YOK canım çok titizler duvar konusunda,yoksa pc tv de yasak olur peşinden daha büyük cezalar gelir. oğlu bağırıyoraa ne guzel bi cezaymis hiç aklima gelmemisti
ama benimkilere pek guvenmiyorum siliyim derken daha beter edebilirler
ohh yarasın. benımde bebeğinde kilosu almış başını gıtmıs. bız hiç yemesekte olur zaten.Kilo varsa önceden alınması gerekmez o kdr. Bmi durumuna göre kilo alımı takip ediliyor.. mesela benim19 du ben 12 ile 17 arası alabilirim ama almasam iyi olur. Yine de bu gerçeği duyunca biraz saldım yeme işinimesela Şu anda YARIM paket eti karam çan fıstıklı bitter yedim :))
yada pamuğu boşalt havalandır dış kumaşını yıkar kuruyunca tekrar doldurursun pamuğukızlar bi şey sormak istiyorum.
biz birinden beşik bulmuştuk içindeki yatağı yıkamak istedim makinenin narin programına attım ama sanırım içi pamukmuş toplantdı top top oldu, acaba ben onu nasıl yapsam. tekrar makineye atıp güzelce yıkatıp söksem, içi kuruyunca didiklesem tekrar doldursam olur mu ki?
Benimkinin de içi pamuk bak büyük olasılıkla ben de yıkayınca öyle olucak. Ne yapsak ki içine yeni pamuk mu doldursak dışını yıkayıp
karşıdan Eminönüne mi geleceksin?eminönünden aldım canım ben istanbuldayım
bi ben goturemedim kocisimi eminonune..bi gün iyi o zaman tek giderim diyip çıkayım evden bari nasılsa gelir peşimden :)
benımkı dikişli öyle kılıfını yıkamak ıcın dikişleri sökmem gerek. ben de makıneye atıcam toplanırsa yenısını yaptırıcam mecburen.kızlar bi şey sormak istiyorum.
biz birinden beşik bulmuştuk içindeki yatağı yıkamak istedim makinenin narin programına attım ama sanırım içi pamukmuş toplantdı top top oldu, acaba ben onu nasıl yapsam. tekrar makineye atıp güzelce yıkatıp söksem, içi kuruyunca didiklesem tekrar doldursam olur mu ki?
Benimkinin de içi pamuk bak büyük olasılıkla ben de yıkayınca öyle olucak. Ne yapsak ki içine yeni pamuk mu doldursak dışını yıkayıp
mevlüt dedıgınız 40 çıkınca okunmuyor mu? onları neden sımdıden dusunuyorsunuz ? ben oyle bılıyorum ama sizde farklı mı?ya kızlar bişey soracam bu mevlütte vereceğimiz hediyelerin üzerine yazı yazacak mıyız ? yazacaksak ne yazmak lazım ?
Yaa ne güzel benimde wc sıkıntım var çok rahat 5 kere kalkıyorumdur wc ye. Diyorum bebeğim ısınma turları attırıyor banabende tam tersi bi yatıyom sabaha kadar deliksiz aslında gece bi ara kalkıp wc ye gitsem iyi olacak çünkü sabaha karnım ağrımış oluyor, bi ara uyuyamıyordum ama şimdi son günlerde yine iyiyim ne pozisyon ne karın ne dönme kendimden haberim olmuyor valla
Bebeğin ismi ve tarih olabilir bence :)ya kızlar bişey soracam bu mevlütte vereceğimiz hediyelerin üzerine yazı yazacak mıyız ? yazacaksak ne yazmak lazım ?
Annişi veriyordur kilo, bebişi alıyorsa sorun olmaz ki .. saat başı birşey yesem olur öyle hi boşluk var midemde :)Kilo varsa önceden alınması gerekmez o kdr. Bmi durumuna göre kilo alımı takip ediliyor.. mesela benim19 du ben 12 ile 17 arası alabilirim ama almasam iyi olur. Yine de bu gerçeği duyunca biraz saldım yeme işinimesela Şu anda YARIM paket eti karam çan fıstıklı bitter yedim :))
Bence önceden kilo olsada gerekir 7-8 kilo. Gününde doğan bebeğin kilosunu ortalama 3 kg,kan artışı 1 kg,plasenta 1kg, bebeğin suyu 1kg, büyüyen rahmin ağırlığı1kg etti 7 kilo. Vücudun topladığı ödemi ve büyüyen göğüsleri saymadım bile.
bu arada afiyet olsun,yarasın bebişine :)
arkadaşlar kaç paradır tahmini olan var mı?Canım Tekrar Yıkama Kapalı Bir Odan Balkonun Varsa Ser Sofra Bezine Kurusun Sonra Didikle Tekrar Yerleştir. Yünün Çok Pisliği Olmuyo Kılıfı Kirleniyo Genelde
Yün demiyor ki pamuk diyor bence atsın içindeki pamuğu yeni pamuk alıp doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?