2015 Şubat Anneleri

aa ne guzel bi cezaymis hiç aklima gelmemisti
ama benimkilere pek guvenmiyorum siliyim derken daha beter edebilirler
YOK canım çok titizler duvar konusunda,yoksa pc tv de yasak olur peşinden daha büyük cezalar gelir. oğlu bağırıyor
-anneeee cifim bitti ne yapayımmmm.

Kilo varsa önceden alınması gerekmez o kdr. Bmi durumuna göre kilo alımı takip ediliyor.. mesela benim19 du ben 12 ile 17 arası alabilirim ama almasam iyi olur. Yine de bu gerçeği duyunca biraz saldım yeme işini mesela Şu anda YARIM paket eti karam çan fıstıklı bitter yedim :))​
Bence önceden kilo olsada gerekir 7-8 kilo. Gününde doğan bebeğin kilosunu ortalama 3 kg,kan artışı 1 kg,plasenta 1kg, bebeğin suyu 1kg, büyüyen rahmin ağırlığı1kg etti 7 kilo. Vücudun topladığı ödemi ve büyüyen göğüsleri saymadım bile.
bu arada afiyet olsun,yarasın bebişine :)

kızlar bi şey sormak istiyorum.

biz birinden beşik bulmuştuk içindeki yatağı yıkamak istedim makinenin narin programına attım ama sanırım içi pamukmuş toplantdı top top oldu, acaba ben onu nasıl yapsam. tekrar makineye atıp güzelce yıkatıp söksem, içi kuruyunca didiklesem tekrar doldursam olur mu ki?​
Benimkinin de içi pamuk bak büyük olasılıkla ben de yıkayınca öyle olucak. Ne yapsak ki içine yeni pamuk mu doldursak dışını yıkayıp

ohh yarasın. benımde bebeğinde kilosu almış başını gıtmıs. bız hiç yemesekte olur zaten.
gerci mide rezalet kolaysa ye.

yada pamuğu boşalt havalandır dış kumaşını yıkar kuruyunca tekrar doldurursun pamuğu

Canım Tekrar Yıkama Kapalı Bir Odan Balkonun Varsa Ser Sofra Bezine Kurusun Sonra Didikle Tekrar Yerleştir. Yünün Çok Pisliği Olmuyo Kılıfı Kirleniyo Genelde​
Yün demiyor ki pamuk diyor bence atsın içindeki pamuğu yeni pamuk alıp doldursun.

benımkı dikişli öyle kılıfını yıkamak ıcın dikişleri sökmem gerek. ben de makıneye atıcam toplanırsa yenısını yaptırıcam mecburen.

ya kızlar bişey soracam bu mevlütte vereceğimiz hediyelerin üzerine yazı yazacak mıyız ? yazacaksak ne yazmak lazım ?
mevlüt dedıgınız 40 çıkınca okunmuyor mu? onları neden sımdıden dusunuyorsunuz ? ben oyle bılıyorum ama sizde farklı mı?

Yaa ne güzel benimde wc sıkıntım var çok rahat 5 kere kalkıyorumdur wc ye. Diyorum bebeğim ısınma turları attırıyor bana

Annişi veriyordur kilo, bebişi alıyorsa sorun olmaz ki .. saat başı birşey yesem olur öyle hi boşluk var midemde :)

mevlüt dedıgınız 40 çıkınca okunmuyor mu? onları neden sımdıden dusunuyorsunuz ? ben oyle bılıyorum ama sizde farklı mı?​
Benvede daha erken bunlari dusunmek icin 40 c8ktikdan s9nra yapiliyo hatta brn kizimda 3. Ayina girmisti ole yaomistim daha cok var

kızlar herkes bahsediyo gebe eğitiminden falan, ama malesef bizim burda özel ya da devlet hastanesi bünyesinde öyle bir eğitime rastlayamadım ben. internetten araştırdım az önce, toplum sağlığı merkezinin her ayın son haftası yarım günlük bir eğitim verdiğini öğrendim. kısmet olursa ben de 29 Aralık'ta yapılacak olan eğitime katılmayı planlıyorum.

eğitime katılmak isteyenler aile sağlığı merkezlerine bir sorsunlar oradan yönlendirilebiliyormuş.

benımkı dikişli öyle kılıfını yıkamak ıcın dikişleri sökmem gerek. ben de makıneye atıcam toplanırsa yenısını yaptırıcam mecburen.​
Onu sen kendinminyaptirdin yoksa besiklemi geldi

Kilo varsa önceden alınması gerekmez o kdr. Bmi durumuna göre kilo alımı takip ediliyor.. mesela benim19 du ben 12 ile 17 arası alabilirim ama almasam iyi olur. Yine de bu gerçeği duyunca biraz saldım yeme işini mesela Şu anda YARIM paket eti karam çan fıstıklı bitter yedim :)

benim gibi bir çikilata canavarı daha buldum.Ama ben yarım bırakamıyorum hiç hepsi bitecek illa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…