ütüleniyor diye biliyorum daha doğrusu duydum...

Oku oku sonunda bitirebildim . Bu yer elmasını ben asıl pişiricem fikri olan var mı?
yemegini hic yemedim. Cig yerim ben citir citir

yasina kadar fln masallah yapabilene : ))

doktorunun sana karsı ilgili olması şart anlattıklarından sonra senın dr bana bunamış gb geldi.sonucta senın ameliyatına gırecek yanı doğum zamanında biz anneler biraz ilgiyi hakkediyoruz öyle degılmı.tabı sana kalmış ama degıstırmende fayda goruyorum bende yarın başka bır doktora gıdecegım

Okuyup bitircem derken dermanim kalmadi geryi bitireyim derken sona eklenip duruyor alıntı yapcaklarimi da unuttum
sanirim fyz35 yine ishal gibiyim dems insallah gelip geçici bir şeydir yatrmadan atlatirsin hemencecik geçmiş olsun
iparkatre canim sen ne durumdasin tam anlyamadm ama inşallah hersey yolundadir
kuzusu hasta tum analar icin sifa diliyorum
doktora gidip guzel haberler alanlarin da gözü aydın; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…