• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?​
Ben hala gobekten yapiyorum ama gobek deligi cevresi tutulmuyor biraz asagida yagli kisim var ordan yapiyorum

size birşey soracam şimdi benim göbek deliğimin sol tarafı biraz acıyor genelde ayakta durduğumda oluyor sizde de oluyormu bu durum. sanki orada kas yırtılmış gibi bir acıma var elleyince falan da acıyor. dinlenince geçiyor acaba karnım büyüdüğünden mi oluyor

iğneden mi oluyor acaba,ben 2 gündür çok zorlanarak vuruyorum,iğne girmiyor göbeğime,zar zor giriyor,senin nasıl,nereden vuruyorsun iğneyi?

kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?

ben hala göbekten yapıyorum kolumdan yapamam birinin tutması lazım o satte eşim yok bacağada cesaret edemiyorum doktor göbekten yapmanın sınırlaması yok yapabildigin kadar yapabilirsin dedi ama acısı aynı bende bazı yerlerde kanama yapıyor o canımı sıkıyor bacağa geçsem iyi olacak ama bakalım

daha bu haftalarda bebek ters sezeryan olmalısın diyen doktorlar keinlikle paranın peşinde nerden baksan 1.5 2 ay var çogumuuzun dogumuna..bebek günde kaç farklı pozisyonda duruyor son haftaya kadar çok değişebilir..

haklı biraz park sorunu çok,kalabalık .
bir de kıyafet tekstil alacaksan bence de gelme ama diğer süs şişe vb içinse olabilir.
bize yakın ben bile gözüm yemedi gıtmeyı. anlamıyorsun gezerken akşam oluyor pert olmuşsun. şuna da bakalım buna da.​
yok kıyafet değill de sus falan için ama yanasmiyor eşim..ben de fazla ısrar etmek istemiyorum çünkü biri bana çarpinca ya da cantami falan ittirince acaip sinir oluyorum..şimdi oraya kdr gidip ikimizde gerilcez büyük ihtimal o yüzden gitmemek daha iyi galiba :) bi de bnm alıntılar niye böyle ya uyuz oldum​
Boşver kalabalığa girme yaw. Ben de başımdan beri maçlara gidemedim zaten. Galatasaray kombinem var bir maça bile gidemedim ;) eşim de gidemedi.

Ne güzel bitirmişsiniz işleri,kayınvalidenden de Allah razı olsun bak,çok düşünceli kadınmış....
Öyledir canım düşüncelidir Allah razı olsun yapar elinden geleni. Bana birazeşim alerjik astım hastası ona kıyamadığı için yapıyomuş gbi geliyo. Biraz kötü bi helinim sanırım. Eşim içinde olsa bana yarıyo sonuçta

Öyle düşünme,herkes yapmaz böyle bişeyi...

benim doktorun adı fahri inan çok kibar,sakin bir doktor, bebeği çok inceliyor ama işte diğer davranışları hoşuma gıtmıyor.
durumum da özel olduğundan endişeleniyorum.
aslında doktordan ziyade doğum yapacağım hastane de biraz büyük olsun istiyorum. bu gittiğim bir yıllık ,küçük bir hastane. yenidoğan y. bakım falan var ama güvenemedim yine.
doğum içi hastane seçtin mi peki? ee konuş neden gelemesinki.
gerçi belli de olmuyor işi çıkıyor o sıra müsait olmuyor falan.
ablam diyor ben doktorum gelmeden doğuramadım. ne zaman doktoru gördüm rahatladım diyor.biz doktorla öyle bir bağ kuramadık.​

Son zamanlarda muayene iki haftada bir olucak ya belki o zaman o da ilgili davranır. Yeni bir doktora alışmak zor gibi ama tabii insan ilgilenilmesini istiyor canımızı emanet ediyoruz. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Ya bu mide ile ne yapacağım ben çok fen
Kusamıyorum. Şurup içtim geçmedi.
Benim yerimde başkası olsa on kilo vermişti

en iyisi internetten al gitsin. boşver bu havada gidilmez zaten.
bende fuarı bekliyorum ama bakalım gidecek durumda olurmuyum.​

