2015 Şubat Anneleri

Aynı evde yaşamıyoruz ama bilirler iştecanım. Bulca bi çaresini inş
canım madem ılk ısım hakkı kocanın kararıysa biraz bastır ikinci isimi senın ıstedıgın olsun .bu senın hakkın esıne de soyle hamılelık naz' ı yap azıcık tatlım

her seyi utuluyo musunuz. Ben hastane cikisini ve bikac takimi utulemistm sadece. Sonra yikayip kullandim gitti. Cantadaki herseyi de utulemem pijamalarimi utuledim yazmis biri ben istesem de yapamam. Cok zorunlu mu utu

annem bebeğe çoraplarını bile ütülemeden giydirme dedi; o bizimkileri hep ütülerdi biliyorum kardeşimin çoraplarını çok ütüledim :)

@esoba benim kızımında kilosu 1 hafta öncede doktor şekere dikkat et dedi ama doğumla ilgili birşey söylemedi benim ısrarla sormama rağmen daha erken dedi özel hastanede dr bilgileri bilgisayara giriyor ve sende şu vardı şimdi yok gibi seni tanıdıklarını belirten sözler söylüyorlar bence senin doktorun yorulmuş hiç uğraşası yok başka dr bakacaktın zaten biran önce bul bence

ben de ütülerim herseyini bu biraz alerjik çocuğum olmasindan kaynakli bir alışkanlık oldu bir yas olayini ben de duymustum aynen. Kızım büyüdü ama hala kıyafetleri ütülerim hijyenin yanında estetik olarak da ütüsüz giydiremiyom ben takıntı; )

bır suru normal doğum vıdeosu ızledım sankı hıc dogurmamısım da ne olduğunu bılmıyomusum gıbı.. acayıp doğurasım geldı yaaa
ben öncden izliyordum ama şimdi bakamıyorum içim bi garip oluyor
doğum klipleri izliyorum acay,p gaza geliyorum bir an önce şubat gelsin istiyorum

Ben patates havuç sogan ile soteliyor az zeytinyağında cevirip su ve domates ilavesi ile pisiriyordum kızım küçükken fena olmuyordu bildigimden degil bu tarif de öyle doğaçlama yapiyordym

Hmm tarif güzel görünüyor. Bir iki tane Çiğdem yedim direk Demir tadını aldım ve sevdim. Kansızlaşmaya mı başladım nedir. Eşim Urfa'da yemiş yemeğini Urfa'da pek zeytinyağlı yapmazlar ama bu tarifi sevdim :) bulabilirsem Urfa usulü yer elmasını da yaparım bunu da :) teşekkür ederim canım.

annem bebeğe çoraplarını bile ütülemeden giydirme dedi; o bizimkileri hep ütülerdi biliyorum kardeşimin çoraplarını çok ütüledim :)

Ne diyim hamarat hatunsunuz : ))
Estetik durmayacak kiyafetse utulerim sadece.
Utu yerine cocugumla vakit geciririm kitap okurum ne bileyim ayagimi uzatir otururum. Ay tembelmisim ben : ))

Oku oku sonunda bitirebildim . Bu yer elmasını ben asıl pişiricem fikri olan var mı?
yer elması kabızlık yapıyor canım bence sebzelerle sotele havuç vb zeytın yağıyla ohh mıss hemde dıyet yemegı gıbı olur kılo aldırmaz sımdıden afıyet olsun.ınternetten tariflere bakabılrsın

Ben prog
canım doktorun progestan vermedımı sana benımde aynı problemler oldu ama ilaca başlayınca nst cok sukur düzeldi.gecmıs olsun tatlım sakın agır kaldırma ve bol bol dınlen dualarım senınle
bn progestanı ilk ğç ay kullanmştm vermedi bida nidilat verdi sana da geçmşolsun canm dikkatedelim

Bana da aynı şeyi söyledi 32 ye bi gelseydik dedi benimde 30 bitti akıntım da süt gibi oldu bembeyaz ama devam edyo aynen bende baskı hissedyrm inşalah zamanları gelince doğururuz irtibatta olalım ikiz anneleriyle birbirmize bilgi veririz canm ya öpyrm dikkat et sende

canım madem ılk ısım hakkı kocanın kararıysa biraz bastır ikinci isimi senın ıstedıgın olsun .bu senın hakkın esıne de soyle hamılelık naz' ı yap azıcık tatlım
Ne nazlar ne niyazlar ne ağlamalar ne zırlamalar sökmedi hiçbiri. Anasının babasının lafının üstüne laf yok canım. Asla itiraz edemez.

Ben prog

bn progestanı ilk ğç ay kullanmştm vermedi bida nidilat verdi sana da geçmşolsun canm dikkatedelim
canım bende baslarda kullandım hatta 22 haftaya kadar jel olarak kullanıyordum doktorum ilacı kesti sonra bu problemlerle karşılaşınca hap olarak devam edelım dedık.ayrıca progestan doğumu bıraz daha gecıktırıyormus bebısler zamanında gelsınde inşallah.sen nasılsın sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…