Çıktım canm hastaneden şükğr iyyim ara sıra geliyo agrı inşallah zamanlarında gelir bebeklerim sen nasılsın nası gidiyo artık gittikçe zorlaşıyocanım geçmiş olsun hastanedeymişin söyledi kızlar nasıl oldun iyimisin bebişler iyimi ?
muhammede okeyde ıkıncıyı neden cengiz koyuluyor yahu su erkeklerdeki aile duskunlugune sasıyorum sankı bızler aileleri degılız .annesı babası bırgun yanlarında oomuycak bizler olacağız ahhh cok sınırlendım valla.sen ayıl bayıl kuzum hastanede ısım sorulunca hemsıreye hemen muhammed fatıh de kayıtlara gecırırlerNe nazlar ne niyazlar ne ağlamalar ne zırlamalar sökmedi hiçbiri. Anasının babasının lafının üstüne laf yok canım. Asla itiraz edemez.
Ne nazlar ne niyazlar ne ağlamalar ne zırlamalar sökmedi hiçbiri. Anasının babasının lafının üstüne laf yok canım. Asla itiraz edemez.
sancın olduğu zaman ayakalrının altına sıcak su torbası koy canım bana ıyı geldı.rabbim şifa versın tekrar yasarsan hemen doktoruna gıt nst ceksınlerçok değil de bugün öğlen oldu bir ara geçti hemen ama... hafif adet sancısı gibiydi
http://pi.web.tr/kadir-tugcu/
kızlar bu dr yurt dışında calısan turk bır dr..bırebır sorduğunuz tum sorulara cevap verıyor.kızım 7aylıkken kanı dusuk dıye sıse sıse kan ılacı vermıstı dr.kızım bunları ıcmeye başladıktan hemen sonra cok agır hastalıklar gecırdı.sadece 1 haftada hergun 8 sıse surup ıcıyordu..
aşırı derece de kusma,uykusuzluk huzursuzluk ne ararsanız oldu çocukta ve 2 yasına kadar devamettı..
bu dr a kızımın tahlıllelrını gonderdıgımde bana kendı ellerınle cocugunu zehırlıyorsun,butun ılacları cope at,cocugunda kansızlık yok dedı.turk dr ları yetıskın bır ınsanla kucuk bır bebegın kan degerlerı referans aralığını bir tutarak degerlendırıyor..olan çocuğuna olmuş..cok uzun sure bu ılacları kızın vücudundan atana kadar sıkıntılarınız devam edecek dedı.. dedıgı herseyde doğru cıktı..
kısacası farklı bır dr mutlaka okuyun derım..
İyyim şimdi sadece psikolojikmen biraz korkularım var erken dogarlarsa ne olcak diyecanım bende baslarda kullandım hatta 22 haftaya kadar jel olarak kullanıyordum doktorum ilacı kesti sonra bu problemlerle karşılaşınca hap olarak devam edelım dedık.ayrıca progestan doğumu bıraz daha gecıktırıyormus bebısler zamanında gelsınde inşallah.sen nasılsın sımdı
biz yataştan aldık yatağı. Yuzde 30 indirim var suan bu hafta sonu bitiyor indirim.kasim ayı kampanyasıyms.bebeğe nasıl yatak almalı diye internette aratinca pamuk ya da yarı ortopedik olmalı diye okumuştum ben..biz de alicaz hsonu yatas a falan gideriz bilgi alırız heralde yarı ortopedik falan alırız
bence annenın psıkolojısı bebeğe yansıyor sen bıraz rahat ol güzel şeyler düşün iyi şeyler olsun.kafanı dağıtacak şeylerle ugras canım film ızle muzık dınle bunları hıc dusunmemeye calıs bebısler rabbımın ıznıyle zamanında doğacaklar dualarım senınleİyyim şimdi sadece psikolojikmen biraz korkularım var erken dogarlarsa ne olcak diye
Harika paylaşım, çok teşekkürlerhttp://pi.web.tr/kadir-tugcu/
kızlar bu dr yurt dışında calısan turk bır dr..bırebır sorduğunuz tum sorulara cevap verıyor.kızım 7aylıkken kanı dusuk dıye sıse sıse kan ılacı vermıstı dr.kızım bunları ıcmeye başladıktan hemen sonra cok agır hastalıklar gecırdı.sadece 1 haftada hergun 8 sıse surup ıcıyordu..
