• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ayva candırrr cannn... :)

Eklentiler

• 1546015_616511945121992_533077840887117910_n.webp
    1546015_616511945121992_533077840887117910_n.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 80
Cok az kilo almışsınız millet, ben 6 aldım , iyi gidiyorum sanıyordum ama sanrm 4 aksam daha iimiş:)
Milleti demiyelim lütfen bir ya da iki kişidir. Hem sen de çok az almışsın bunun oluru 12 derler ;)

kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?
Yandan devam ediyorum bele doğru. Hep öyle vurdum zaten.
Sizin iğne 1cm var mıdır canım?
1.5 2 civarıdır canım.
Ben Bayadır bacaklarıma vuruyorum. Kolum çok ağrıdı iki kere yaptım

Iyi akşamlar herkese keyfim yok bogazin yanıyor arada sıtma tutuyçöktüis cıkısi yemeği dısarda halletmemize ragmen eve girer girmez solugu yatakta aldım sürekli bir uyku hali var bende yine cocukla ilgilenemedim üzülüyorum artik cok. Araligi cikarip izne ayrilcam galiba olmuyor bu böyle çünkü:KK43:
Gecmis olsun canim ama bence biyle olman garip degil. Haftasonu dinlenmen lazim sen balkonlara kadar yikadim diye yazdin. Hamilenin enerjisi bir yere kadar. Beninki okula ve ogluma zor uetiyor yemek diye kiymali makarna yaptim yedirdim oglana bu kadar yetisebiliyorum. Zorlarsam tukenirim senin gibi. Cok yorulunca su azaliyor ben her firsatta yatiyorum. Kiz alerjik dedin ama temislik vs derdine sen elden gideceksin bir cozum bul yorma kendini bu kadar​

Haklisin da bu minimuma indirgemis halim hayati ona ragmen bunye cöktü dayanmiyor okula hergun onca yol gidip gelmek hic dinlenme firsati bulamamak yoruyor cokca. Haftada bir disinda temizlik vb yapamiom haftaici pertim cikinca hersey haftasonuna kalıyor o zaman da dinlnemiom iste:( yeme isinden iyice el etek cektim ben de okulda duzgun yiyor nasilsa diye vicdanimi rahatltmya calisiyorum o an karin tokluguna ne bulursak o yeniyor cogunluk disardan zaten . Izne ayrilmak istiyorum ama sartlar dusundruyor iste rabbim cıkıs versin:(

Arkadaşım doğum yaptı ve yorumu "Dünyanın en güzel duygusu hamilelik falan değilmiş kucağına almak çokbaşkaymış" dedi. Benim biran önce doğurasım var :KK48::KK48:
Çok merak ediyorum kızımı, heyecan tavan yaptı. Son 58 gün .. Geçer mi acaba ?
Al benden de o kadar.Günleri saymama bu topic çok yardımcı oluyor, iyi ki varsınız kızlar.Bir an önce - tabi ki vaktinde gelsin- bebeğimi kucaklamak,emzirmek, popuşunu koklamak istiyorum.:nazar::nazar:

ayva candırrr cannn... :)
Ben de ayva çok seviyorum ve tüketiyorum.Ancak çiğ seviyorum bu da beni tabii ciddi sıkıntıya sokuyor kabızlık açısından.Sen nasıl tüketiyorsun iremguzum önerin var mı?Ayva yemek istiyorum ama yiyemiyorum artık.

en iyisi internetten al gitsin. boşver bu havada gidilmez zaten.
bende fuarı bekliyorum ama bakalım gidecek durumda olurmuyum.​
İnternetten alınca evine kadar da geliyor nasılsa. Ben de yün alıyım diyorum internetten Yelek örücem örneğini herkes istiycek :KK66:
Atkı gibi olmasın:-) atkıdan ses yok daha​

Örüyorum ki :)
Koyarsın bakalım resmini.

Aynen cnm ve bnm rahmim kalp şeklinde ymis dönmeme riski çok yüksekmiş ama Allah ol derse olur sıkma canını. Ve bir sıkıntı yoksa 40 haftayı bekle. Bizim bi hasta son gün dönmüştü
Aa belkide benimde ondan dönmüyordur. Aman şıkışmasın orda da dönmese de olur.
Benim kalp şeklinde değil ama perde ameliyatı oldum rahim duvarı zarar görmesin diye tam kazımadılar.kalp sayılır benimkide.

