Tekli oyuncak alip pusete kendim yapcam canım daha uyguna geliyorHiç bakmadim onların fiyatlarına canım ama oyuncakcilarda falan da gördüm belki daha ucuzdur
canım sana nacızane tavsiyem doktorunu degıstır anlaşılan senın doktorun kafası biraz karışık birde üstüne senın psikolojını bozmaya hakkı yok tatlımSabahtan beri iş güç hastane sonunda geldim evime.
Kafamda dünya soru işareti,kafa allak bullak.
Doktor muayene boyunca 32 haftalık dedi ve dayanamadım 30 haftalık daha dedim.yanlış biliyorsun dedi.
Gitti eski kayıtlara baktı evet haklıymışsın dedi.
İki hafta önde ve 2200 gr 43 cm her şeyi ilerde. Şekerden şüphelendi ama şeker normal çıkmıştı.
Sonra gürbüz iri bir bebek dedi ama kafama takıldı şimdi şeker testi yanlış çıkmasın diye.
Ters bebek zaten bakar bakmaz ters normal doğum olmaz dedi. Sanki dönmeyecek direkt normal yapmasın diye olmaz dedi.
Sonrada kilo çok çıkınca mümkün değil normal doğmak dedi.
Nts midir nst midir ona bağladı normalmiş her şey. Bir ay sonra gel dedi.
Şimdi de dişim ağrıyor uff en korktuğum.
Sabahtan beri iş güç hastane sonunda geldim evime.
Doktor muayene boyunca 32 haftalık dedi ve dayanamadım 30 haftalık daha dedim.yanlış biliyorsun dedi.
İki hafta önde ve 2200 gr 43 cm her şeyi ilerde. Şekerden şüphelendi ama şeker normal çıkmıştı.
Sonra gürbüz iri bir bebek dedi ama kafama takıldı şimdi şeker testi yanlış çıkmasın diye.
Ters bebek zaten bakar bakmaz ters normal doğum olmaz dedi. Sanki dönmeyecek direkt normal yapmasın diye olmaz dedi.
tamam da kac aylik olana kadar utuluceksin ya da kac yasina kadar. Bugun ise gittim ders anlatim sabah oglumla ilgilendim aksam yemek hazirladim yani utu fln cok zor. Bebegin ilk kiyafetlerini utulerim sonra yikat giydiririm. Oglumda da oyle yaptim. Elim bos olsa da tarzim degil utu. Parazit vs cikmadikca da surekli alistirmamak lazim bencemaksat mıkrobu kırılsın..ılla dümdüz jılet gıbı dursun dıye degıl yanı.. bebek tenı alerjene acık olduğu ıcın
Nasil sanci canim. Adet gibi ni. Dr.u aradin mikızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı
almak istiyorsan bakma kimseye. Ama ben de erken diye dusunenlerdenim. Ilk hamilelikte de 35 ten sonra hazirladim herseyi. Her an hersey olabilir hazir olun diyorlar da allah korusun 30 haftalik dogan bebek giyemiyor kiyafetleri kuvezdn cikasiya elli kere aliniyor. Hesplanan ihtimal benim yok saydigim bi ihtimal. Dvranislarimizin beynimizi onun da bednimizi etkiledigini dusunuyorum. Yanlis anlamayin ben alayim hazirda dursun beklesin diyene lafim yok ama her an hersey olur diye telaslanmaya luzum yok.Sekizinci aydan sonra al dediler sonrası zaten dokuz oluyor uff kimseyi dinlemeyeyim ben. Alışveriş çılgınlığı başlasın :)
Doktorunun sezeryanci oldugu belli. Doner donmezse caresi var demek yerine kesin konusmus. Bir de adet tarihini girmiyor mu usg yi acmadan. Ozman gelisimi ile kiyaslayabilir haftasini. Yasli umursamaz bir adam gibi canlandi gozumde dr.un.Sabahtan beri iş güç hastane sonunda geldim evime.
Benimki.Trakya havalarını sevdi. Kanında var demek. Hiç umursamıyordu dün yorganda kene var kopar kopar gene var şarkısını dinlettim kendinden geçtiKızlar bebişe müzik dinletiyorum tepki vermiyor, neden acaba?
Orta yaşlı en fazla 50 ama girmiyor nedense bana soruyor. Garip bir adam.Doktorunun sezeryanci oldugu belli. Doner donmezse caresi var demek yerine kesin konusmus. Bir de adet tarihini girmiyor mu usg yi acmadan. Ozman gelisimi ile kiyaslayabilir haftasini. Yasli umursamaz bir adam gibi canlandi gozumde dr.un.
