- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 43
canım madem ılk ısım hakkı kocanın kararıysa biraz bastır ikinci isimi senın ıstedıgın olsun .bu senın hakkın esıne de soyle hamılelık naz' ı yap azıcık tatlımAynı evde yaşamıyoruz ama bilirler iştecanım. Bulca bi çaresini inş
her seyi utuluyo musunuz. Ben hastane cikisini ve bikac takimi utulemistm sadece. Sonra yikayip kullandim gitti. Cantadaki herseyi de utulemem pijamalarimi utuledim yazmis biri ben istesem de yapamam. Cok zorunlu mu utu
valla iç zıbınını dış zıbınını,çoraplarına kadar herşeyi,dış kıyafetlerini,şapkaları,eldivenleri herşeyi ütüledik ne bileyim 1 yaşına kadar herşeyi ütüleniyor diye biliyorum daha doğrusu duydum...
ben öncden izliyordum ama şimdi bakamıyorum içim bi garip oluyorbır suru normal doğum vıdeosu ızledım sankı hıc dogurmamısım da ne olduğunu bılmıyomusum gıbı.. acayıp doğurasım geldı yaaa
Ben patates havuç sogan ile soteliyor az zeytinyağında cevirip su ve domates ilavesi ile pisiriyordum kızım küçükken fena olmuyordu bildigimden degil bu tarif de öyle doğaçlama yapiyordym
annem bebeğe çoraplarını bile ütülemeden giydirme dedi; o bizimkileri hep ütülerdi biliyorum kardeşimin çoraplarını çok ütüledim :)
Ne diyim hamarat hatunsunuz : ))ben de ütülerim herseyini bu biraz alerjik çocuğum olmasindan kaynakli bir alışkanlık oldu bir yas olayini ben de duymustum aynen. Kızım büyüdü ama hala kıyafetleri ütülerim hijyenin yanında estetik olarak da ütüsüz giydiremiyom ben takıntı; )
yemegini hic yemedim. Cig yerim ben citir citir
yasina kadar fln masallah yapabilene : ))
yer elması kabızlık yapıyor canım bence sebzelerle sotele havuç vb zeytın yağıyla ohh mıss hemde dıyet yemegı gıbı olur kılo aldırmaz sımdıden afıyet olsun.ınternetten tariflere bakabılrsınOku oku sonunda bitirebildim . Bu yer elmasını ben asıl pişiricem fikri olan var mı?
Demir mi toprak tadi mi.Çiğ yedim Demir tadını aldım kansızlarA duyurulur
bence fazla çig tüketme kabızlık cok kötü hemoroit olmanı ıstemem zıra bebısler yeterince alt tarafa baskı uyguluyorÇiğ yedim Demir tadını aldım kansızlarA duyurulur
bn progestanı ilk ğç ay kullanmştm vermedi bida nidilat verdi sana da geçmşolsun canm dikkatedelimcanım doktorun progestan vermedımı sana benımde aynı problemler oldu ama ilaca başlayınca nst cok sukur düzeldi.gecmıs olsun tatlım sakın agır kaldırma ve bol bol dınlen dualarım senınle
mattıka tatlım sende demır eksıklıgımı var genelde toprak kokusuna aşerenlerde bunlar görülür.Demir mi toprak tadi mi.
Ben banyo duvarlarini kokluyorum islatip islatip : ))
Müziği beğenmemiştir belki :)Kızlar bebişe müzik dinletiyorum tepki vermiyor, neden acaba?
Kızlar uyku setin yorganinida yikicaz dimi bende yarın başlıyim diyorum kıyafetleri yıkamaya:)
yemegini hic yemedim. Cig yerim ben citir citir
yasina kadar fln masallah yapabilene : ))
Bana da aynı şeyi söyledi 32 ye bi gelseydik dedi benimde 30 bitti akıntım da süt gibi oldu bembeyaz ama devam edyo aynen bende baskı hissedyrm inşalah zamanları gelince doğururuz irtibatta olalım ikiz anneleriyle birbirmize bilgi veririz canm ya öpyrm dikkat et sendeCok gecmis olsun. Yat hep. Ins zamaninda gelirler. Benim doktorum 32. Haftaya gelelim rahat bi nefes alalim demisti. 32den sonrasi cok riskli gorunmuyor. Tabi ki zamaninda gelirler ins. Ben de ikiz bekliyorum. 28. Haftadayim ve korkmaya basladim. Akintinda bi degisiklik var mi? Bana da Sanki asagiya cok baski yapiyorlar gibi geliyor. Bazen tekmeleriyle akinti geliyor. Korkuyorum haftaya kontrolum var ins sorun yoktur. Sen de icini ferah tut o verdikleri ilaclarla dogumu cok erteleyebiliyorlar. Tekrar cok gecmis olsun.
kızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı
Ne nazlar ne niyazlar ne ağlamalar ne zırlamalar sökmedi hiçbiri. Anasının babasının lafının üstüne laf yok canım. Asla itiraz edemez.canım madem ılk ısım hakkı kocanın kararıysa biraz bastır ikinci isimi senın ıstedıgın olsun .bu senın hakkın esıne de soyle hamılelık naz' ı yap azıcık tatlım
canım bende baslarda kullandım hatta 22 haftaya kadar jel olarak kullanıyordum doktorum ilacı kesti sonra bu problemlerle karşılaşınca hap olarak devam edelım dedık.ayrıca progestan doğumu bıraz daha gecıktırıyormus bebısler zamanında gelsınde inşallah.sen nasılsın sımdıBen prog
bn progestanı ilk ğç ay kullanmştm vermedi bida nidilat verdi sana da geçmşolsun canm dikkatedelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?