2015 Şubat Anneleri

benim drum ekrana not alıyor. ben geldiğimde hem ismimi hem de yapılan işlemleri ve durumumu bilio oluo. her seferinde anlatmak sinir bozucu olur. atladıgı birşeyler de olabilir.

tatlım aşağıda nesi yukarıda nesi var bilmiyorum. bi acayip pozisyonda herhalde ki her yerden vuruyo, maşallah hem eli hem ayağı hem de kafasıyla dalıyo sanırım bana

pozisyonunu ctesi dr'a gidince göreceğiz inşallah.

ben normal doğumun son haftaya kadar değişebileceği düşüncesindeyim. bekleyelim. inşallah normal doğum yaparız. yani o an hangisi hayırlısı olacaksa bizler ve bebişler için öyle olsun.

YOK canım çok titizler duvar konusunda,yoksa pc tv de yasak olur peşinden daha büyük cezalar gelir. oğlu bağırıyor
-anneeee cifim bitti ne yapayımmmm.
haydaaa cif çocugun elindemiii

ceza iyi guzel ho$da ben biraz uygun bisey bulayim

benim oglana okula yuruyurek gideceksin dedimmi her ne isle msgulse aninda birakiyor elinden
bi birakmasa yurutucem de izin vermiyor valla : ))

canım sen izmirdemisin hangi doktora gidiyosun

karşıdan Eminönüne mi geleceksin?​
evet ama eşim gelmiyor ctesi gidebiliriz anca oralarda tıklım tıklım olur hsonu diye ikna olmuyor :)

Slm Canım. Geçmiş Olsun Canım Geçmişi Okuyunca Gördüm. Nasılsın Nasıl Oldun Evdemisin ?
teşekkür ederim canım iyiyim yatıyorum evde
annem gelecek akşama
dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını istedim akşam kızımın kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazırlayacağım

benim drum ekrana not alıyor. ben geldiğimde hem ismimi hem de yapılan işlemleri ve durumumu bilio oluo. her seferinde anlatmak sinir bozucu olur. atladıgı birşeyler de olabilir.
benimkide valla hiç bişey sormuyor kilomu tansiyonumu hastalığımı hep takip ediyor ben hiç bişey sölemiyorum

teşekkür ederim canım iyiyim yatıyorum evde
annem gelecek akşama
dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını istedim akşam kızımın kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazırlayacağım
yıkayınca kokla bak aynısını aldım bende eşimle koklaya koklaya kokusunu bitirdik sanki kızımız gelmiş gbii oldu :)geçmiş olsun canım bu arada

işte kısmet mi denir ne denir bılmıyorum. şansıma kacıncı doktor bakalım bu hafta başkasına gıdecegım.
sen yazmayalı aylar olmuştur ama senın sımdıye kadar hakkında yazdıgın her seyı bılıyorum mesela .
seni tanımıyorum bıle ama karşındaki her ınsanı önemsedi mi hakkındakılerı de hatırlıyorsun. bundan yola cıkarak bu dr hastalarını onemsemıyor sonucuna vardım.
güzel söz söylesın, gülücük atsın demıyorum ama içeri gırmeden hakkımdakılerı okusun baska bır sey ıstemıyordum.

çunlii

haydaaa cif çocugun elindemiii

ceza iyi guzel ho$da ben biraz uygun bisey bulayim

benim oglana okula yuruyurek gideceksin dedimmi her ne isle msgulse aninda birakiyor elinden
bi birakmasa yurutucem de izin vermiyor valla : ))
seninkiler küçük henüz.
cif elinde değil beze döküyor ablam, azalınca bağırıyor.

Ne güzel bitirmişsiniz işleri,kayınvalidenden de Allah razı olsun bak,çok düşünceli kadınmış....​
Öyledir canım düşüncelidir Allah razı olsun yapar elinden geleni. Bana birazeşim alerjik astım hastası ona kıyamadığı için yapıyomuş gbi geliyo. Biraz kötü bi helinim sanırım. Eşim içinde olsa bana yarıyo sonuçta

Bugun kontrole gittim 30 haftalik 1500 kg dedi doktor ama ters dedi cok uzgunum ya sezeryan olurmusum egerbdonmezse.sizinde boyle bi durumunuz oldumu? Yuruyus yap dedi doktor aslinda evde cok hareketliyim ama bi akil verin ya

yıkayınca kokla bak aynısını aldım bende eşimle koklaya koklaya kokusunu bitirdik sanki kızımız gelmiş gbii oldu :)geçmiş olsun canım bu arada
heyecanlandım bak şimdi
zaten biran önce şubat gelsin istiyorum kokusunu içime çekmek için
hep mis kokulu kızım diye seviyorum onu.
akşam yıkayıp çantayı hazırlayayım arada çıkarır koklarım daha doğuma kadar kimbilir kaç defa yıkarım ben onları

beşikle geldi.​
Yorganciya ver canim yeni yuz gecirsin acip onu ustunede sen bi yuz al yikayip ver gecirsinler

park yatak alan yok mu
Bende park yatak aldım canım. Baby max asansörlü. Ahım şahım bişey değil ama işimizi görür iki sene. 60 a 110 bizimki. İçinede görümcemin aldığı ama oğlunun hiç yatmadığı yaylı yatağıkoyacağız inş.

bende park yatak alacağım
gittigidiyordan beğendim bi tane akşam eşim gelsin göstereyim alacağım

Bugun kontrole gittim 30 haftalik 1500 kg dedi doktor ama ters dedi cok uzgunum ya sezeryan olurmusum egerbdonmezse.sizinde boyle bi durumunuz oldumu? Yuruyus yap dedi doktor aslinda evde cok hareketliyim ama bi akil verin ya

Dur panik yapma henüz erken bunun icin drlar hep oyle direk sezeryan der hic oyuna gelme sanciyla bile donduruyo mevlam örnekleri var. Ilk dogumum bu yuzden sezeryan olmuştu sonradan öğrendim ki deneneblir beklnebilir değişebiir durummus. Onun icin egzersizler var yercekiminden destek alinan. Merdivenleri yan yan inip cik demisti bana doktorum sırtını duvara verip yengec gibi yanlamasina inip cikican gunde iki uc kat. 15 dk kadar oryantalde kalca hareketlerini hafifce yapican. Kedi deve hateketiydi sanırim birkac hareket daha var ben bu konuyu takipteyim ilkinden sebep ogrenip derleyip toprlndikca yazarim buraya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…