aşırı derece de kusma,uykusuzluk huzursuzluk ne ararsanız oldu çocukta ve 2 yasına kadar devamettı..
bu dr a kızımın tahlıllelrını gonderdıgımde bana kendı ellerınle cocugunu zehırlıyorsun,butun ılacları cope at,cocugunda kansızlık yok dedı.turk dr ları yetıskın bır ınsanla kucuk bır bebegın kan degerlerı referans aralığını bir tutarak degerlendırıyor..olan çocuğuna olmuş..cok uzun sure bu ılacları kızın vücudundan atana kadar sıkıntılarınız devam edecek dedı.. dedıgı herseyde doğru cıktı..
kısacası farklı bır dr mutlaka okuyun derım..
inş zamanında gelirler canımÇıktım canm hastaneden şükğr iyyim ara sıra geliyo agrı inşallah zamanlarında gelir bebeklerim sen nasılsın nası gidiyo artık gittikçe zorlaşıyo
sancın olduğu zaman ayakalrının altına sıcak su torbası koy canım bana ıyı geldı.rabbim şifa versın tekrar yasarsan hemen doktoruna gıt nst ceksınler
cok sukur canım gecmesıne sevındım.ıdrar yolun ıcın yoğurdun dbınde kalan suyunu hergun ıkı bardak seklınde ıcersen akıntın falan kalmaz bır arkadasımada onerdım cok sukur akıntısı kalmadı.tabı doğal yoğurt evde yaptıklarımızdan olursa ıyı olur enfeksıyonun dusmanısağol canım :) ayaklarımı üşüttüm galiba... ondandır sanırım acile gittim 2 kere bu sebeple idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor. çok ağır değildi zaten sancı bile denir miydi bilmiyorum, yatış şeklimi değiştirdim bir de düzeldi hemen
Canim doktordan geldim. Sukur ki normalmis hala canim Insallah seninki de normal duzeye duser..ayy erken doğum ha allah korusun aman dikkat ediyim bende daha fazla canım sağol.Sende kaçırma sakın bundan sonra doktordan gelince yaz merakta kalmıyım inşallah artmamıştır.
çok teşekkür ederim canım deneyeceğimEğer evde varsa pamuğa az bişi asiton dök ve uçuğa tampon gibi yap. Bastır çek sürekli. Biraz acıycak ama çok işe yatıyor. Aklına geldikçe yap bunu. Benim uçuklarım bide dağılırdışimdi çözümüm bı çok şükür:) tabî yapıp yapmamak sana kalmış:) Allah şifa versin canım.
Oyyyy masallah tosununa yediklerin yariyo iste annesi ne sekeri yapiylada alakali genetikdir dis agrisina hic girme ya haturlarsin ben cok kotu olmustum bi tane minoset ic cnm bisey olmaz benim antibiyotikle gectiSabahtan beri iş güç hastane sonunda geldim evime.
Kafamda dünya soru işareti,kafa allak bullak.
Doktor muayene boyunca 32 haftalık dedi ve dayanamadım 30 haftalık daha dedim.yanlış biliyorsun dedi.
Gitti eski kayıtlara baktı evet haklıymışsın dedi.
İki hafta önde ve 2200 gr 43 cm her şeyi ilerde. Şekerden şüphelendi ama şeker normal çıkmıştı.
Sonra gürbüz iri bir bebek dedi ama kafama takıldı şimdi şeker testi yanlış çıkmasın diye.
Ters bebek zaten bakar bakmaz ters normal doğum olmaz dedi. Sanki dönmeyecek direkt normal yapmasın diye olmaz dedi.
Sonrada kilo çok çıkınca mümkün değil normal doğmak dedi.
Nts midir nst midir ona bağladı normalmiş her şey. Bir ay sonra gel dedi.
Şimdi de dişim ağrıyor uff en korktuğum.
Cok da eksik degil sinirda ama koku ayri cekiyor beni. Demir ilaci kullaniyorum. Cok kansiz olunca yiyesim geliyor simdi sadee kokluyorummattıka tatlım sende demır eksıklıgımı var genelde toprak kokusuna aşerenlerde bunlar görülür.
cok sukur canım gecmesıne sevındım.ıdrar yolun ıcın yoğurdun dbınde kalan suyunu hergun ıkı bardak seklınde ıcersen akıntın falan kalmaz bır arkadasımada onerdım cok sukur akıntısı kalmadı.tabı doğal yoğurt evde yaptıklarımızdan olursa ıyı olur enfeksıyonun dusmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?