ben şimdi söyledim eşime sünger kestirecek işyerinde. onlar otomotiv sektöründe araç koltukları için kullanılan her çeşit sünger varmış.
tatlım aşağıda nesi yukarıda nesi var bilmiyorum. bi acayip pozisyonda herhalde ki her yerden vuruyo, maşallah hem eli hem ayağı hem de kafasıyla dalıyo sanırım banaaykaları çapraz aşağıda mı duruyor. benım de sol göğsümün altında kafası bacakları sol kasığımda işte doktor direkt bu ters normal dogum olmaz dedı. oysa gecen ay kafası aşağıda ıdı donuyor sureklı ama işte dr benı sınır ettı.
haydaaa cif çocugun elindemiiiYOK canım çok titizler duvar konusunda,yoksa pc tv de yasak olur peşinden daha büyük cezalar gelir. oğlu bağırıyor
-anneeee cifim bitti ne yapayımmmm.
canım sen izmirdemisin hangi doktora gidiyosunEn sevmediğim şey sürekli gittiğim doktora kendimi tekrar tekrar hatırlatmak,durumumdan bahsetmek.Tamam çok hastaları var onların da ama ne yapalım yani insan birazcık olsun hafızasında tutmaz mı nasıl doktor olmuşlar?Bence çok zaman geçmeden hem için de rahat değilmiş doktorunu değiştir.Kimisi artık çok zaman geçti değiştiremem düşüncesiyle doktorunu değiştirmiyor sonra o değiştirmediği doktor doğumda da bir sürü problem çıkarıp yapabileceği bütün saçmalıkları yapıyor.Zaten seni her defasında hatırlamayan bir doktora düzenli olarak gitmenin faydası nedir ki?İnsan biraz güvenmeli doktoruna diye düşünüyorum.Kİ senin durumun daha hassas rahim yırtılmasından filan bahsetmişsin.Çok tanınan,yoğun olan doktorların kronik sorunu gibi birşey bu,hastalarına yeterince ilgi gösterememek,bilgilendirmemek,hatırlamamak.Ama insan kaç kere bu günleri yaşar belki de bu senin tek çocuğun olacak neden bu tür şeylere maruz kalasınız?Acayip kızdım şimdi.
teşekkür ederim canım iyiyim yatıyorum evdeSlm Canım. Geçmiş Olsun Canım Geçmişi Okuyunca Gördüm. Nasılsın Nasıl Oldun Evdemisin ?
benimkide valla hiç bişey sormuyor kilomu tansiyonumu hastalığımı hep takip ediyor ben hiç bişey sölemiyorumbenim drum ekrana not alıyor. ben geldiğimde hem ismimi hem de yapılan işlemleri ve durumumu bilio oluo. her seferinde anlatmak sinir bozucu olur. atladıgı birşeyler de olabilir.
yıkayınca kokla bak aynısını aldım bende eşimle koklaya koklaya kokusunu bitirdik sanki kızımız gelmiş gbii oldu :)geçmiş olsun canım bu aradateşekkür ederim canım iyiyim yatıyorum evde
annem gelecek akşama
dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını istedim akşam kızımın kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazırlayacağım
işte kısmet mi denir ne denir bılmıyorum. şansıma kacıncı doktor bakalım bu hafta başkasına gıdecegım.En sevmediğim şey sürekli gittiğim doktora kendimi tekrar tekrar hatırlatmak,durumumdan bahsetmek.Tamam çok hastaları var onların da ama ne yapalım yani insan birazcık olsun hafızasında tutmaz mı nasıl doktor olmuşlar?Bence çok zaman geçmeden hem için de rahat değilmiş doktorunu değiştir.Kimisi artık çok zaman geçti değiştiremem düşüncesiyle doktorunu değiştirmiyor sonra o değiştirmediği doktor doğumda da bir sürü problem çıkarıp yapabileceği bütün saçmalıkları yapıyor.Zaten seni her defasında hatırlamayan bir doktora düzenli olarak gitmenin faydası nedir ki?İnsan biraz güvenmeli doktoruna diye düşünüyorum.Kİ senin durumun daha hassas rahim yırtılmasından filan bahsetmişsin.Çok tanınan,yoğun olan doktorların kronik sorunu gibi birşey bu,hastalarına yeterince ilgi gösterememek,bilgilendirmemek,hatırlamamak.Ama insan kaç kere bu günleri yaşar belki de bu senin tek çocuğun olacak neden bu tür şeylere maruz kalasınız?Acayip kızdım şimdi.
çunliitatlım aşağıda nesi yukarıda nesi var bilmiyorum. bi acayip pozisyonda herhalde ki her yerden vuruyo, maşallah hem eli hem ayağı hem de kafasıyla dalıyo sanırım bana
pozisyonunu ctesi dr'a gidince göreceğiz inşallah.
ben normal doğumun son haftaya kadar değişebileceği düşüncesindeyim. bekleyelim. inşallah normal doğum yaparız. yani o an hangisi hayırlısı olacaksa bizler ve bebişler için öyle olsun.
seninkiler küçük henüz.haydaaa cif çocugun elindemiii
ceza iyi guzel ho$da ben biraz uygun bisey bulayim
benim oglana okula yuruyurek gideceksin dedimmi her ne isle msgulse aninda birakiyor elinden
bi birakmasa yurutucem de izin vermiyor valla : ))
heyecanlandım bak şimdiyıkayınca kokla bak aynısını aldım bende eşimle koklaya koklaya kokusunu bitirdik sanki kızımız gelmiş gbii oldu :)geçmiş olsun canım bu arada
bende park yatak alacağımpark yatak alan yok mu
Bende park yatak aldım canım. Baby max asansörlü. Ahım şahım bişey değil ama işimizi görür iki sene. 60 a 110 bizimki. İçinede görümcemin aldığı ama oğlunun hiç yatmadığı yaylı yatağıkoyacağız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?