Pastorize yumusak peynirlerde mutlaka olmali. Ama sert peynirlerde su orani azligi nedeniyle salmonela virusu uremesi daha az ihtimal. Icin ferah olsun.
Hahaha. Bu konu komik geldi bana. Ya o makine bambaşka bir şey.Kiralanan firmada güya inek sağma makineleri de varmış. Adam resmen ciddi ciddi söylemiş sinir oldum gerçekten. Ineklerin birsürü memesi var o farklıdır dedim eşime o da belki iki iki sağıyorlardır dedi. Midem acayip bulanıyor böyle bişey olamaz di mi? Böyle olduğunu söyleyen kişinin bebişi yeni bir yaşına girdi.
Hiç duymadım desem ? Kullandığım boyanın su bazlı olup olmadığını nasıl anlarım ? Balkon da kutunun dibinde biraz kalmış olacaktı eşimin sakladığı lazım olur diye. Yarın bi bakayım ona. Olmadı bu yaz boyayırım 1 hafta eve gitmem bebeğimle. İçime kurt düştü yawçocuklar ayaklanıp yürümeye başladıklarında duvardan tutunurken bazen duvarı da yalarlar o zamanlar geldiğinde kurşunsuz su bazlı boyayla tekrar bir boyanmak gerekir. Bunu duymuşsunuzdur genelde çocuklar ya duvardan ya da kibritten zehirleniyor.
Yok ben verip ne yapcam.bizim para falan alabilmek için işi kapatmamız gerekiyormuş. Ne saçma işyerine kapanış vericem sonra açınca ne işime yarayacak mükellef olmayan iş.Bağkura vereceksin di mi sen de. Benim Dr da işteki stresimi duyunca dinlenebilmem için erken verebilirim dei sanırım.
Hahaha. Bu konu komik geldi bana. Ya o makine bambaşka bir şey.
İneğin memişinden neden miden bulandı onunda yavrusu emiyor.
Yok ben verip ne yapcam.bizim para falan alabilmek için işi kapatmamız gerekiyormuş. Ne saçma işyerine kapanış vericem sonra açınca ne işime yarayacak mükellef olmayan iş.
Yani benimde hiç bilgim yoktu geçen bir yerde okudum.
Hıı ok anladımİneğin memişinden değil bu muhabbeti yapmalarından midem bulandı. Eşimin o anlattıkta gülmüş olduğu düşüncesi midemi bulandırdı.
Hiç duymadım desem ? Kullandığım boyanın su bazlı olup olmadığını nasıl anlarım ? Balkon da kutunun dibinde biraz kalmış olacaktı eşimin sakladığı lazım olur diye. Yarın bi bakayım ona. Olmadı bu yaz boyayırım 1 hafta eve gitmem bebeğimle. İçime kurt düştü yaw
İhtiyacımız olursa sanırım gidip alıcamkiralamaya hiç gerek yok o zaman. Böyle saçma muhabbetler yapıyorlarsa kimsenin konuşmaması için alayım. Listemi güncellediğimde girnesiasıkayı sorabilir miyim?
Afiyet olsun :) yarın ben de yapcam fena canm çekti :))Tat marka bulmus esim onu almis ama buyuktu ben hic dogramadan pisirdim.. Yazin yedigim tazeleri kadar lezzetli oldu..
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık güle güle kullanırsınız inşallah hayırlısıyla:)İşte Beşîğimiz Bu
Inslah hicbirimizin ihtiyaci olmaz kotu bir pskolji o aylarca sagarak verdim gunboyu elimde makineyle yasadim. Olayin kendi ya da milletin belden asagi vurup dalga gecmesi degil acı olan bebeginle arana oyle bi aracin girmesi ki o da buyuk bir nimet esasinda olmasaydi o kadar bile sut veremezdim. Miletin yorumlarina takilma annelik ruhu cok kutsal cok baska o bir damls sut icin yapamycagin sey yok son iki ay gunde toplasan iki yemek kasigi sutum cikmiyordu son damla bitene kadar iyice kesiene kadar duzeni sagdim.yine de o adanmıslık bambaska bisey cunku milleti salla gitsin allahim.bizi baska aracilara muhtac etmeden hepimiz saglikla kolaylikla emzirelim insallah cani gonulden duam bu
alicak olursan sorarsin yardimci olurum kendi makinem olmasina ragmen bikac kez hastaneye gidip sagim yaptim mastit olunca hastane tipi olanlar daha iyi bosatiyor sut kanallari tikaninca. Satin alsan da yine gerek olabiliyor o yuzden hic gonlunu bulndrma sen simdiden kuzum
Kayınpederim kaliteli almıştır ben hiç karışmadım renge falan. Ama yarın bi bakıcam kutuya atmamışsa eşim. Saol bilgilendirdiğin için tekrar teşekkür ederim.Duvardaki boya kazımadığın silip durmadığın sürece zararlı değil. Kurşun salınımı durup dururken olmuyor. Polisan su bazlı boyalarda bile bir miktar kurşun var ama zararsız. Içine kurt düşmesin bilelim ona göre davranalım. Eskiden direk kireç boyarlarmış sonra kurşunlu boyalar çıkmış en son da su bazlı kurşunsuz boyalar var işte.
hastaneler kiralıyor canım. Arkadaşım şuanda kullanıyor. Benimde vardı kendimin elektrikli, kız başta ondan kullandı. Göğüslerinde süt mayalanma yapmış, bird e ucunu çatlatmış. Hastaneye gittiler bu makineyle sağmışlar çok fark var arada diyo. Eşi demiş " kiralamayalım alalım ne kadar fiyatı" diye 2,5 milyar demişler. Ünlüler hep ondan kullanıyormuş. Hep süt çoğaltma özelliği varmış. Ama çok farklı kutu gibi motoru var yanında birde.Eşime söyleyen arkadaşının da bir yıl önce bebişi oldu. Yaw bilen birisi söylese süt sağma makineleri nereden kiralanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?