İnternetten alınca evine kadar da geliyor nasılsa. Ben de yün alıyım diyorum internetten Yelek örücem örneğini herkes istiycek ;)

benim doktorun adı fahri inan çok kibar,sakin bir doktor, bebeği çok inceliyor ama işte diğer davranışları hoşuma gıtmıyor.
durumum da özel olduğundan endişeleniyorum.
aslında doktordan ziyade doğum yapacağım hastane de biraz büyük olsun istiyorum. bu gittiğim bir yıllık ,küçük bir hastane. yenidoğan y. bakım falan var ama güvenemedim yine.
doğum içi hastane seçtin mi peki? ee konuş neden gelemesinki.
gerçi belli de olmuyor işi çıkıyor o sıra müsait olmuyor falan.
ablam diyor ben doktorum gelmeden doğuramadım. ne zaman doktoru gördüm rahatladım diyor.biz doktorla öyle bir bağ kuramadık.​

Son zamanlarda muayene iki haftada bir olucak ya belki o zaman o da ilgili davranır. Yeni bir doktora alışmak zor gibi ama tabii insan ilgilenilmesini istiyor canımızı emanet ediyoruz. Allah yardımcımız olsun inşallah.​
Bir deneyeceğim bakayım yeni dr. Yeni gideceğim Hastane genel olarak ilgili zaten. Dr sıcak bakarsa. Orda yaparım.
Yıl sonu yoğunuz biraz vakit bulursam gideceğim

haklı biraz park sorunu çok,kalabalık .
bir de kıyafet tekstil alacaksan bence de gelme ama diğer süs şişe vb içinse olabilir.
bize yakın ben bile gözüm yemedi gıtmeyı. anlamıyorsun gezerken akşam oluyor pert olmuşsun. şuna da bakalım buna da.​
yok kıyafet değill de sus falan için ama yanasmiyor eşim..ben de fazla ısrar etmek istemiyorum çünkü biri bana çarpinca ya da cantami falan ittirince acaip sinir oluyorum..şimdi oraya kdr gidip ikimizde gerilcez büyük ihtimal o yüzden gitmemek daha iyi galiba :) bi de bnm alıntılar niye böyle ya uyuz oldum​
Boşver kalabalığa girme yaw. Ben de başımdan beri maçlara gidemedim zaten. Galatasaray kombinem var bir maça bile gidemedim :KK66: eşim de gidemedi.​
Herkes gidince heveslendim ben de ama çok kalabalikta daral geliyo bana..çok kalabalik AVM de falan hiç dolasamam başım döner midem bulanir

İnternetten alınca evine kadar da geliyor nasılsa. Ben de yün alıyım diyorum internetten Yelek örücem örneğini herkes istiycek :KK66:
Atkı gibi olmasın:-) atkıdan ses yok daha

benim yanımda ssk lı çalışan yok. stajyer var o da ssk lı değil.
bende bir kişiden duydum alan ama onun içinde işi bırakma koşulu arıyorlarmış . düşünsene işyerimi kapattığımı .hadi siz gidin başka mali müşabir bulun ben doğum yapıcam sonra gelirsiniz.
bir iki güne sgk ya gıdecegım orda da sormayı dusunuyorum ama bir şey bıldiklerini de gormedım henuz.
sen ne yapacaksın?​
Ülkemizde doğru düzgün kadın işveren yok ya ondan kimse bilmiyordur. Çok geri bir ülkeyiz çoook.

kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?​
Ben hala göbekten yapiyorum ama zorlanmaya başladim 29 haftaligim suan doktorum göbekten devam dedi..simdilik yapiyorum yanlardan falan

Yandan devam ediyorum bele doğru. Hep öyle vurdum zaten.

kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?

kolunun neresine arka kısmına mı vuruluyordu,bide göbek kadar mı acıyor?

İnternetten alınca evine kadar da geliyor nasılsa. Ben de yün alıyım diyorum internetten Yelek örücem örneğini herkes istiycek :KK66:
Atkı gibi olmasın:-) atkıdan ses yok daha​

Örüyorum ki :)

Iyi akşamlar herkese keyfim yok bogazin yanıyor arada sıtma tutuyor gibi:( is cıkısi yemeği dısarda halletmemize ragmen eve girer girmez solugu yatakta aldım sürekli bir uyku hali var bende yine cocukla ilgilenemedim üzülüyorum artik cok. Araligi cikarip izne ayrilcam galiba olmuyor bu böyle çünkü:(

Yeleğimiz dikime hazıır :) iyi ki örgü var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    409,3 KB · Görüntüleme: 108
Back
X