Ya benim illede normal olsun diye takıntım yok ama olabiliyorsa olması taraftarıyım.Canım merhaba,
2 hafta önden giden bebeklere iri bebek deniliyor ama bir kerelik bir ölçümle kıyaslanabilecek birşey değil sonuçta daha 30-31 haftalıksınız bazen ilerde bazen normal bazense geriden gidebilir.Yazılarından anladığım kadarıyla sen de zaten iri yapılı bir hatunsun iri kadınların iri bebekleri olur bundan doğal birşey yok değil mi :) Benim kızım da tersti 34. haftada döndü normal bu haftalarda ters durması mesela şu anda da bebeğim ters duruyor 35-36. haftaya kadar ters durabiliyorlar zaten o zamana kadar dönmezse artık iyice büyüdüğü ve dönecek yeri kalmadığı için normal doğum zorlaşabiliyor.Ama dediğim gibi daha zamanımız var.Normal doğum doktorlar için de zor bir süreç en azından mesela diyeyim 10-15 saat gidip gelecek bakacaklar açılma ne kadar olmuş annenin durumu nasıl bebeğin durumu nasıl vs bunlar zor geliyor işte kolay olan şu saatte gel ameliyata alalım demek yarım saatte bebek doğuyor ben anne ve bebeğin sağlığını riske atan bir durum olmadıkça tabii ki doğalından yanayım.Açıkcası daha okurken doktorunu sevmedim bu görüşlerinde diretirse farklı bir doktordan görüş almayı da düşün istersen
Benim de kayınpederin ismi olcak diyolarbende yanına bi isim koydum. Eşim soranlara muhammed cengiz diyo ben soranlara muhammed fatih. Kimliğe muhammed fatih yazdırsında gerisi mühim değil napıyım. Yoruldum artık konuşmaktan üzülmekten
Valla ben içmesem dayanamam midem çok kötü yanıyor başka şeyler fayda etmiyorRandevum yarın bana da verir heralde. İlaç içmesem dedim ama perişan oldum.
Aynı evde yaşamıyoruz ama bilirler iştecanım. Bulca bi çaresini inşAynı evde yaşamıyorsunuz ki bilmelerine ne gerek var. Bebiş doğduktan sonra zaten yardım etmek isterlerse etsinler. Sen yorma kendini en azından genel temizliği kadına yaptırırsın.
Olur buluşalım canımbana daha erken alışveriş için dediler yaw. zaten başlamamıştım tam alayım diyorum bîri illa ki karışıyor.
İnşallah ocagın başı benm için süper olur biri1400 diğeri1600 grammış canım
Midem yaniyoooooorrr...
hadı ıyı aksamlar ve ıyı tatıller kızlar hafta sonu baya yogun geccek anlasılan benım kuzu okulda cıkarmıs bugun yarın sabaha randevu aldım doktordan yıne bı hafta sonu ve yıne hastayız... allah daha buyuk dertlerden korusun...
delı gıbı pop ağrısı cektıgımı ıyı bılıyorum ama kasıklarımda bısey yok..popom resmen ayrılıyor sabaha kadar uyumadım bu gece acısından..
Sonunda bende hasta oldumbogazim agriyor burnum tikali bu yuzden hic uyuyamiyorum . adacayi aldim onu demleyip garagarasini yapacam bogaza iyi geliyormus. Atesim de var hafiften. Zencefil yasak bitki caylari da.. İlac zaten yok. Ne yapacam bana bir akil verin burun tikanikligi zaten beni benden aldi bir aydir burnum tikali. Onerilerini bekliyorum kizlar
kızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı
Oku oku sonunda bitirebildim . Bu yer elmasını ben asıl pişiricem fikri olan var mı?
gecmis olsun canim. Zor is cocuklarin hastaligi
bebegin bibrekleri ya da annenin damarlarindaki direncten olabiliyor. Bizde ikisi de normal ama bunyemden sanirim
her seyi utuluyo musunuz. Ben hastane cikisini ve bikac takimi utulemistm sadece. Sonra yikayip kullandim gitti. Cantadaki herseyi de utulemem pijamalarimi utuledim yazmis biri ben istesem de yapamam. Cok zorunlu mu utu
yemegini hic yemedim. Cig yerim ben citir citirOku oku sonunda bitirebildim . Bu yer elmasını ben asıl pişiricem fikri olan var mı?
yasina kadar fln masallah yapabilene : ))valla iç zıbınını dış zıbınını,çoraplarına kadar herşeyi,dış kıyafetlerini,şapkaları,eldivenleri herşeyi ütüledik ne bileyim 1 yaşına kadar herşeyi ütüleniyor diye biliyorum daha doğrusu duydum...
doktorunun sana karsı ilgili olması şart anlattıklarından sonra senın dr bana bunamış gb geldi.sonucta senın ameliyatına gırecek yanı doğum zamanında biz anneler biraz ilgiyi hakkediyoruz öyle degılmı.tabı sana kalmış ama degıstırmende fayda goruyorum bende yarın başka bır doktora gıdecegımYa benim illede normal olsun diye takıntım yok ama olabiliyorsa olması taraftarıyım.
Doktor zaten beni asla hatırlamıyor. Ameliyat oldum diyorum,karnımda dikiş var görüyor her defasında sen ne ameliyatı olmuştun diye soruyor.
Ameliyattan dolayı rahim yırtılması yaşayabilirsin demişti başla dr.ama bebek büyük olduğu halde bu doktor daha ameliyatı hatırlamıyor.
Tavsiye üzerine çok övgülerle gittim ama kafam rahat değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?