Ben de ayva çok seviyorum ve tüketiyorum.Ancak çiğ seviyorum bu da beni tabii ciddi sıkıntıya sokuyor kabızlık açısından.Sen nasıl tüketiyorsun iremguzum önerin var mı?Ayva yemek istiyorum ama yiyemiyorum artık.
ben geçenlerde ayva aç yenirse kabizlik tok yenirse ishal yapar diye okudum bi yerde
bi dene bakaim ne kadar digru

ben ayvayi aldim bi ay oldu nerdeyse dolapta ebkliyor yemeye cesaret edemedim :s

Ayvayı nasıl yiyordunuz limon falan bişeyler ekleniyodu,unuttum :KK23:

Cok az kilo almışsınız millet, ben 6 aldım , iyi gidiyorum sanıyordum ama sanrm 4 aksam daha iimiş:)
Milleti demiyelim lütfen bir ya da iki kişidir. Hem sen de çok az almışsın bunun oluru 12 derler :KK66:
Hepinizi alıp (esla hariç) bir odaya kapatıcam. Dünya sopa çekicem. Bakayım siz neden kilo almadınız. Önünüze baklava,börek doldurcam yemeyene sopa.

zeytinilelimon zeytinilelimon suuyunmu fazla , beebegin kilosu nasilmis?
sudan bisey olmuyor pekde ( doktorlar korkutmayi çok seviyor nedense ) bebegin kilolu olmasi seni biraz SIKINTIYA sokabilir ..
Canim yeni gordum yazini bugun girebildim evet suyum fazla iki kontroldur .sekersiz ye dedi pohaca borek yasak dedi bebiste iki hafta onden gidiyormus ama benim seker yuklemem normal cikmisti

ben geçenlerde ayva aç yenirse kabizlik tok yenirse ishal yapar diye okudum bi yerde
bi dene bakaim ne kadar digru

ben ayvayi aldim bi ay oldu nerdeyse dolapta ebkliyor yemeye cesaret edemedim :s
Yaaa enteresan bir bilgi gerçekten.Araştırıciğimmm

simdi nasilsin canim
tansiyonun dusmus olabilir , bende genelde dusukluk sorunu olur, aynen anlattigin gibi oluyor
oglanda bi keresinde hastanede dr muayanesindeydim, iste masada kontrol faaln ediyolardi, birden kendimi boslukda hissettim, dr aosyledim basima kaç tane adam geldi hatirlamiyorum bile
biseyler yaptilar , herkes bi telas içinde kosturuyordu
sonradan bana 6 -4 dustugunu soylediler tansiyonumun

bol su içmeye çalis
Canim tansiyonum 11 e 7. Cok guzel ama halsizim hala. Yatip dinleniyorum.

Iyi akşamlar herkese keyfim yok bogazin yanıyor arada sıtma tutuyor gibi:KK43: is cıkısi yemeği dısarda halletmemize ragmen eve girer girmez solugu yatakta aldım sürekli bir uyku hali var bende yine cocukla ilgilenemedim üzülüyorum artik cok. Araligi cikarip izne ayrilcam galiba olmuyor bu böyle çünkü:KK43:
Kansızlık da fazla gibi geliyor bana. Biraz kan yapıcı şeyler yesen özellikle kırmızı eti hergün yemeyi dene bakalım halsizlik devam edicek mi? Bu arada bugün Salep içtim canım :):KK50:

Aslinda kan hapini iciyorum duzenli ama ferritin cok dusuk benim o yukselmiyor bir turlu. Hergun kirmizi et yemek, yemek yapamayan biri icin cok utopik degil mi kuzum;) disardan takildigimizda da gerci kebap vb hep o tur sey yiyoruz hani hic yemiyor da degilim ki bilemiom valla bir gelip halimize aciyanimiz olaymis iyiymis de yok iste o da anca telefonda yorma kendini demeyii biliyor herkes;)

Back
X