2015 Şubat Anneleri

Gayet normalsin canim. Annelik bu iste. Yanina yatirirsin ztn. Uykun agirsa bile hafifliycek. Algida secicilik oglum diger odada diger tarafina donse duyarim esimden haberim olmaz.bebegin Nefesi degisse hberin olcak. Zamanla da aliscaksin her dk panik olur mu uyuyup dinlenceksin mecbur

Benimde alt tarafta bir dolgunluk,sürekli idrara çıkacakmışım gibi bir halim var,idrar yolu enfeksiyonu gibi bir şey olabilir misin acaba ?

Günaydın....

Anne olmak boyle birsey sen gayet normalsin. Ben kızımın nefesini hala kontrol ederim gece esim de ben de bir kac kez kalkariz kontrole...
Ama tabi bebek olunca daha sık kalkılıyor o uyusada farketmiyor....

Ne güzel bitirmişsiniz işleri,kayınvalidenden de Allah razı olsun bak,çok düşünceli kadınmış....

Günaydın.

Bugün 73 Şırnak'tayım. Şırnak diyince aklıma hep savaş, terörist falan geliyo. Allah masum olan herkesi korusun, düşmana göz açtırmasın inşallah.

dün akşam bebeğim için çantaya koyulacak kıyafetleri ve geceliklerimi ütüledim. yerleştirirken ne koydum diye yazıcam size de.

5+5 dediğin nsl oluyor 5 günlük rapor sonra kontrol deyip 5 daha mı veriliyor ?

dediğine benzer bir ağrı sancı kramp karışımı birşey neden oluyor olabilir 1 aydır var bende bazen artıyor yürüyemiyorumm

ben doğrulamıyordum bir ara izinde memleketteyken vitaminlerimi aksatmıştım o zamanla... bana da magnezyum verdi dr, 2 tane içtim sonrasında içmedim vitamine düzenli devam edince geçti. sürekli kımıldamadan oturmamak tv izlerken bile yan yatmakta buldum çareyi; yarı oturur durumda sırtımı destekleyip otursam bile ağrıyor kalçam zor doğruluyorum bazen...

ben de böyle düşünüyorum. Acaba nefes alıyo mu diye habire kontrol edicm sanırım. Eşime bile öyle yapıyorum bazen. Kafayı zaten yemişiz

Günaydın hanımlar :) hafta sonu pek giremiyorum ben eşimle gezmekten bi tarafımın üzerine oturmuyorum hafta sonları ne olacak bu halim :)

bugün plakalardan açılışı yapıyoruz biz de 81-düzce

dün akşam benim bebeklik battaniyemin kurdeleleri eskimiş yeni kurdele aldım onu değiştirdim yepyeni duruyor zaten. annem nasıl yıkamışsa, saklamışsa bir de hala mis gibi kokuyor en son 4 sene önce falan yıkanmıştır herhalde kızımın öreme battaniyesi annesinin battaniyesi olacak :)

bamyayı çok severim ben de eşimin yemediği iki şey var biri bamya biri kara şimşek
evlendiğimden beri 2 kere annemde yedim o kadar. ama canım çekti sabah sabah yarın da nöbetçi eşim kendime yapayım da yiyeyim

ayy annem her sene siler (yani sildirir babama :) ) duvarları benim. hadi soba yanarken anlıyordum da kombide de is oluyormuş yine... ben silmedim bu yaz zaten ben silemezdim de eşim de ne gerek var seneye taşınacağız zaten dedi. şimdi bebeğin odasını sildirmem lazım ama o odada 1 seneden fazladır çamaşır kuruyor eşim de oranın camında sigara içiyor bazen boş oda diye(evin içinde yasak balkonda içer normalde)...

Cnm ben Bursadayım ama internet üzerinde n siparişle aldım bir gün de teslim edildi aslında istanbul firması internette akgünzüccaciye diye gir çıkar

canım siteye baktım da gerçekten çok güzel ürünler var, bende bikaç şişe beğendim, adam gayette açıklayıcı yazmış içine konabileceklere kadar, kapıda ödeme mi aldın onu soracaktım ? malum internet güvenlik açısından

Aynıymış beşiklerimiz.güzel olmuş yatak olarak içine ne koydun acaba?
Biz çeyizciye verdik giydirmesi için.
Canım Yatak Olarak İçinde Yün Yatak Vardı. Banada Birinden Geldi Kullanmıyomuş Atıcakmış Neyse İçine Ben Oval Sünger de Koydum Yün Döşeğin Üstüne Yani Çünkü Hem Alçak Oluyodu İlk Zamanlar Bebeği Zor Alırsın Sezeryan Olursa Dediler Hemde Bebek Sert Yerde Yatsın Dediler. Sende Yün,Elyaf Satan Yerde O Ölçülerden Alıp Oval Şekli Verebilirsin.

bende hiç silmedim baştan başa duvar , yalnız değilsin : )))

Kızlarrrrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) gene bir okul günündeyiz sağlıklı hayırlı bol güzel haberli bir hafta olsun bebişlerimiz iyi olsun öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…