2015 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun hastanedeymişin söyledi kızlar nasıl oldun iyimisin bebişler iyimi ?
Çıktım canm hastaneden şükğr iyyim ara sıra geliyo agrı inşallah zamanlarında gelir bebeklerim sen nasılsın nası gidiyo artık gittikçe zorlaşıyo

Ne nazlar ne niyazlar ne ağlamalar ne zırlamalar sökmedi hiçbiri. Anasının babasının lafının üstüne laf yok canım. Asla itiraz edemez.
muhammede okeyde ıkıncıyı neden cengiz koyuluyor yahu su erkeklerdeki aile duskunlugune sasıyorum sankı bızler aileleri degılız .annesı babası bırgun yanlarında oomuycak bizler olacağız ahhh cok sınırlendım valla.sen ayıl bayıl kuzum hastanede ısım sorulunca hemsıreye hemen muhammed fatıh de kayıtlara gecırırler

Ne nazlar ne niyazlar ne ağlamalar ne zırlamalar sökmedi hiçbiri. Anasının babasının lafının üstüne laf yok canım. Asla itiraz edemez.

huy karakter degsmiyo malesef hele dominant bir aile varsa isin ardında ne diyeyim rabbim merhamet vicdan versin annesi olarak isim hakkının en cok senin olduğunu anlar inşallah

çok değil de bugün öğlen oldu bir ara geçti hemen ama... hafif adet sancısı gibiydi
sancın olduğu zaman ayakalrının altına sıcak su torbası koy canım bana ıyı geldı.rabbim şifa versın tekrar yasarsan hemen doktoruna gıt nst ceksınler

doktorun sitesine baktım çok güzel bilgiler var eşimle okuduk gerçekten merak ettiğimiz şeyleri öğrendik , saol ya çok faydalı olacağa benziyor bu doktorun sitesi teşekkürler

İyyim şimdi sadece psikolojikmen biraz korkularım var erken dogarlarsa ne olcak diye

bebeğe nasıl yatak almalı diye internette aratinca pamuk ya da yarı ortopedik olmalı diye okumuştum ben..biz de alicaz hsonu yatas a falan gideriz bilgi alırız heralde yarı ortopedik falan alırız
biz yataştan aldık yatağı. Yuzde 30 indirim var suan bu hafta sonu bitiyor indirim.kasim ayı kampanyasıyms.

İyyim şimdi sadece psikolojikmen biraz korkularım var erken dogarlarsa ne olcak diye
bence annenın psıkolojısı bebeğe yansıyor sen bıraz rahat ol güzel şeyler düşün iyi şeyler olsun.kafanı dağıtacak şeylerle ugras canım film ızle muzık dınle bunları hıc dusunmemeye calıs bebısler rabbımın ıznıyle zamanında doğacaklar dualarım senınle

Harika paylaşım, çok teşekkürler

sancın olduğu zaman ayakalrının altına sıcak su torbası koy canım bana ıyı geldı.rabbim şifa versın tekrar yasarsan hemen doktoruna gıt nst ceksınler

sağol canım :) ayaklarımı üşüttüm galiba... ondandır sanırım acile gittim 2 kere bu sebeple idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor. çok ağır değildi zaten sancı bile denir miydi bilmiyorum, yatış şeklimi değiştirdim bir de düzeldi hemen

[QUOTEa87, post: 38033654, member: 394743"]Harika paylaşım, çok teşekkürler [/QUOTE]
Senle gunumuz ayni bakalim akibetimiz n olcak

cok sukur canım gecmesıne sevındım.ıdrar yolun ıcın yoğurdun dbınde kalan suyunu hergun ıkı bardak seklınde ıcersen akıntın falan kalmaz bır arkadasımada onerdım cok sukur akıntısı kalmadı.tabı doğal yoğurt evde yaptıklarımızdan olursa ıyı olur enfeksıyonun dusmanı

çok teşekkür ederim canım deneyeceğim

Benim de bugünlerde akıntım yogunlasti gibi koku falan yok diye takılmiyorum ama kıvamlı olması da kafamı kurcalamiyor degil

Oyyyy masallah tosununa yediklerin yariyo iste annesi ne sekeri yapiylada alakali genetikdir dis agrisina hic girme ya haturlarsin ben cok kotu olmustum bi tane minoset ic cnm bisey olmaz benim antibiyotikle gecti

iyi akşamlar güzel anneler :) 2 saattır geçmişi oku oku ancak yetiştim size
Aksuaksu canım geçmiş olsun inşAllah bebişlerin 36. haftayıda görürler sen yüreğini ferah tut.

Dün hellobaby gitmek istiyorum die eşim okul bitişinde gidelim dedi anam dün uyandığımda yoktu ama snrasında karnımın göbek deliğimin hemen sağ tarafına doğru içerden ağrı vardı ve gerilme acısı gibi bişi vardı hello baby birazda yürüdük metrodan inince bostncıdakine gittik yürürken dedim bu yalancı sancımıydı neydi çözemedim. Neyse bulduk mağazayı içeri bir girdik ben ağrı mağrı unuttum bebişime alacaklarıma odaklandım :)

Banyo şampuanı köpüğü yağı pişik kremi ve sabunu aldım sebamedde %30 indirim vardı kokularıda hoşuma gitti aldık ve hepsi 500ml büyük boydu avantajlı oldu. kendime göğüspedi aldım 60lı lanshion marka. Bebiş için yatağına lastıklı çarşaf aldık. 3 tane bady aldı eşim yine dayanamadı :) burun aspiratörü aldık kulak çöpü aldık :) deterjan olarak ise hacı şakirin toz granür sabun tozlu lavanta kokuluymuş ondan aldık bakalım ilk parçasını bugün yıkıcaz :) fırça tarak seti aldık. Oğluşuma babasının karşı çıkmasına rağmen 2 külotlu çorap aldım Vee bir paket daha 3 lü unibaby ıslak bez aldık yenidoğan olandan.

Şu ağrısı olup snra nstde sancısı çıkan arkadaşlar bu ağrılar nasıl ağrılar tarif edermisinz?
Benim adetlerim hep çok ağrılı geçerdi adet ağrısı gibi oluyor diyorlar ya benim adet ağrılarım çok şiddetli olurdu ben öle şiddetli bir ağrı hiç yaşadım. Bazen yorulduğumda kasıklarımda oluyordu ağrı dünde göbek deliğimin sağında vardı bir ağrı ama kasılma yok batma yok bazen oğlum aşağıda oluyor mesane vuruyor hissediyorum o içerde içime tekme attıkça bnm alttan baskı oluyor ve çişim geliyor gibi oluyor bunların dışında bende bir ağrı fln bişi yok bazen düşünüyorum acaba varda yalancı sancı oluyorda ben mi anlmıyorum diyorum kenid kendime.

teşekkür ederim önceden 1 kutu antibiyotik 2 de idrar söktürücü içmek zorunda kalmıştım yazdım bunu bir kenara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…