Gayet normalsin canim. Annelik bu iste. Yanina yatirirsin ztn. Uykun agirsa bile hafifliycek. Algida secicilik oglum diger odada diger tarafina donse duyarim esimden haberim olmaz.bebegin Nefesi degisse hberin olcak. Zamanla da aliscaksin her dk panik olur mu uyuyup dinlenceksin mecburGece gece kafama takıldı uykum kaçtı.
Düşündüm bebek doğduktan sonra ben bebek gece uyusa bile onu bırakıp uyumaya korkarım,sürekli yüzüne bakarım.
Ne olcam ben? Deneyimli anneler alışır mıyım?
Şimdiden korkusu sardı ben ya uyursam bebeğe bir şey olursa.
Yoksa ben delirecek miyim?
umarim öyle olur bizim başhekim rapor olayını hiç sevmez de ama çocuk konusunda da çok duyarlıdır inşallah bebis için rapor aldığimi bilince sıkıntı yapmaz
iyi akşamlar arkadaşlar çok sancım var iyi değilim alt tarafta rahimden makata doğru olan kısmında çok ağrım oluyor oturup kalkarken daha çok dr magnezyum verdi yine aynı sizlerdede varmı bu sorun iyi değilimm
İşte Beşîğimiz Bu
Gece gece kafama takıldı uykum kaçtı.
Düşündüm bebek doğduktan sonra ben bebek gece uyusa bile onu bırakıp uyumaya korkarım,sürekli yüzüne bakarım.
Dün kayınvalidemdeydik. Gelirken bize getirdik bizde kaldı gece. Sabah kalktık bi baktım alt katın halıları nı çırpmış yerleri silmiş duvarları silmiş perdeleri makinaya atmış yıkanıyordu. Devamında üst katın perdelerini ben attım makinaya üst katın da duvarlarını sildi tuvalet banyoları yokadı ben kahvaltı hazırladım yemek faslıyla uğraştım ev pîrü pâk oldu. Camlarıda içten sildik dıştan kardeşime sildircem inş. Halıları da ay sonu yıkamaya vercem bi mutfak kaldı bide baza altı ve gardolap. Döküp baştan silip yerleştircem tam olsun içim rahat olsun. Ben doğumagidince de üstten bi temizleseler yeter. Nasıl olsa ben işin ucunu bırakmıycam. Çok yoruldum bugün k.çım ayrılıyo sanki. Belim sırtım topuklarım bileklerim her bi zerrem ağrıyo. Hiç oturmadım bu saate kadar. Karnım çok gergin bebeğim sağa toplandı sertleşti karnım. Oda çok yorgun sanırım. Bizden böyle işte.. Koltuğa serildim adeta bayıldım sizin yazışmalarınızı okuyorum. Herkese hayırlı geceler..
Devlet memurlarının yılda 40 gün sağlık raporu alma hakları varya,doğum izni bitince 5+5 şeklinde onu kullanıyosun ve 2 ay daha bebişinle kalabiliyosun :)
Heyet raporu almak daha zor oluyor,tanıdık birilerinin olması lazım..
dediğine benzer bir ağrı sancı kramp karışımı birşey neden oluyor olabilir 1 aydır var bende bazen artıyor yürüyemiyorumm
Evet canım 5 er 5 er alıyorsun hem tek dr yetiyor öyle hemde ctesi pazarlar girmiyor araya5+5 dediğin nsl oluyor 5 günlük rapor sonra kontrol deyip 5 daha mı veriliyor ?
Gece gece kafama takıldı uykum kaçtı.
Kizlar normalde hic yemediginiz yada sevmedginiz birseyi hamilelikte cok sever oldunuzmu aserdinizmi ?
Ben evlenene kadar bamya yemedim cunku babam yemezdi annemde alip yapmazdi .birgun kv yapti dedim bosuna yillarca yememisim hic guzel degildi.. Sonra 4 5 aylik hamileyken birden aklima dustu bir veli ye soyledik yapip gonderdi resmen icine dustum sonra bida istedim bida yapti..
Biraz once canim yine bamya istedi esim marketten konservesini alip geldi kalsik yemek gibi yaptim simdi pisiyo :)
kiz duvarlar silinince noluyor ?
silmeyle boyami kokar ki
ya bisey itirfa edicem ben hiç evin duvarlarini komple silmedim, mutfagi sildim sadece
salon ve koridior uda leke olan yeri silerim, bastan sona hiç silmediù
ama millet kirkliyor evi duyyorum, acaba bende mi bi terslik var
evimde sigara içen yok, gelen giden misafirler dahil ..
simdi benim ev temiz deilmiki acaba
konu komsuya sorsam dalga geçer benle o yuzden size sorayim:)))))
Cnm ben Bursadayım ama internet üzerinde n siparişle aldım bir gün de teslim edildi aslında istanbul firması internette akgünzüccaciye diye gir çıkar
Canım Yatak Olarak İçinde Yün Yatak Vardı. Banada Birinden Geldi Kullanmıyomuş Atıcakmış Neyse İçine Ben Oval Sünger de Koydum Yün Döşeğin Üstüne Yani Çünkü Hem Alçak Oluyodu İlk Zamanlar Bebeği Zor Alırsın Sezeryan Olursa Dediler Hemde Bebek Sert Yerde Yatsın Dediler. Sende Yün,Elyaf Satan Yerde O Ölçülerden Alıp Oval Şekli Verebilirsin.Aynıymış beşiklerimiz.güzel olmuş yatak olarak içine ne koydun acaba?
Biz çeyizciye verdik giydirmesi için.
Eğer Varsa Bidaha Alma Canım Yıka Ütüle Kullan Boşver.Güzelmiş canım. Bende de bir beşik var da içi de var ama içini yeni mi alsam ki diye düşünüyodum. Ondan sordum.
kiz duvarlar silinince noluyor ?
silmeyle boyami kokar ki
ya bisey itirfa edicem ben hiç evin duvarlarini komple silmedim, mutfagi sildim sadece
salon ve koridior uda leke olan yeri silerim, bastan sona hiç silmediù
ama millet kirkliyor evi duyyorum, acaba bende mi bi terslik var
evimde sigara içen yok, gelen giden misafirler dahil ..
simdi benim ev temiz deilmiki acaba
konu komsuya sorsam dalga geçer benle o yuzden size sorayim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?