2015 Şubat Anneleri

Bana da saçma geldi ama eşim inanmış Birkere arkadaşına arkadaşının da bebişi yeni bir yaşına girdi. Onlar deneyimliymiş güya.
Yok canim ya zaten bi kısım parçalarını kendin alıyormussun onlar sana özel oluyor yani öyle is olur mu hiç ya
 
Ay ne hoş olmuş ellerine sağlık. İçindekileri yaptırdın mı yoksa beşikle birlikte miydi. Bir de bebişler yastık kullanıyor mu?
Canım İçindeki Uyku Setini N11.Com dan Aldım 103 Tl ye Yastığı Büyüyene Kadar Kullanmamda Takı Yastığı Yapıyım Diyorum Uyku Setinin İçinden Çıktı Keçelerle Süslerim
 

İyi de şimdi bebiş eşinden önce geliyor. Birdaha yattığın odayı barî sildirme riskli iş sonuçta. Bir de çok havalandır kokusundan bilemezsin.
 
Bal.
Veli diyecek ben senin hanumlamı uğraşıcam
 
Canım İçindeki Uyku Setini N11.Com dan Aldım 103 Tl ye Yastığı Büyüyene Kadar Kullanmamda Takı Yastığı Yapıyım Diyorum Uyku Setinin İçinden Çıktı Keçelerle Süslerim

Güzelmiş canım. Bende de bir beşik var da içi de var ama içini yeni mi alsam ki diye düşünüyodum. Ondan sordum.
 
İyi de şimdi bebiş eşinden önce geliyor. Birdaha yattığın odayı barî sildirme riskli iş sonuçta. Bir de çok havalandır kokusundan bilemezsin.
Dediğin şeyi hiç duymamıştım canım kurşunla ilgili. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederm. Dikkat edeceğim bundan sonra sildirmem artık. Gün boyu hiç bi camı kapatmadım. Umarım zararlı bişi oluşmamıştır.
 
Pastorize yumusak peynirlerde mutlaka olmali. Ama sert peynirlerde su orani azligi nedeniyle salmonela virusu uremesi daha az ihtimal. Icin ferah olsun.
 

Aynı makine olduğunu söylüyor adam bir de elektrik mühendisi. Endüstriyel olarak tasarlanmış bişey demiş. İnek sağımı gibi demiş. Gitsin kendi eşine inek desin bakalım dalga geçmiş işte kıtbeyinli erkek aklıyla.
 
ben de normalde bamya yenem benim da canım istiyor ama küçüklerinden. Konserve olarak küçük bamya var mı? Varsa hangi marka ben de alayım.
Tat marka bulmus esim onu almis ama buyuktu ben hic dogramadan pisirdim.. Yazin yedigim tazeleri kadar lezzetli oldu..
 

çocuklar ayaklanıp yürümeye başladıklarında duvardan tutunurken bazen duvarı da yalarlar o zamanlar geldiğinde kurşunsuz su bazlı boyayla tekrar bir boyanmak gerekir. Bunu duymuşsunuzdur genelde çocuklar ya duvardan ya da kibritten zehirleniyor.
 
Ben de hayatta silmem. Bir kez leke olmuştu sildim çıkmadı.
Ablamın üç çocuğu var 8-9 ve 14 yaşlarında. Çok fenalar. Ablam da ceza veriyordu yine ceza bitince aynı yaramazlık.
O da sorun çıkarana ceza olarak duvar sildiriyor. Duvarları her daim tertemiz bir taşla iki kuş.
Onlarda hiç itiraz etmiyorlar garibanlar görev bilmişler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…